Giriş yapmadınız.
beni de seven genelde çoq ama bn bi kere sefdim abim öğrendi ........ gerisi kötü son ama benm kalbimde gizli aşkım war:love: o beni sefio ama sölüo ebn sölemiyorum mafilesS
bir şevgilim var vaz geçilmezi haline geldimm beni her şekilde mutlu edebiliyor.. ve çevremde o kadar çok bekleyen var kii aslında bu beni bunaltıyor..çünkü insan birini sevince diğerlerini gözü görmüyorr.halbu ki içlerinde delii gibii sevdiğim birzamanlar benm için tek olan biri olmasına rağmen ben mutlu olduğum kişiyi seçtiimm.yanii sevilen biriyim. ha arkadaş konusu olarak düşünürsek her iki alanda da eşit.. :) seviyorum seviliyorum... e vrensel Not; SEVELİM SEVİLELİM :)
ohooo ooo birrrsür biirrsürüüü
İnsan isteğince her şey oluyor dimi kızlar yani şöyle diyenler:
Valla beni herkes seviyor...Diyenlere zaten sizi herkes seviyor...:D
benim kkn larım var
Beni de 4 kişi seviyor hiç birini kabul etmedim çünkü bizim sınıfın hepsi biliyor ben Justin Bieber'i seviyorum:love:
beni de seven yok sırf bi oyunda para çalmak için sev olmuşlar butun param gitmişti açıkçası beni seven yok
benim oluyo ama hemen gidiyo sana laik değilim diyo ve gidiyo ya hiç sevmiyorumn şu erkeleri çok acımasızlar.. :(
Beni Seven ''BİR''i yok
bencede bu erkekler çok başka çözemiyorum ve çözebilen varsa bna msj atsın nolurr:)xD:intr:
BENİ SEVEN SWEDY
Bu oyundada var gerçektete =)
Ben cansumu seviyorum <3
Bizim eski sınıfımızda bir çocuk vardı adı Taylan'dı sınıftaki bütün kızlar ona aşıktı(mecaz değil gerçekten hepsi)ve o knkma aşıktı.Ben okuldan ayrılınca knkma hem bna hemde ona aşık olduğunu söledi:(((((
aydanx yazdı:
3 tane sevgili istiim war we 1 sewgilim war
3 mü öhhhö öhhööö
ben seviyodumda eler aldı çıkıoduk kargalar çaldı crazymanyaqq SENİ ÇOKKK SEVİYORUM manyağım benim:
Beni kimsee sevmiyor ama ben iki kişiyi seviyorum
1_ Nick JONAS ( Çok tatlıı )
2_ Emre Aydın
oqtay seninn ne işn vr burda:quoi: kız mısın sen qıız qııız!
KiMsé ßnii Sévmiioo
ahh ahh benim hiç sevgilim yoq