Giriş yapmadınız.
hey arkadaşlar bir fikrim var! mesela ben birinin dollzuna girdim o dollzun üstündekileri çıkartıp başkalarını giydirip kaydet dedim o dollzun sahibi açınca bir rapor gelicek şu şu isimli kişi sizi şu elbiselerle giydirdi diyecek eğer dollzun sahibi beğenince ve giyerse dollar veya hediye gibi şeyler giydiren kişye gelsin şuşu giysinizi beğendi şuar vs eşya kazandınız felan olmalı ve giysilerde gerçek sim kullanılmalı parıltı kullanılmalı sizce fikirlerim nasıl?
bence harika bişey bedava $$$ ay mükemmel bişiy
hakkımda bilgin yoksa fikrin de olmasın zaaaa
ne kadar somurt sun
resimli t-shirt
Son olarak düzenleyen ulf (2012-07-07 13:22:25)
ya defilede en az3 diyo 2 olsun:ouf: para kazanamıyorum hemde:aomd_bave:
ulf yazdı:
resimli t-shirt:ok:
o var gibi canım
Bence World Cup veya World's Clothes diye bi mağaza olsun.Orda bütün ülkelerin kıyafetlerini satın.Ayrıca bu ülkelere ait futbol formaları ve topları satılsın.aksesuar yerindede çanta,bilezik vb.ülkelerin bayraklarıyla olsun
fidan1 yazdı:
hey arkadaşlar bir fikrim var! mesela ben birinin dollzuna girdim o dollzun üstündekileri çıkartıp başkalarını giydirip kaydet dedim o dollzun sahibi açınca bir rapor gelicek şu şu isimli kişi sizi şu elbiselerle giydirdi diyecek eğer dollzun sahibi beğenince ve giyerse dollar veya hediye gibi şeyler giydiren kişye gelsin şuşu giysinizi beğendi şuar vs eşya kazandınız felan olmalı ve giysilerde gerçek sim kullanılmalı parıltı kullanılmalı sizce fikirlerim nasıl?
ben çok beğendim bu fikri
simalkiss yazdı:
yaa ünlü baskılı tşörtler olsa çok süper olur one directionda zayn ve liam çok isterim :D
ayneenn :(
kalpsizCADI yazdı:
ulf yazdı:
resimli t-shirt:ok:
o var gibi canım
ama ben ünlü resmi olan t-shit ten basediyorum
bence dollzlar dönsün yan veya arkası dönük falan o duruslara göre elbiseler olsun mesela sırt dekolteli elbiseler olabilir arkası dönük oldugunda hoş durur
mathematicalgenius yazdı:
Bence giysiler eve paket halinde gelsin Bu daha gerçekçi olur. Üstünde de aldığımız mağazanın ismi yazarsa çok gerçekçi olur , güzel görünüm katar
bu stardoll da zaten var farkımz olsun dioruz yanee ;)
slmmm bence oyunda ciddi değişiklikler yapılmalı örneğin bir istek kutusu olabilir yani alamadığımız elbiseleri oraya koyaraız ve yavaş yavaş istediğimiz şeylerden almaya başlarız ?
oykupehlevan yazdı:
ya defilede en az3 diyo 2 olsun:ouf: para kazanamıyorum hemde:aomd_bave:
defilede 3 eşya istiyor evet sen başka bir eşyayı giysinin altına koyabilirsin para olarak da para biriktirebilirsin bence bunların çozumuvarr
samyeli97 yazdı:
runale yazdı:
Yalnız lofta kıyafetlerin koyulduğu yer darmadağnık oluyoo rica ederimm kıyafet
bölümünüde reooking gibi ,kıyafet,aksesuar felan diye ayırın yoksa 2 saatte aradığımı bulamıyorum yha,,:s
-Kıyafet bölümünüde reooking gibi ,kıyafet,aksesuar,ayakkabı diye ayrılmalı..
-Ünlülerin Kıyafetleri getirilmeli..Özellikle Beyonce,Rihanna,Avrıl Lagıvne,Lady Gaga ,Victoria Beckham..,vb
-Son moda trend kıyafetler için Moda dünyasından Paris , Roma vb. yerlerin kıyafetleri satışa sunulduğu mağaza olmalı..
-r&b,rock, pop ,rap vb gibi tarzların kıyafetleri satışa sunulsun..(Gerçi rock var ama yeteri kadr kıyafet yok lütfen arttırılsın..)
-Tüm kültürlerin (Doğudan batıya her ülkenin) son moda kıyafetlerini bulabileçeğimiz bir moda evi olabilir..
-Çeşitli yılların kıyafetleri olsun.
-Ünlü modacıların ve moda evlerinin kıyafetleri olsun.
-Yaz için victoria secret bikini modelleri çıksın..
-Kapalılar için kıyafetler bulunsun.
.............................................................................................................................Güzel fikirler..
Evet sanırım bunlar olsa oyundaki kıyafet eksikliğini gidermiş oluruz .
bencede güzel
cerenhanim yazdı:
samyeli97 yazdı:
runale yazdı:
Yalnız lofta kıyafetlerin koyulduğu yer darmadağnık oluyoo rica ederimm kıyafet
bölümünüde reooking gibi ,kıyafet,aksesuar felan diye ayırın yoksa 2 saatte aradığımı bulamıyorum yha,,:s
-Kıyafet bölümünüde reooking gibi ,kıyafet,aksesuar,ayakkabı diye ayrılmalı..
-Ünlülerin Kıyafetleri getirilmeli..Özellikle Beyonce,Rihanna,Avrıl Lagıvne,Lady Gaga ,Victoria Beckham..,vb
-Son moda trend kıyafetler için Moda dünyasından Paris , Roma vb. yerlerin kıyafetleri satışa sunulduğu mağaza olmalı..
-r&b,rock, pop ,rap vb gibi tarzların kıyafetleri satışa sunulsun..(Gerçi rock var ama yeteri kadr kıyafet yok lütfen arttırılsın..)
-Tüm kültürlerin (Doğudan batıya her ülkenin) son moda kıyafetlerini bulabileçeğimiz bir moda evi olabilir..
-Çeşitli yılların kıyafetleri olsun.
-Ünlü modacıların ve moda evlerinin kıyafetleri olsun.
-Yaz için victoria secret bikini modelleri çıksın..
-Kapalılar için kıyafetler bulunsun.
.............................................................................................................................Güzel fikirler..
Evet sanırım bunlar olsa oyundaki kıyafet eksikliğini gidermiş oluruz .bencede güzel
Hoş fikir
Son olarak düzenleyen ulf (2012-08-04 13:40:09)
arkadaşlar stardoll diye bir oyun var ordada mağazada çok güzel kıyafetler var tasarım atolyesi var onları alıp satıyosun bu oyundada oyle olmalı biz kıyefetleri parasız yapıp alalım satarkende paralarını biz belirleyelim ve artık paralarıda daha fazla verin ya hiçbirşey alamıyosunn
fidan1 yazdı:
Güzelmiş buu :D
runale yle fidan1 e katılıyorum ama benmde bi fikrim olucak ;salaş tişörtler +fosforlu tişörtler ve maceradan verilen hediyeler mağazadada satılsın çünkü herkez macera bitiremiyo ben dahil :) sonra bunu çokkk istiyorum hergün oyuna girdiğimiz için 1$$$ verilsin mantıklı olur ......... SİZ NE DERSİNİZ? (:
İspanyol esintisi güzel krem rengi bir tuvalet elbise olmalı bence. Çok hoşuma gidiyor.
One Dırectıon Lady Gaga Miley Cyrus Hadise Sarah Firuze ünlülerin t-shirtlerin ve pantolonları cıksın
Arkadaşlar 1.Bence giysiler ayakkabı aksesuar kıyafet vb. gibi ayrılmalı 2.Ünlü kıyafetleri ve pantolonları T-shirt leri cıkmalı en çokta One Dırectıon Justin Bieber Miley Cyrus Debby Ryan Lady Gaga Eleneor Avril Lavinge Hadise Meryem Uzerli Rihanna Beyonce 50 cent Model v.b 3-Spor giysileri çoğaltılmalı İndirimler gelmeli 4-Bu oyunu erkekler de onuyo onlara ayrı bir avatar olmalı 5-60 lı 70 li 80 li 90lı yılların kıyafetleride sunulmalı 6-Her ülkenin kültürleri ve kıyafetleri bulunmalı 7-rap hipap rock spor giysileri çoğaltılmalı 8-Türkiyede Dollz Chat olmalı 9-Kapalılar içinde giysiler bulunabilir 10-Son moda trend kıyafetler için Moda dünyasından Paris , Roma vb. yerlerin kıyafetleri satışa sunulduğu mağaza olmalı.. eğer okursanız sevinicem bunlar bir kaçını yapsanız hiç fena olmaz özellikle şu giyileri bölüm bölüm ayıralım lütfen ve dollz chat geri gelsin!! amylee sana rica edıyorum