Giriş yapmadınız.
Bu oyunda, sizi ceken ne ?
Valla ben modayi cok severim, onun icin devamli oynuyorum, cok super oldu icinde yani =)
bu oyunda bni ceken modayi ve kendi loftumu duzeltmek ve mazalarda gezmek
Evet, bende loftumu yapmayi cok severim =)
Ben bu oyuna niye geldigimi bilmiyorum ama iyikide gelmisim ! :)
Bide arkdas yapil biliyorsun =)
bu oyundaki saç şekilleri ve ayakkabılar beni oyuna çekiyo:ok:
modayı sürkli takip ederm ve bu tür oyunları oynamayı cok seferm
İnternette şans eseri burayı sevdim giydirme oyunlarını çok severim bu oyunda beni kendine çekti imkanım oldukça sürekli girmeye çalışıyorum
beni bu oyuna çeken modayı çok sevmem ve seçeceğim mesleğinn bununla ilgili olması iyiki bu siteye kaydolmuşuumm:gai:
oBaa beN yeNi arkadasLara saHip oLmak içinnn qeLdmm :D seviormm aRkadasLarımıı
ben bu oyuna hayallerimi bu oyunda gerçekleştirmek için geldim,ohmydollz ekibine ttebrikler bu kadar güzel bir oyun yarattıkları için.
mini-peri'ye katılıyorum. kesinlikle insanlar burada hayallerini gerçekleştiriyor, mutu oluyor. bi eşyayı kıyafeti almak için para biriktiriyoruz sonra ona sahip oldugumuzda mutlu oluyoruz :) bu harika bir his
annem asla ewimi kendim düzenlmeme izin vermez fakt brda oluyor ve hiç bir zaman hergün para almam haftalık alırım sewdiim maqazalar tek tık ötemde ama gercekte cook uzak olabliyorlr wee modayı sewiyoruumm
ilk zamanlar saçma bulsamda şimdi deli gibi alışveriş yapıp loftumu düzenlemeye bayılıorum
aLışveriş en büyük TutKum :)) onDan Sanırım
buRda arkadas cewRemız GenısLıo
Kendı Tarzını yaRatabıLıoSun
onCeden stardoLL oYnardım paRa kazanmaSı cok zoR ohmydoLLzu Gordükten sonra o Sıteyı bıRaktım (=
mada , alışveriş , arkadaşlarım hepsi bu oyunda var
ve birçok oyunda bu muhteşem 3'lü bulunmaz
aynen katılıyorum ben hem arkadaş ediniyorum ve arkadaşlarımı seviyorum hemde hayalimizde olan herşeyi gerçekleştirebiliyoruz bance bu çok güzel bişey :D
ßu oyuna geLdm waLLa yeniDen doğmş gißym.Çook güzeeL
We bu oyunda beni çeken şey elbiseLer,ayakkabıLar,aksesuarLar, ve birçook güzeL şey. (=
Son olarak düzenleyen aslhn (2010-09-03 11:27:08)
bu oyunda modayla ilgilenmek bşiler almak loftunu düzenlemek çok gzl şeyler var yani :)
ßen,i çeken;
ev kurmayı ve bebek giyindirmeyi çok seviyorum...
zaten sürekli sims oynuyorum serilerin hepsini oynadım...çok güzel bir oyun
burada arkadaş edindim ve onları özlüyorum oyüzden mutlaka giriyorum..
sizi seviyorum:D
:)
aLışVériiŞŞŞ xD