Giriş yapmadınız.
evet kızlar haksıymıyım KENDİMİZ OLALIM :)
Galiba en ıyı 17 yasında olan =)
191yaren191 yazdı:
Kendimim kendim olarak kalıcam aslında söyledikleri doğru ben 11 yaşında olduğum için sivilcem yok siyah noktam yok saçımı hiç boyatmadım ve o kadar da "yuh" denilecek kadar uzun tırnaklarım yok makyaj ise hafif bir kalemden başka bir şey çekmem ama ojelerime kimse karışamaz :D bunun için tırnaklarımı orta boy uzatıyorum aydan aya kesiyorm :D
11 yaşında kalem mi çekiyosun :D
superix yazdı:
Kız olmak gerçekten zor :D
Aynen
Öğrenmiş olduk :PP
Daha çok fikkat ederiz ozaman bizde :D
Lool ~~ ♥
kendiniz olmak en iyisi.Bir erkeği etkilemek için başkası gibi olmak iyi değildir
Kızlar, evet gerçekten kız olmak zor ama evlenince n'apacağız? Kocanızın sizden iğrenmesini mi izleyeceksiniz? Benim de siyah noktalarım var ama her ay alıyorum. Bütün bunları yavaş yavaş yok edeceğiz. Bacağımızdaki tüyleri bile. Biliyoruz ki aldıkça azalıyorlar :D Ama o zamana kadar ergenliğimizi yaşayacağız tüylerle!!! noktalarla!!! sivilcelerle!!! ERGENLİK!!! YEAH!!! (Benim için meraklanmayın, delirmedim).
aşırı makyaj cildin tıkanmasına sebep olur ve ciltte bakteri ve lekeler oluşur düzenli olarak elini yüzünü yıkamak ise cildi temizler ve sivilce oranını azaltır ve saç boyama konusuna gelince boyadaki kimyasallar vücüdun bi bölgesinde toplanıp hastalık yapıomuş iğren bişi buu
Ama asırı makyaj guzel degil xs
191yaren191 yazdı:
Kendimim kendim olarak kalıcam aslında söyledikleri doğru ben 11 yaşında olduğum için sivilcem yok siyah noktam yok saçımı hiç boyatmadım ve o kadar da "yuh" denilecek kadar uzun tırnaklarım yok makyaj ise hafif bir kalemden başka bir şey çekmem ama ojelerime kimse karışamaz :D bunun için tırnaklarımı orta boy uzatıyorum aydan aya kesiyorm :D
İyi yapıyosun canım tırnaklarımız önemlidir eğer tırnakları tanıyosan sana bazı sorular sormak istiyorum :D
kedicik006 yazdı:
Galiba en ıyı 17 yasında olan =)
Neden ki? :D
Ege Köklüçınar, 15
“Kızların tırnaklarını yemesini sevmiyorum. Sivilcelerinin olmaması erkeklerin tercihidir bence. Ayrıca kilolarına ve ciltlerine özen göstermeleri beni onlara çeken özelliklerden.”
Kesin evde kaldım