Giriş yapmadınız.
bnde öyle bi dosya yokki nereye atcam
abla b çoo..k istiyorum ama programı yükleyemiyorum... sitesine gittim Turkish / Ýngilizce / Turque tıkladım bir şeyler indi açtım ama birşey çıkmadı
o photofiltre paralıdır
kuki yazdı:
photofltre paralı galba :S
EVET YA PARALIMI? KESİN PARALIDIR O...
Hayır kızlar paralı değil.Verilen linkten indiremediysenin Google a photofiltre indir yazıp.İlk siteye girerek yükleyebilirsiniz.
ya edanur abla translation TR ... dosyasına atılmıo engel işareti çıkıo ne yapıcam
bn yükledmmm daha doğrusu ağbm yükledi bu gn çizimlere başlıycm
Yükleyemedim anlamadım yardımcı olurmusunuz ?
Yükledim tamam
4o gün sonra silmelisiniz paralı diyor :s
harikasııııınnnnnn teşekkür ederim
Ya dosyayı nereye atıcaz anlamadım bilgisayarda aradım ama onun klasörü yok bnde :S
81florais yazdı:
edanur abla ben paintten yapmak istiyorumda painte modeli nasıl alıcaz ?
İlk önce çıplak bi kız modelinin fotosunu çek F12 nin sağ yanında tıkla Print Screen Sysrq yazıyo sonra painte gel sol üstte düzen var tıkla yapıştır de oluyo o (:
çok çok teşşekkür ederim emeklerinizden dolayı çok işimize yarayacağını düşünüyorum =) <3
kızlar internete fhotofiltre yazın dowland yazın indirin sonra oralarda bir yerde türkçesi için bir link var onuda indirin. sonra bir dosya açın adını stediğiniz gibi koyabilirsiniz =) indirdiğiniz iki dosyayı içine atın =) ben böyle yaptım =) herkese iyi oyunlar
ya açılmıo oprogram geç kalacsammmmmmmmmmmmm ..
Tasarımlara yeni başladım seni bekliyorum edanur abla :)
paintten nasıl yapılıyor ?
bşy dorabilirmiim bn paintte yapmak istiyorum.ayrıcada kızı nasıl yüklicem oraya paintt nasıl yapıcam? edanur abla yardım edermsn ?
Ya eda abla ben tişörtün kol kısmındaki gölgeleri çizemiyorum :S
acaba etek ve ayakkabı yapmasını gösterirmisiniz
Ya resim nasil qoyuluyo?
ya ağlıcam ya sinir oldum yapamıom Turkish / Ýngilizce / Turque bölümünü bulamıom o yüzden googley
e indir yazdım yabancı çıktı :(
of ya aglıorm paintten çiziiim dedim ordanda çok zor