Giriş yapmadınız.
Arkadaşlar ohmydollz oyununda kıyafetleri tam olarak kimin çizdiğini ya da kimin bir programla modellediğini bilmiorum ama galiba Sarah bu işlerle ilgileniyormuş.. =)) oyunu yakından takip eden biriyim ancak gözüme şöyle bir eksiklik battı: oyundaki kıyafetler genel olarak emo ve rocker arkadaşlarımız için.. Ben sıkı bir Rapper ım ve oyunda da benim gibi birçok arkadaşımız var.. ancak hip-hop kültürüne göre giyinmek oyunda biraz zor.. size önerim bence ''valiae'' gibi sadece rock la ilgili bir mağaza açıldığı gibi bir de hip-hop kültürüne ait bir mağaza açılmalı.. biliyorum yeni bir mağaza açmak oldukça uzun süren ve zahmetli bir iştir ancak bu mağaza açıldıktan sonra çok fazla ilgi göreceğine eminim.. çünkü oyunumuzda fransadan, türkiyeden, amerikadan vs.. arkadaşlarımızın da olduğu gibi rock,hip-hop, pop... tarzını da kendine benimsemiş olana arkadaşlarımız var..
Benim diyeceklerim bu kadar arkadaşlar.. okuduğunuz ve ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkür ederim... Umarım Derdimi Anlatabilmişimdir =)))
Sadece Sarah ilgilenmiyor, Wendywee kız da ilgeleniyor fransız ohmydollz'da.
sorun deil ama önemli olan bu fikirlerin gerçeğe dönüştürülmesi değil mi?? :D
bende sıkı bi hiphopcıyım o kültüre ait bir elbise bulamadığım için emo tarzı giyiniyorum bencede böle bir mağaza açılmalı
sarahın bitane yazısında magaza açmann çok kolay olduğuğnu okumustum . bnm bazı tasarıımlmarım var ve bn gndermek istiorw maca-kızı sana katılıorw ...
bencede xD pink Die Bi Magaza Açılsın xD Pembiş ŞeylER Olsn
elbiseler biraz daha ucuzlasın
renge göre mağaza açılmaz. mümkün değil. hiphop kültürüne göre mağaza olmasa bile kıyafetler aksesuarlar gelecektir; fakat ne zamana bilemiyorum. sabır kızlar =)
pEKi GökÇe Ablam PeKi Lady Gaga ElBisEleri GelsE OlmaZmı :SSSSSS
Son olarak düzenleyen amiralcarden (2010-10-20 18:29:35)
napcan laa lady gagayı xDDD
Ben Tom ve Bill Kaulitz Kuru İstiyorum