Giriş yapmadınız.
meraba ben gamze facebook gibi telefondan girelim ohmydolz yani 0.ohmydollz olsun diyoruzzz
Androidden ben normal adresten giriyorum girmesinede Loft, günlük, banka vs. şeyler açılmıyor. Yalnızca ana sayfada gezeliyorum. Bunlar telefondan da açılacak duruma getirilebilir. Ayrıca 2. hesabım Gamoplay'da. T20 telefon gamoplayın "Giriş yap" bölümünü açmıyor. Bunada bir çözüm bulunmalı. (Artık Gamoplay kalkar normal ohmydollzdan girmeye başlarsak iyi olur.)
Ayrıca Telefondan Hesap onaylama olmalı. (Eski üyeler zaten onaylamıştı net üzerinden.) Fakat bu herkes için geçerli uygulama olmalı. (Tabii telefondan giren var giremeyen var bu uygulama 1 kez olsun telefondan omd'a bağlananlar için olmalı. Ve onaylamayanlara ikide bir görünüp onayla onayla yazısı çıkmamalı.)
Şöyleki, Ohmydollz'da onaylama kutucu olsun, oraya telefonumuzu yazalım. Telefonumuza kod gelsin, o kodu telefondan yazalım. Onayladığımız taktirde 10$$$ vs. gibi para almalıyız.
Son olarak düzenleyen Jellyfish (2011-09-06 06:48:20)
Zaten OhMyDollz yazınca oynayabilirsin. Ama OhMyDollz'u indirsek fena olmazdı
kızlar telefondan ohmydollz'u belli ölçüde oynayabilirsiniz.. ben de açıyorum mesela sıkıntı olmuyor.. Bu durum daha da gelişecektir sabır
Haklı bende oynuyorum bende de bir sıkıntı olmuyor sadece loft gözükmüyor o ayrı yoksa çalışabiliyorum-mesaj yazabiliyorum-mağazaya girebiliyorum :)
İphone^dan girilmiyor mesela.Babamın telefonunda wi-fi'yi açıp denedim.Mağaza defile vs girmedi.Bence ilgilensinler bununla.
Ben tabletten ohmydollzu aciyorum sıkıntı da yasamiyorum
Su anda tabletten giriyorum mesela
Son olarak düzenleyen cute55girl (2014-06-07 09:01:10)