Giriş yapmadınız.

#251 2012-05-28 18:09:09

Ancien joueur fidan1
Invité

Re: Giyim ve aksesuarlar fikirleri.

hey arkadaşlar bir fikrim var! mesela ben birinin dollzuna girdim o dollzun üstündekileri çıkartıp başkalarını giydirip kaydet dedim o dollzun sahibi açınca bir rapor gelicek şu şu isimli kişi sizi şu elbiselerle giydirdi diyecek eğer dollzun sahibi beğenince ve giyerse dollar veya hediye gibi şeyler giydiren kişye gelsin şuşu giysinizi beğendi şuar vs eşya kazandınız felan olmalı ve giysilerde gerçek sim kullanılmalı parıltı kullanılmalı sizce fikirlerim nasıl?aomd_bravo

#252 2012-06-01 15:37:59

Ancien joueur sara9
Invité

bence harika bişey bedava $$$ ay mükemmel bişiy      aomd_fan  aomd_bravo  aomd_bisous  aomd_smile  lol  fete

#253 2012-06-01 19:42:15

Ancien joueur xxxnerayxxx
Invité

hakkımda bilgin yoksa fikrin de olmasın zaaaa

#254 2012-06-05 16:40:49

Ancien joueur kalpsizCADI
Invité

ne kadar somurt sun aomd_blase  aomd_blase

#255 2012-06-07 16:26:47

ulf
Membre
Gönderen: Tuğçe
Kayıtlı: 2010-09-01
İletiler: 633

resimli t-shirt

Son olarak düzenleyen ulf (2012-07-07 13:22:25)

#256 2012-06-07 19:40:32

Ancien joueur oykupehlevan
Invité

ya defilede en az3 diyo 2 olsun:ouf: ouf ouf ouf ouf ouf quoi quoi quoi new new aomd_bave aomd_bisous aomd_blase aomd_fan  para kazanamıyorum hemde:aomd_bave: aomd_bisous aomd_blase aomd_bravo aomd_fan aomd_mdr aomd_noel aomd_smile lol intr hypn honte good gai fete applau love lvers lvers magic mdr new new non sad pleur ouf omd nrv

#257 2012-06-09 11:01:38

Ancien joueur kalpsizCADI
Invité

ulf yazdı:

resimli t-shirt:ok:

o var gibi canım

#258 2012-06-20 19:16:14

Ancien joueur princess36
Invité

Bence World Cup veya World's Clothes diye bi mağaza olsun.Orda bütün ülkelerin kıyafetlerini satın.Ayrıca bu ülkelere ait futbol formaları ve topları satılsın.aksesuar yerindede çanta,bilezik vb.ülkelerin bayraklarıyla olsun

#259 2012-06-20 19:17:28

Ancien joueur princess36
Invité

fidan1 yazdı:

hey arkadaşlar bir fikrim var! mesela ben birinin dollzuna girdim o dollzun üstündekileri çıkartıp başkalarını giydirip kaydet dedim o dollzun sahibi açınca bir rapor gelicek şu şu isimli kişi sizi şu elbiselerle giydirdi diyecek eğer dollzun sahibi beğenince ve giyerse dollar veya hediye gibi şeyler giydiren kişye gelsin şuşu giysinizi beğendi şuar vs eşya kazandınız felan olmalı ve giysilerde gerçek sim kullanılmalı parıltı kullanılmalı sizce fikirlerim nasıl?aomd_bravo

ben çok beğendim bu fikri

#260 2012-06-25 17:36:05

simalkiss
Membre
Gönderen: antalya
Kayıtlı: 2010-08-31
İletiler: 41
Websitesi

yaa ünlü baskılı tşörtler olsa çok süper olur one directionda zayn ve liam çok isterim :D

#261 2012-06-26 12:34:48

gamzemo
Membre
Gönderen: Balıkesir
Kayıtlı: 2009-10-24
İletiler: 353
Websitesi

simalkiss yazdı:

yaa ünlü baskılı tşörtler olsa çok süper olur one directionda zayn ve liam çok isterim :D

ayneenn :(

(♥Ohmydollz♥)
Supernatural
http://tr.ohmydollz.com/forumtr/viewtopic.php?id=3739
~Gamzemo

#262 2012-07-07 13:23:19

ulf
Membre

kalpsizCADI yazdı:

ulf yazdı:

resimli t-shirt:ok:

o var gibi canım

ama ben ünlü resmi olan t-shit ten basediyorum

#263 2012-07-09 18:04:56

candypink1
Membre
Kayıtlı: 2011-07-11
İletiler: 158

bence dollzlar dönsün yan veya arkası dönük falan o duruslara göre elbiseler olsun mesela sırt dekolteli elbiseler olabilir arkası dönük oldugunda hoş durur

#264 2012-07-19 15:12:07

Ancien joueur cerenhanim
Invité

mathematicalgenius yazdı:

Bence giysiler eve paket halinde gelsin star  Bu daha gerçekçi olur. Üstünde de aldığımız mağazanın ismi yazarsa çok gerçekçi olur , güzel görünüm katar good

bu stardoll da  zaten var farkımz olsun dioruz yanee ;)

#265 2012-07-22 12:02:37

Ancien joueur peza
Invité

slmmm bence oyunda ciddi değişiklikler yapılmalı örneğin bir istek kutusu olabilir yani alamadığımız elbiseleri oraya koyaraız ve yavaş yavaş istediğimiz şeylerden almaya başlarız ?aomd_bravo

#266 2012-07-25 10:51:36

Ancien joueur cerenhanim
Invité

oykupehlevan yazdı:

ya defilede en az3 diyo 2 olsun:ouf: ouf ouf ouf ouf ouf quoi quoi quoi new new aomd_bave aomd_bisous aomd_blase aomd_fan  para kazanamıyorum hemde:aomd_bave: aomd_bisous aomd_blase aomd_bravo aomd_fan aomd_mdr aomd_noel aomd_smile lol intr hypn honte good gai fete applau love lvers lvers magic mdr new new non sad pleur ouf omd nrv

defilede 3 eşya istiyor evet sen başka bir eşyayı giysinin altına koyabilirsin para olarak da para biriktirebilirsin bence bunların çozumuvarr

#267 2012-07-25 10:52:45

Ancien joueur cerenhanim
Invité

samyeli97 yazdı:

runale yazdı:

Yalnız lofta kıyafetlerin koyulduğu yer darmadağnık oluyoo rica ederimm kıyafet
bölümünüde reooking gibi ,kıyafet,aksesuar felan diye ayırın yoksa 2 saatte aradığımı bulamıyorum yha,,:s

-Kıyafet bölümünüde reooking gibi ,kıyafet,aksesuar,ayakkabı diye ayrılmalı..
-Ünlülerin Kıyafetleri getirilmeli..Özellikle Beyonce,Rihanna,Avrıl Lagıvne,Lady Gaga ,Victoria Beckham..,vb
-Son moda trend kıyafetler için Moda dünyasından Paris , Roma vb.  yerlerin kıyafetleri satışa sunulduğu mağaza olmalı..
-r&b,rock, pop ,rap vb  gibi tarzların kıyafetleri satışa sunulsun..(Gerçi rock var ama yeteri kadr kıyafet yok lütfen arttırılsın..)
-Tüm kültürlerin (Doğudan batıya her ülkenin) son moda kıyafetlerini bulabileçeğimiz bir moda evi olabilir..
-Çeşitli yılların kıyafetleri  olsun.
-Ünlü modacıların ve moda evlerinin kıyafetleri olsun.
-Yaz için victoria secret bikini modelleri çıksın..
-Kapalılar için kıyafetler bulunsun.
.............................................................................................................................

Güzel fikirler.. 
Evet sanırım bunlar olsa oyundaki kıyafet eksikliğini gidermiş oluruz . aomd_bravo

bencede güzel

#268 2012-07-28 19:11:02

esah
Membre
Kayıtlı: 2012-01-13
İletiler: 386
Websitesi

Ben dusuniyorum genis bir ust ve pantolonlar...Hmmm....Aksesuarlar icin cok basit olmak gerek

Forget the haters, cuz somebody loves ya
•● Esαh ●•

#269 2012-08-04 13:39:45

ulf
Membre

cerenhanim yazdı:

samyeli97 yazdı:

runale yazdı:

Yalnız lofta kıyafetlerin koyulduğu yer darmadağnık oluyoo rica ederimm kıyafet
bölümünüde reooking gibi ,kıyafet,aksesuar felan diye ayırın yoksa 2 saatte aradığımı bulamıyorum yha,,:s

-Kıyafet bölümünüde reooking gibi ,kıyafet,aksesuar,ayakkabı diye ayrılmalı..
-Ünlülerin Kıyafetleri getirilmeli..Özellikle Beyonce,Rihanna,Avrıl Lagıvne,Lady Gaga ,Victoria Beckham..,vb
-Son moda trend kıyafetler için Moda dünyasından Paris , Roma vb.  yerlerin kıyafetleri satışa sunulduğu mağaza olmalı..
-r&b,rock, pop ,rap vb  gibi tarzların kıyafetleri satışa sunulsun..(Gerçi rock var ama yeteri kadr kıyafet yok lütfen arttırılsın..)
-Tüm kültürlerin (Doğudan batıya her ülkenin) son moda kıyafetlerini bulabileçeğimiz bir moda evi olabilir..
-Çeşitli yılların kıyafetleri  olsun.
-Ünlü modacıların ve moda evlerinin kıyafetleri olsun.
-Yaz için victoria secret bikini modelleri çıksın..
-Kapalılar için kıyafetler bulunsun.
.............................................................................................................................

Güzel fikirler.. 
Evet sanırım bunlar olsa oyundaki kıyafet eksikliğini gidermiş oluruz . aomd_bravo

bencede güzel

Hoş fikir

Son olarak düzenleyen ulf (2012-08-04 13:40:09)

#270 2012-08-09 17:37:56

Ancien joueur starelna
Invité

arkadaşlar stardoll diye bir oyun var ordada mağazada çok güzel kıyafetler var tasarım atolyesi var onları alıp satıyosun bu oyundada oyle olmalı biz kıyefetleri parasız yapıp alalım satarkende paralarını biz belirleyelim ve artık paralarıda daha fazla verin ya hiçbirşey alamıyosunn

#271 2012-09-07 22:45:58

laylom45
Membre
Kayıtlı: 2010-06-07
İletiler: 82
Websitesi

fidan1 yazdı:

Güzelmiş buu :D

YarEnsar

#272 2012-10-09 19:41:28

Ancien joueur elifelis
Invité

runale yle fidan1 e katılıyorum ama benmde bi fikrim olucak ;salaş tişörtler +fosforlu tişörtler ve maceradan verilen hediyeler mağazadada satılsın çünkü herkez macera bitiremiyo ben dahil :) sonra bunu çokkk istiyorum hergün oyuna girdiğimiz için 1$$$ verilsin mantıklı olur .........                               SİZ NE DERSİNİZ? (:      gai   gai   gai

#273 2012-12-30 12:50:22

3crayz
Membre
Kayıtlı: 2011-06-29
İletiler: 377

İspanyol esintisi  güzel  krem rengi  bir tuvalet elbise olmalı bence. Çok hoşuma gidiyor.

&You.

#274 2013-02-08 13:18:33

serra476
Membre
Kayıtlı: 2011-03-25
İletiler: 58

One Dırectıon Lady Gaga Miley Cyrus Hadise Sarah Firuze ünlülerin t-shirtlerin ve pantolonları cıksınmang

#275 2013-02-08 13:27:12

serra476
Membre
Kayıtlı: 2011-03-25
İletiler: 58

Arkadaşlar                                                                                                                  1.Bence giysiler ayakkabı aksesuar kıyafet vb. gibi ayrılmalı                                                  2.Ünlü kıyafetleri ve pantolonları T-shirt leri cıkmalı en çokta One Dırectıon Justin Bieber Miley Cyrus Debby Ryan Lady Gaga Eleneor Avril Lavinge Hadise Meryem Uzerli Rihanna Beyonce 50 cent Model v.b                                                                                            3-Spor giysileri çoğaltılmalı İndirimler gelmeli                                                                       4-Bu oyunu erkekler de onuyo onlara ayrı bir avatar olmalı                                                  5-60 lı 70 li 80 li 90lı yılların kıyafetleride sunulmalı                                                               6-Her ülkenin kültürleri ve kıyafetleri bulunmalı                                                                   7-rap hipap rock spor giysileri çoğaltılmalı                                                                         8-Türkiyede Dollz Chat olmalı                                                                                          9-Kapalılar içinde giysiler bulunabilir                                                                             10-Son moda trend kıyafetler için Moda dünyasından Paris , Roma vb.  yerlerin kıyafetleri satışa sunulduğu mağaza olmalı..                                                                      pleur  eğer okursanız sevinicem bunlar bir kaçını yapsanız hiç fena olmaz özellikle şu giyileri bölüm bölüm ayıralım lütfen ve dollz chat geri gelsin!! amylee sana rica edıyorum

Board footer