Giriş yapmadınız.
Arkadaşlar bence her dollzun kredi kartı olsun.Hem biz her eşyayı $$$ vererek sahip oluyoruz.Paramız yetmeyince de ne olduğunu da biliyoruz.Kredi kartımız olsaydı eşyaları kredi kartı ile alırdık ve $$$'ler kredi kartına yüklenirdi.1 ay içinde de kredi kartı borcumuzu öderdik.Ben bunun olmasını çok istiyorum çünkü bir eşyayı $$$ biriktirerek almaktan sıkıldım , biriktirmek çok uzun sürüyor...
GüzEL Fikir Ama ŞöyLe De oLaßiLir ;) MeseLa Şimdi bnm 120 tL Var ßen ßu Parayı Direk Kredi kartına yatırırdım eşya alırken ordan çekebilirdik çünkü bn para görünce hemen harcıyorum o yüzden fazla birşey alamıorum (:
crazymelos yazdı:
GüzEL Fikir Ama ŞöyLe De oLaßiLir ;) MeseLa Şimdi bnm 120 tL Var ßen ßu Parayı Direk Kredi kartına yatırırdım eşya alırken ordan çekebilirdik çünkü bn para görünce hemen harcıyorum o yüzden fazla birşey alamıorum (:
ewt katılıyorum
Ewt crazymelos öyle de olabilir
onun yerine paranızı biriktirseni ha kredi kartından harcayıp karta ödemişsiniz ha biriktirdiğinizden harcamışsınız
Ama MeseLa Karta YükLeriz Çekme Tarihi Die ßişey oLur MeseLe 13 Temmuza Kadar O Paraya Dokunamayız .d öLe de oLur .d
Ama MeseLa Karta YükLeriz Çekme Tarihi Die ßişey oLur MeseLe 13 Temmuza Kadar O Paraya Dokunamayız .d öLe de oLur .d
evet katılıorum :D bolelikle tutumlu oluruz :D
cahtmey yazdı:
onun yerine paranızı biriktirseni ha kredi kartından harcayıp karta ödemişsiniz ha biriktirdiğinizden harcamışsınız
Katılıyorum. :)
Bu konuya cevap vermek istiyoruuum :D
İyi fikir, Nazlıcan. Gerçek hayttakine döndürüyoruz işi :D
Bu fikir pek sıcak bakılcak bişey değil kızlar. Onun yerine şöyle yapın, gerçek hayatta paranızı biriktirin ve feez alın, feez'lerinizi biriktirin.. bişey almak istediğiniz zaman da $$$'a çevirin