Giriş yapmadınız.
Hey kizlar ;)
Pembis Moda'ya hosgeldiniz.
Pembe gördügünük makyaj,saç,elbise... Gibe seyler gördündee burda paylassinn :)
Son olarak düzenleyen guzelsu (2013-02-10 21:17:00)
Püf! Bunu düsünen'de 4 ve 7 arasi "RÜYALARI"
Cok aptalca bir moda, kesinlikle Amylee Firuze ve öbür modo'lar seni oyundan silecekler!
Senden bi "çIT" çikamaz.
Mesela beni, hiç kimse SILEMEZ. Neden 'mi? Cünkü ben bu oyunun en güzel doll'UYUM TATLIM. Yerimi alacak bi kisi olursa önüme çiksin.
GEBEREDCEKSIN!
Kavga'yi mi ISTIYODUN?
Al sana kavga, sana bir hie gelirse aklin su gelsin "KIRMIZI GUL KIRMIZI GUL!!!!!!!!!!!".
GEBERECEKSIN!
>:( Senin gibi dollz'lara OhMydollz YASAK olmak.
kirmizi-gul yazdı:
Cok aptalca bir moda, kesinlikle Amylee Firuze ve öbür modo'lar seni oyundan silecekler!
Senden bi "çIT" çikamaz.
Mesela beni, hiç kimse SILEMEZ. Neden 'mi? Cünkü ben bu oyunun en güzel doll'UYUM TATLIM. Yerimi alacak bi kisi olursa önüme çiksin.
GEBEREDCEKSIN!
Kavga'yi mi ISTIYODUN?
Al sana kavga, sana bir hie gelirse aklin su gelsin "KIRMIZI GUL KIRMIZI GUL!!!!!!!!!!!".
GEBERECEKSIN!
Ben ne demek istediğini anlayamadım açıkcası :S:S
Pembis Modayi kuccukken cok kulaniyordum,yani 5-6 yasindayken,hersey pembe vardim,yani en favori renkim'de pembeydi,ama simde pembe modasi hic sevmiyorum,cok cocukluk gibi yani
kirmizi-gul yazdı:
Senden bi "çIT" çikamaz.
GEBEREDCEKSIN!
Kavga'yi mi ISTIYODUN?
GEBERECEKSIN!
Bence sen engelleneceksin.