Giriş yapmadınız.
firuze yazdı:
Merhaba ben Firuze bu forumun sorumlusuyum. Aslen izmir karşıyakalıyım :)
(canım izmirim)
Bilgisayar ve oyunlar hakkında oynamak dışında hiç bir fikrim yoktu. Şans eseri kendimi bu çok özel feerik ekibinin içinde buldum.
Oyunu arkadaşlar ile beraber hazırladık. Ben çok eğlendim sizinde en az benim kadar eğlenmeniz dileğiyle.
Ben de İzmir/Buca :) Katılıyorum [Canım İzmirim <3]
Merhaba cnm memnun oldum
Bu siteleri nasıl yapıyorsunuz çok merak ediyorum... Emeğinize sağlık böyle güzel siteler yaptığınız için:star:
ya oyun süper
Site çok güzel bu arada ohmydollz'da adım hira2 iyaret edebilirsiniz arkadaş olarak ekleeyebilirsiniz
momoderatör nasıl olunuyor.bilen varmı?
coook guzeeeeeeeeeeeel bırrrrrrrrr oyunnnnnnnnn cooooooooook sevıoooooooooooom
mrb ben de yasemin :)) güzel bi oyun ..ilerlemek için çok uğraştım ama değdi ..ilk defa bi oyunu bu kadar uzun süredir oynuyorum ..:)
atis modetör mü ?!
intelcore yazdı:
momoderatör nasıl olunuyor.bilen varmı?
ttlım mod. olmak kolay değil ilk önce oyunu kuralla uygun mu oynuyorsun bakıyorlar sonra oyunla ilgili bilgine bakıyorlar eğer mod. lazımsa seni mod. yapıyorlar ama şimdi yeterince mod. var.
Firuze ablaa diğer oyunlar ne yönettiğin vardı ya hanı bıkac tane daha yada ne bılıyım bılen varsa bana msj atsın ;)
ohmydollzu sewenler.
Firuze abla ewt omd dışında birkaç oyun dha yönetiyorum dedin hangi oyunlar bunlar söylermisn
Bişey sormak istiyorum OMD fransız bölümüne nasıl girebilirim Firuze ablacım ?
firuze yazdı:
Merhaba ben Firuze bu forumun sorumlusuyum. Aslen izmir karşıyakalıyım :)
(canım izmirim)
Bilgisayar ve oyunlar hakkında oynamak dışında hiç bir fikrim yoktu. Şans eseri kendimi bu çok özel feerik ekibinin içinde buldum.
Oyunu arkadaşlar ile beraber hazırladık. Ben çok eğlendim sizinde en az benim kadar eğlenmeniz dileğiyle.
bende izmir karşıyakada oturuyodum ve orda doğdum :)
ben başladım ben bitiricem:aomd_fan:
Ah Firuze ah nerdesin serverimiz bıraktın gittin senden haber yok birkaç mod başımızda sadece