Giriş yapmadınız.
1) Engelledikten sonra engeli kaldırma olmalı bence. Yanlışlıkla başkasını engelledim şimdi kaldıramıyorum :D
2) Maceraların Sonunda Oda, Meslek filan veriyor ya, onlarda ödül olarak 3-4 tane hediye kuponu yada antreman paketi olabilir :D
3) Gönderilen kutusunu ve Çoklu mesaj Göndermeyi daha önce söylemişlerdi ama tekrar edicem mutlaka olması gereken bişey bence :D
4) Sayfanın kenarında hızlı konuşma yeride olabilir, yani sosyal paylaşım sitelerinde ( adını vermeyim reklam olmasın :D ) oluyor ya istediğimiz kişiyle hızlıca konuşuyoruz mesaj yerine .. O olabilir :D
5) Luxury mağazasında azcık indirim olsun ya çok pahalılaaaar :D
6) Maceralarda 2. Bölüme Geçerken 150 feez veriyoruz mesela 2. Bölüm olmasın Macera 50$$$daha fazla tutsun ama sonunda bize belirli miktarda feez versin :D
7) Bir takvim Olsun. Hergün dollumuzu açarsak küçükten büyüğe doğru (fiyatları yani :D ) ilerlesin 1 gün dollumuzu açmadık diyelim iptal olsun o :D (1 kere olmuştu böyle ama böyle değildi :D )
8) Mesleklere yeni aşamalar gelsin 7$$$, 8$$$ kazandıran. Maceralarda çıkan 7$$$lık Mesleklerde Diyelim ki 7$$$lık bir meslek oldu herkesde. Maceralardaki 8$$$olsun :D umarım anlatabilmişimdir :D
9) Küfür edenlere bir çağrem var. Bazı yasak kelimeler olsun, onları yazıp yorum yada mesaj olarak yollayan direkmen 2-3 gün uzaklaştırma yesin :D
10) OhmyGames'deki eşyalar, mobilyalar artsın ve belirli puanlarla $$$ satsın tıpkı jeton sattığı gibii :D
Okuduğunuz için teşekkürlerrrrrrrrr Canlarıııım :D :D
süper hele en baştaki bnde yanlış birini engelledim mesaj atamıyooo:D
1,3,7,8,9 ve 10 a katılıyorum :)
:)spr
amiralcarden yazdı:
1,3,7,8,9 ve 10 a katılıyorum :)
Beğendiğin için teşekkürler canım:)
ben tum odalari aldim ama diger eski macera odalarini da almak istiyorum onun icin birseyler yapamazmisiniz?
hepsine katılıyorum heleki 1. ye bnde ablamı ynlışlıkla engelledim
pdg yazdı:
ben tum odalari aldim ama diger eski macera odalarini da almak istiyorum onun icin birseyler yapamazmisiniz?
evet bu bence olmalı onlar eksik kalıyor canım :D
EVET BENDE KATILIYORUM ÇOK GÜZEL FİKİRLER:aomd_bravo:
54sakarya yazdı:
pdg yazdı:
evet bu bence olmalı onlar eksik kalıyor canım :D
evet mesela maceraları kaçırdık ama o odayı almakistioruz ne yapacaz
Hepsine katılıyorum bizim gibi atarlı insanlar biranda engelliyoruz sonrada kendimizi yiyorz
Güzel
Engelleme kaldırma butonu çıktı
Bazı maceralardan sonra jeton veriliyor her gün.Antrenman paketi de veriliyor[tabi meslekli olanlar]
Çoklu gönderme gayet güzel chat gibi konuşma da :D
Feez hediyeleri ile alakalı herhangi fikre karşıyım her zaman çünkü,uyanıklık yapanlar olur elbet.
Takvime kesinlikle "EVET" diyorum
Evet mesleklerde artık 9 $$$ veren bile vardı bir kerecik geldi geçen ay
Zaten omd çeviri sıkıntısı yaşıyormuş bu çok zaman alabilir.
Ya bence şu feez ve $$$ durumunu kabullenelim.
Bence $$$ kazanılmasın küçk oyunlarla aynı fransız serverdeki çarkıfelek olsun.
=Bence fikirlerin gayet mantıklı ve güzel :D
Son olarak düzenleyen cute55girl (2014-07-16 23:16:18)
9.'ya kesinlikle katılıyorum