Giriş yapmadınız.
Bende onları izledim melisa'yı bir odaya kilitledi bende o kilidi aldım ve açdım içeri girdim Melisa'yı bağlamışdı bende ipleri tam açacaktım ki ayak sesleri duydum biri buraya doğru geliyordu.....
içeri girdi
ve ondan sonra o silahını çıkardı ve....
Son olarak düzenleyen ulf (2012-07-05 20:05:39)
ve bana vurdu melisa gözleerine inanamadı mmm... diye sesler çıkardı o gelen Sezer di (hani şumelisa yı bağlayan ) Sezer: Merak etme buradan çıkıcaksın deyip gitti.
hem bu arada bdn de iyleştim uyandığımda bağlıydım uff ya neden kii hepsi melisa nın suçuydu yanii ben çözülmeliyim dedi melisa duydu ve öfkeden ağzındaki bant çıktıı ve alllah beanı versin nişanlanma olayı yalandı sırf kıskanman için allah belaı versin be dedi.
Ve birden murat uyandı. Bunların hepsi rüyaydı. Murat yatağından kalktı. Annesi masasına kahvaltısını koymuştu. Ağzına bişeyler alıp facesine baktı. Arkadaşlık teklifi gelmişti. Kim diye baktı. Bide ne görsün? İstek gönderenin adı mafya Sezen
. Murat bağırdı. O an annesi geldi...
Yok anne bişey dedi Murat. Ama annesi ısrar etti: söyle yavrucum söyle korkma Murat annesine bağırdı ve: BANA BAK KADIN, SANA BİR ŞEY YOK DEDİM BİŞEY YOOK! Annesi bişey demedi çünkü "oluşunu" çok seviyordu, odadan çıktı. Murat faceye bir daha baktı. Sonra kıyafetlerini giyinip pencereden atladı ( ev 1. kattaydı bide kapıya kadar gitmeye üşendi)
vE ÖLDÜ
MUSA olsun Musa yı hastaneye kaldırdılar
Annesi ve babası çok korkmuştu. Musa'yı görmek için ziyaretine gitmişlerdi. Kardeşi Yasmin "Abi, abi iyi misin!" diye bağırıyordu. Herkes Yasmin'i sakinleştirmek istediler. Yasmin 16 yaşındaydı. Birşey olmadığını bildiği halde çok korkmuştu.
Hemen bahceye cikti vee karsisinda ne gorsunn
Kangal Köpeği üzerine doğru koşuyordu :D
Hemen oradan uzaklastı . Koşuyordu koşuyordu. Sonunda bir taşa takılıp düstuü. Tek caresi kopeği sakinlesrtirmekti
sonra köpeğe doğru bir taş attı
kÖPEK BUNA DAHA ÇOK SİNİRLENDİ VE DAHA HIZLI KOŞMAYA BAŞLADI
Hala yerde olan Yasmin kacamayacağini ve köpeğin onu isiracagini kabullenip gözlerini kapattı. Ama tam o sırada karşıdan onlara doğru koşarak gelen birini gördü.
bu cesaretli bir erkekti kızı kaptıgı gibi oradan hızlıca uzaklaştırdı
Köpek arkalarından bakkaldı.
sonra köpek bakkala gidip bir sigara aldı
Yasmin adama teşekkür edip adını sordu
başından beri okuyorum sona dogru biraz bozulmuş gibi :D
Adının mert oldugunu söledii c
:D:D Evet bozulmuş. Neyse.
(Köpeğin sigara değil de kemik aldığını varsayalım)
Yasmin Mert Bey'e iyi işler diyip bakkaldan çıktı. Aslında köpeğin onun üzerine gitmediğini anlayınca köpekle anlaşmaya çalıştı. Köpeğin ismini Alex koydu. Onu doğru eve götürdü. Annesinden köpeğe bakmak için izin aldı. Daha sonra dışarı çıktı ve erkek bir çocuk gördü.