Giriş yapmadınız.
Size göre giyim tarzını beyendiğiniz veya hoşunuza giden ünlü hangisi mesela ben bir kaçını söyleyim Ceyda Ateş Adınıferihakoydum dizisinde uyumlu kıyafetler giymiştir başka bir örnek daha Derin Sular dizisinden Nehir güzel bir tarz yaratmış ve son örnek ise ßeren Saat sizce hangi ünlü daha iyi yazın haftanın en şık ünlüsünü belirleyelim...
Adını Feriha Koydum Hazal kaya çok güzel.Ve Beren saat aşk-ı memnu
evett
dikez yazdı:
Size göre giyim tarzını beyendiğiniz veya hoşunuza giden ünlü hangisi mesela ben bir kaçını söyleyim Ceyda Ateş Adınıferihakoydum dizisinde uyumlu kıyafetler giymiştir başka bir örnek daha Derin Sular dizisinden Nehir güzel bir tarz yaratmış ve son örnek ise ßeren Saat sizce hangi ünlü daha iyi yazın haftanın en şık ünlüsünü belirleyelim...
bence aşk-ı memnuda beren saat çok güzeldi:) saç stillerinide çok beğenmiştim açıkcası
midilliseker yazdı:
Adını Feriha Koydum Hazal kaya çok güzel.Ve Beren saat aşk-ı memnu
Bencede canım katılıyorum..
Ve güzelliktede çok güzeller..
katılıyorum..
Bence Yalan Dünya'da İrem Sak (Tülay) ve Nihal Yalçın (Açılay) guzel gıyınıyo =)
bence zendaya ve bella thorne süper giyiniyorr
Rihanna nın tarzına bayılıyorum :)
Evet Zendaya ve Bella 'nın tarzı tam bir genç kız tarzıdnda
bence ünlülerin kıyafetleri de olmalı ama yanında mesela zendeya onun kıyafetinin yanında bedava olarak zendaya nın vücudu da verilmeli parasına 281 TL OLMALIII:aomd_bravo: