Giriş yapmadınız.
esyalar görünüyor ama esya dısında simsiyah
flashın devre dışında kalması yüzünden yaşanan bir sorun unity ile geçiş yapmaya çalışıyorlar sanırım bir süreliğine böyle idare edeceğiz :(
ayrıca ben de mağazada beğendiğim eşyayı da denemek istediğimde açmıyor ve geçen hafta yarışmayla ilgili de sorun yaşanmıştı bir kaç yere durumu bildirdim ama henüz cevap gelmedi umarım biran önce düzelir :((
ozlem2535 yazdı:
flashın devre dışında kalması yüzünden yaşanan bir sorun unity ile geçiş yapmaya çalışıyorlar sanırım bir süreliğine böyle idare edeceğiz :(
ayrıca ben de mağazada beğendiğim eşyayı da denemek istediğimde açmıyor ve geçen hafta yarışmayla ilgili de sorun yaşanmıştı bir kaç yere durumu bildirdim ama henüz cevap gelmedi umarım biran önce düzelir :((
ay umarım :(
Arka planlar en kısa sürede güncellenecek diyor Sarah
Birçok site aynı durumda eminim herkes çok uğraş veriyordur biz de biraz sabredeceğiz o zaman :)
ozlem2535 yazdı:
Birçok site aynı durumda eminim herkes çok uğraş veriyordur biz de biraz sabredeceğiz o zaman :)
Canım kime ulaşabildin bu konu için kimse birşey yapmıyor biz niye oynuyoruz bu oyunu ilgilenen yok
ninahx yazdı:
ozlem2535 yazdı:
Canım kime ulaşabildin bu konu için kimse birşey yapmıyor biz niye oynuyoruz bu oyunu ilgilenen yok
o kadar haklısın ki yıllardır adminler girmiyor oyuna ne bilgi veren var ne başka bir şey yapan yeni admin de atamıyorlar oyuna çok saçma,,, önceden her gün girerdim oyuna artık arklıma bile gelmiyor bir de flash kaldırıldıktan sonra toparlayamadılar bir türlü ne odalar görünüyor ne dollz'umun üzerinde düzgün bi değişiklik yapıyorum berbat oldu resmen