Giriş yapmadınız.
Senin dollzların ın ismi neydi canım?
lassme yazdı:
Ben foruma da giremedim Hesabım ' emck ' 2010'dan beri oyundayım emeklerimin gitmesini istemiyorum oyun ile ilgilenmeyeceklerse neden yönetici oluyorlar. Acil bir çözüm bulunmalı.
sana mesaj attım canım cvp yaz halletcem :)
gaza32 yazdı:
İnşallah 08001 hatası değildir. Hesabı silinmiş olamaz değil mi?
hayır silinmemiş ama foruma e posta tanımlamamış.
yasemin102 yazdı:
Bende 2010 dan beri oyunda olanlardanım ve orada bir çok emek harcadığım dollzlarım vardı hepsi gitti
en iyi geliştirdigin dollz ismi neydi ?
jeu-de-fille yazdı:
Bir sorun daha var durduk yere hesaplare sılınıyor sebebını anlamadım? farkeden oldu mu?
Evet benim beş altı hesabım silindi. :( Gerçi yan hesaptılar. Pek de kahrolduğum söylenemez. Lakin bu "uzun süredir girmediğim hesap" kategorisinde sayılmaz. Çünkü birkaç ay önce girdiğim bir hesaptı. Şok olmuştum.
a href="http://www.ohmydollz.com/forum/viewtopic.php?pid=3823533#p3823533">http://www.ohmydollz.com/forum/viewtopi … 3#p3823533http://www.ohmydollz.com/forum/viewtopi … 6#p3823536
Bu arada ben 5 ay önce Sarah'ya bildirdim bu durumu. Fransız oyuna girip ingilizce mesaj attım foruma. Ve o forum linkimi laptopa kaydettim.Şu an o forum altbaşlığı zaman aşımına uğradı. Her neyse, o zamana geri dönüyorum. Beniwwwfeerik.com'a bilet atmam için yönlendirdi. Bizzat Sarah yönlendirdi. "Bu siteye mesaj at. Biraz yardım bulursun." dedi. Ama bilete cevap vermediler. Ben de tekrardan 2 mesaj attım iki farklı forum sitesine. Mesaj atarken "eski mesajımı 1-2 ay önce attım" diye yazmıştım ama üzerinden 5 ay geçtiğini fark etmemişim. Üni o kadar yoğun ki zaman kavramımı kaybediyorum. 5 ay geçtiğini nasıl anladığımı soracak olursanız eğer; bilet attığım tarihten anladım.
Velhasıl kelam Türk oyuncular olarak fransız servere kayıtlı olan arkadaşlar bana bu linklerden destek olursa çok sevinirim. Fransız sever nick'im havalibebeim28
http://www.ohmydollz.com/forum/viewtopi … m/viewtopi …
bu linkten desteklerseniz memnun olurum.
Son olarak düzenleyen nostardoll (2017-01-17 14:33:45)
Ben de 3 tane bilet yolladım. facebook'da ohmydollz us sayfasına mesaj bile yolladım. Başta ilgilenecekmiş gibi konuşuyorduk. Bilet numarası istedi. Sorunu ingilizce açıklamamı istedi. Her şeyi güzelce ingilizceyle açıkladım ingilizce açıklamalı bilet bile yolladım. Ama şuan geri mesaj atmadı. Girmiş faceye ama bakmamış bile. Bende açabilirsem Fransız hesabı açıp destek olmaya geliyorum canım..:)
Ben de 5 ay önceki tüm biletlerimi ingilizce gönderdim ama kimsenin tınında olmadım. Sarah bu sefer daha ilgili olur inşallah. Cahtmey moderatörün ismi Elif bu arada.
Demek ki biletlerin bize bir yararı yok. İnşallah Fransız serverden ilgilenen olacak. Bu arada avart isimli yönetici ilgilenecek gibi :)
Olursa buradan bildirecegim takipte kalın lutfen
Ben de 2 senedir oynuyorum bu oyunu. İsim vermemde sakınca var mı bilmiyorum ama lady popular oyununu da 4 senedir oynuyorum. Malesef biz de 2 kez server değiştirdik. Önce oyunun tarzını değişip ikinci bir oyun açtılar. İlkinden ikinciye tranfer edildik. 24 saat sürdü transferimiz. Bazı kayılar yaşadık kazandığımız nesnelerde ama çoğu şeyi kurtarabildik. Yaklaşık 1,5 yıl önce de mynetten joygame e transfer olduk. Bu sefer daha büyük boyutlu kayıplarımız oldu ama yine de 24 saatte yüzlerce hesabın transferi yapıldı.
Ohmydollz çoğu yönden daha gelişmiş duruyo benim gözümde. Evet tr versiyonla ilgilenen yok ama yine de hemen her yenilik buraya da geliyor. Alt tarafı hesap bilgilerinizi isimlerinizi vereceksniz ve aktarılacak. Bu kadar zor olmamalı işi bilen için..
Saraha ulaşabileceğimiz bir mail adresi varsa verin, fransız arkadaşım var. Gerekirse ona çevirtir fransızca baskı da yaparız
emilian yazdı:
Ben de 2 senedir oynuyorum bu oyunu. İsim vermemde sakınca var mı bilmiyorum ama lady popular oyununu da 4 senedir oynuyorum. Malesef biz de 2 kez server değiştirdik. Önce oyunun tarzını değişip ikinci bir oyun açtılar. İlkinden ikinciye tranfer edildik. 24 saat sürdü transferimiz. Bazı kayılar yaşadık kazandığımız nesnelerde ama çoğu şeyi kurtarabildik. Yaklaşık 1,5 yıl önce de mynetten joygame e transfer olduk. Bu sefer daha büyük boyutlu kayıplarımız oldu ama yine de 24 saatte yüzlerce hesabın transferi yapıldı.
Ohmydollz çoğu yönden daha gelişmiş duruyo benim gözümde. Evet tr versiyonla ilgilenen yok ama yine de hemen her yenilik buraya da geliyor. Alt tarafı hesap bilgilerinizi isimlerinizi vereceksniz ve aktarılacak. Bu kadar zor olmamalı işi bilen için..
Saraha ulaşabileceğimiz bir mail adresi varsa verin, fransız arkadaşım var. Gerekirse ona çevirtir fransızca baskı da yaparız
Emel harikasın hemen arastırcam bulurum inşallah ya ohmydollzda dah aönceden olmuş ama hesabı aktarmak için bizim kayıt olmamız gerekiyor o getirdikleri şeye macera gibi geliyor bilgiyi biz girecegiz gerisini halledecekler
Adı: ohmydollz.com
Kayıt Domain Adresi: 1046474470_DOMAIN_COM-VRSN
Registrar WHOIS Sunucu: whois.ovh.com
Kütük URL:http://www.ovh.com
Güncelleme Tarihi: 2016-06-01T14: 20: 28.0Z
Oluşturma Tarihi: 2007-06-24T15: 47: 03.0Z
Sicil Kayıt Bitiş Tarihi: 2017-06-24T15: 47: 03.0Z
Sicil: OVH, SAS
Kütük IANA ID: 433
Kütük Kötüye E-posta adresi: E-posta@ ovh.net
Kütük Kötüye İletişim Tel: 33,899498765
Alan Durum: clientTransferProhibitedhttps://icann.org/epp#clientTransferProhibited
Alan Durum: clientDeleteProhibitedhttps://icann.org/epp#clientDeleteProhibited
Tescil numarası kayıt defteri:
Tescil İsim: Markus Frederic
Tescil Organizasyon: Feerik OYUNLARI
Tescil Sokak: 598 Karayolu Redonnel
Tescil Şehir: grabels
Tescil Eyalet / İl:
Tescil Posta Kodu: 34790
Tescil Ülke: FR
Tescil Telefon: 33,683358131
Tescil Telefon Dahili:
Tescil Faks:
Tescil Faks Dahili:
Tescil E-posta: E-posta@ feerik.com
Kayıt Yönetici Kimliği:
Yönetici İsim: Markus Frederic
Yönetici Organizasyon: Feerik OYUNLARI
Yönetici Sokak: 598 Karayolu Redonnel
Yönetici Şehir: Grabels
Yönetici Eyalet / İl:
Yönetici Posta Kodu: 34790
Yönetici Ülke: FR
Yönetici Telefon: 33,499231457
Yönetici Telefon Dahili:
Admin Fax:
Yönetici Faks Dahili:
Yönetici E-posta: E-posta@ feerik.com
bunlar var biseye yaramaz ki
Son olarak düzenleyen fezi (2017-01-22 20:03:37)
nerden buldun bunları yav :D
feerike mi bağlı fransız server?
oraya atsak maili? biz direk firmaya atmıştık, bize oyunun mailini vermişlerdi
gaza32 yazdı:
Demek ki biletlerin bize bir yararı yok. İnşallah Fransız serverden ilgilenen olacak. Bu arada avart isimli yönetici ilgilenecek gibi :)
İşin komik yanı feerik'in hiçbir mesaja bakmadığından haberi yok Sarah'nın XD
emilian yazdı:
Canım Fransız arkadaşın Fransız Serverden yorum yaptığımız konuya desteğe gelse seviniriz:) Avart isimli yönetici bizi anlamadı sanırım. Fransızca açıklansa daha iyi olacak:)
Bu işi halledebilirsek bir çok insan emeğini kaybetmemiş olacak herkesin duasını alacağız. Halledebilirsek nasıl haber vereceğiz herkese ? Bunu düşünüyorum.
Herkes arkadaşına haber verir . Şu sorunu halledelim de onu da halletmesinin bir yolunu buluruz canım :)
İlgilenilmesi için yeni konu açmamız isteniyor. havalıbebeim yada bilen biri konuyu açsın desteğe gelelim.
Bu linkten destek olabilirsiniz.
http://www.ohmydollz.com/forum/viewtopi … 8#p3828568
Fransız servere yeni konu açtım. Umarım bu sefer işe yarar.
Son olarak düzenleyen mavis (2017-01-24 23:03:48)
1-Keşke mümkün olsa ama yapacaklarını sanmam.
2- Onlar o kadar zengin ki ve oylarını hiç saymıyorum. 100 parcadan tasarım yapıyorlar defilede hic şansımız kalmaz.
Bizi tr.ohmydollz.com aktarsınlar başka ne isterim ki