Giriş yapmadınız.
Söylenenlere göre işte yeni burç takvimi..Ben Aslan'dım hala Aslan'ım ve burcumu çok seviyorum:)Eğer bu yeni takvim kabul edilirse ne durumda oluyor kızlar değişiklik var mı?
Oğlak: 20 Ocak-16 Şubat
Kova: 16 Şubat-11 Mart
Balık: 11 Mart-18 Nisan
Koç: 18 Nisan-13 Mayıs
Boğa: 13 Mayıs-21 Haziran
İkizler: 21 Haziran-20 Temmuz
Yengeç: 20 Temmuz-10 Ağustos
Aslan: 10 Ağustos-16 Eylül
Başak: 16 Eylül-30 Ekim
Terazi: 30 Ekim-23 Kasım
Akrep: 23 Kasım-29 Kasım
Yay: 17 Aralık-20 Ocak
*Yılan: 29 Kasım-17 Aralık
Dusseldorf Üniversitesi'ne göre Güneş için "sıfır" noktası sayılan 21 Mart'taki ilkbahar noktası,yörüngedeki değişiklik nedeniyle her yıl hafif hafif batıya doğru kayıyor.Bu da yeni bir burç haritasının varlığını ortaya çıkarıyor.
Yörüngedeki bu hareketle yüzyıllar içerisinde Dünyanın dönüşünde 36 derecelik bir sapma gerçekleşmiş.Burçlar da 2 bin 200 yıl öncesine göre 10'da bir oranında yani yaklaşık bir burç kaymış.
Son olarak düzenleyen cahtmey (2011-02-04 21:13:19)
Oğlak burcuydum benn. Tamda burcumun özelliklerindeydim Yay'da nerden çıktı!
ikizler oldum
Son olarak düzenleyen amiralcarden (2011-01-30 18:00:13)
kovaydım oğlak oldumm .d.d.d
aa bende ikizLer oLmuşumm yengeçtim benn
hala kovayım
basaktım been aslan olmusum ya ben cok arastırdımda elif abla kesinmi bu
AbLacım sanırım yeni doĞanLar için geçerLiymiş
Öyle mi? Yoksa ben yengeçlikten ikizliğe geçiyorum.XD
Bende anlamadım bu işi :) Bu konuyu yazarken her yerde duyduğum için değil bir kaç astronomi sitesinde gördüğüm için yazmıştım ancak ne Yılan Burcu nun ekleyen var ne de burç takvimini konuşan..Ben Google Amcayla iyice bir konuşayım tekrar dönerim size
aa bende yengeçtim ikizler oldum
gercek bnde google amcaya (.D) baktım oleymiş. bnde terazi ydim,basak oldum
..((( bn burcumu seviodum .D
banane ben hala yengeç olcam
Offf bu ne yaaa!!!! Ben ikizlerdim ve tam ikizlerin özelliklerini taşıyyodum.. bir ikizim bile var o da ikizler burcu ben istemem yaaaa boğa falan bn çok seviyodum burcumu bananeeeeeeeeeeee :(
yaa bu burçlar doğru mu inanamıyorum ben yengeçtim ikizler mi oldumm:pleur: ben yengeç olmak istiyorumm
Kızlar ben hiç birşey anlamadım öğrendiğim kaynak sağlam ancak orada bile artık bu haber kaldırılmış heralde yukarıdakiler onaylamadı ya da bir kargaşa oldu Başlığı değiştiriyorum kusura bakmayın canlarım
ohh be bian korktum ikizler mi oldum die bu gece rahat uuyucam :D:D
Balık burcundan kova oluyorum :D 1 Mart
Off hakkaten:new: yeni burç da neymişşşşşş