Giriş yapmadınız.
Sayfalar: 1 2
birisini seviyorum,bir başkası tarafından da seviliyorum.Sevdiğim çocuğun adı Enes.ama bana hiç yüz vermiyor ve sanırım benden nefret ediyor.geçen gün onun sırasının yanındaydım.çık şurdan.geçeceğim diye bağırdı.beni sevenin adı da ege -_- çocuğu kaç kez reddettiysem de,yüzüne karşı kendisinden nefret ettiğimi söylediysem de vazgeçmedi.enesten vazgeçebilsem egenin teklifini falan kabul edeceğim ama yok işte!unutulacak gibi bir çocuk değil ki.daha da fenası hoşlandığımız şeyler,sevmediğimiz şeyler,ilgi alanlarımız,dinlediğimiz müzik tarzı,hatta sevdiğimiz sanatçılar bile aynı.birçok ortak noktamız var.ama gidip de seni seviyorum diyecek yüzüm yok.reddedilme korkusu var içimde.keşke ege gibi olabilsem.o çocuğun da o huyunu seviyorum zaten.
Ö
D AşIşIm oNaAa
E Seviyorumm
seni seviyorum emreeeeeeeeeeeeee
C muck muck
Y yasir fakat bunu ona söleyemem
X :D Kimseyi sevmiyorum :D
A♥A
Ahmet'im bi türlü cesaretim yok
Ah FURKAN o bana uzun uzun bakıp gülmene bayılıyorum.
FURKAN SENİ KİMSEYE KAPTIRMAM!!!!!!!!!
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
F <3 M
Son olarak düzenleyen meltemxderya (2013-10-19 00:01:18)
O <3 Kendisi çok duygusal,zeki ve güçlü biri.Aynı sınıftayız ve birbirimizi çok seviyoruz <3 ! :)
Ben sizin dediklerinizden degilim
ay çok komik, biri bunları öğrenip sevdiğinize söylese? neler olurdu?
Kimseyi sevmiyorum .s
A -> çocuğun ismi özgüven olarak değiştirilmeli bir hitabet gücü var sormayın gitsin bir de Emineme benziyor sevmemek elde değil Söyleyemem çünkü çocuk benim çok üst seviyelerimde bir aralar yakınlaşmıştık ama ben sert davrandım ona uzaklaştık
Sayfalar: 1 2