Giriş yapmadınız.
1. www.imageshack.us adresine girin.
2. Browse yazan yere tıklayın ve açılan pencereden resminizi seçin.
3. Resminizi seçip Enter tuşuna basın. Ardından Şimdi Yükle yazan yere tıklayın ve resminizin yüklenmesini bekleyin.
4. Yükleme tamamlandığı zaman resminizin üstüne tıklayın.
5. Resminiz büyük halde ekrana gelince, resmin üzerine sağ tıklayın ve Resim Konumunu Kopyala seçeneğine tıklayın.
6. En son olarak forumda konu açın ve [img]Bu kodun içine sol tıklayın ve CRTL + V tuşlarına beraber basın.[/img]
Paylaşım için teşekkürler canım mod'um bu çok iyi oldu:)
rica ederim :)
Dediğini yabtm abLa ama resmi forum'a koymaya gLince tkıLdm
[img]x[/img]
x yazdığım yere Ctrl+V yapacaksın.
[img]x[/img] yaptıktan sonra
x yazdığım yere Ctrl+V yapacaksın dedim ya :)
ben hepsini yapıyorum resmin üstüne tıklıyorum büyük halde geliyo ama sağ tıklayınca RESMİN KONUMUNU KOPYALA diye bişe çıkmıyo napıcağım ??
cahtmey yazdı:
x yazdığım yere Ctrl+V yapacaksın dedim ya :)
pardon fark etmedim :)
=)
süPér cok yardımcı oldun. cok saoL ;)
Öyle yapıncada oLmuyor ama :S
Benwwwimageshack.us adresine giriyorum.Daha sonra Browse yazan yere tıklıyorum.Sonra resmimi seçip şimdi yükle diyorum.Resim yüklendikten sonra resmin sol altında ' forum code ' u kopyalayıp forumda yapıştır yazıp onayla diyorum.Ve oluyor.
OOF OFF Cok Zor Is Daha Kısası Yok Mu xD
:D
iremnure yazdı:
bkn oldu :DD
ben anlamadım
Ehh.. Zorda Olsa Anladım. TEşekkürler :)
resmin üstüne tıkladım bende açılmadı resim
İlk öncewwwresimup.net adresine gidin sonra orda 'Gözat' var.Ona tıklayıp yüklemek istediğiniz reme çift tıklatın daha sonra 'Yükle' ye tıklayın.Daha sonra karşımıza linkler çıkıyor. 'Orjinal Boyut Görüntü ' nün altındaki
BBCode (Forumlar İçin): Bunun karşısındaki linki kopyala diyoruz.Ve foruma gelerek yapıştır diyip onaylıyoruz.Aslında çok basit.Ben bu kadar anlatabildim.Yararım olursa sevinirim.
Silvester :) :D Cok tesekkür ederim. Önceden foruma resm koyamıyodum. Ama artik koyabiliyoruum :D