Giriş yapmadınız.
Merabaa. *.*
Animeciler toplanıp buluşuyo' rpg'ciler tolanıp buluşuyo turnuvaları oluyo hatta dünya çapında *.* Tamam online oyuncu daha çok ama böyle şeyler ufak ufak düzenlesek illere göre buluşsak.Hani diyorum belki oyuncu sayısı da artar..?
Animeci değilim ama yahu
Daha önce bir kez rpg yaptım ve müthiş eğlenceli oldu :D Burada da yapabiliriz bence :D
rpg ne
Evincim,RPG role play game demekti yanlış hatırlamiyorsam. Forumlarda oynanan bir oyun ve ben burdan önce hep forumlarda takılıyordum. Yani forum neyle ilgiliyse onunla ilgili bi oyun. Mesela ben açlık oyunları forumundayken açlık oyunları RPGsi yapmıştık. Ilk orada denedim ve çok eğlendim. Oyun şöyle;
Katılmak isteyenler ilk olarak kendilerine bir karakter yaratıyor. Işte isim soyisim filan koyuyorsun. Mesleğini,hobilerini,fobilerini,yaşadığı yeri,belirgin özelliklerini,dış görünüşünü(bunun yerine internet bulduğunuz herhangi bir fotoğrafta olabilir.) yazıyoruz ve bir karakter kartı oluşturuyoruz. Katılan herkes bunu yapmak zorunda.
Daha sonra kişiler ikişer ikişer gruplaniyor(bu gruplar olayların gidiş yönüne doğru değişiyor zaten.) Sonra ışte hikaye gibi yazıyorsun.Mesela ben başladım diyelim. Karakterimin ismi Rosalie Ivy Dorrin suan attım bu ismi xd Işte Yine kabuslarla uyandı Rosalie. Kalkıp kocaman dolabinin önüne geçti ve en sevdiği renk olan mor bi elbise seçti gibisinden. Bu kadar kısa olmuyor tabi. Sonra mesela ben karakterimi mağazaya götürüyorum yazdıklarımla sende oraya getiriyorsun ve orada tanıştırıyoruz. Böyle gidiyor. Olayların gidişati oyuncularin yazdıklarına bağlı. Herkes bi olay çıkarabiliyor. Ama çok eğlenceli bişey. Aklınız yatarsa daha açıklayıcı bi tanıtım koyarım buraya. Bu sadece üstü kapalı bi anlatım :D
Tamam canım sen başla biz devam ettirelim :)
Tamam da canım, ilk önce kabul eden bi çoğunluk olması gerekiyor bunun için. Daha sonra moderatorlerle konuşup RPG adı altında ayrı bi bölüm açılması lazım. Burada olabilecek bişey değil bu. Zaten moderatorler ne olduğunu biliyordur. Eğer yapılmak istenirse ben konuşurum onlarla. Ama şöyle bişey var bu öyle iki üç kişiyle oynanabilecek bir şey değil. 10 kişi falan olmalı ki tadı çıksın. RPG bölümü açılırsa alt dalı olarak karakter kartı bölümü açılacak ve herkes öncelikle karakterini yaratacak. Öyle hadi başlayalim deyip başlanacak bişey değil yani :D Ama bu bölümü isteyenlerden sayıyorum senide. Şimdiden iki kişi olduk :D
canım öyle söylemek istememiştim eğer sen başlarsan 10 kişiden fazla kişi devam ettirirdi
canım inşallah modaretörlerle konuşabilirsin çünkü çoğu zamandır ortalıkta yoklar :)
Umarım ulaşabilirim :/ Bu arada bi konu belirleyip o konu etrafında geliştirmemiz gerekiyor hikayeyi :D Gerçek hayat gibi olacak.Ya da dizi gibi. :D
Tamam o zaman bir hikaye bulalım
Ilk önce moderatorlere attığım mesaja cevap gelsin,sonra düşünürüz :)
pinquii'ye ve amylee'ye at bence. pinquii bu aralar giriyor, amylee zaten ilgilenmeye çalışıyor
pinquii'ye attım zaten :D
O zaman cevap verir
Umarım :D
rosaliena yazdı:
Evincim,RPG role play game demekti yanlış hatırlamiyorsam. Forumlarda oynanan bir oyun ve ben burdan önce hep forumlarda takılıyordum. Yani forum neyle ilgiliyse onunla ilgili bi oyun. Mesela ben açlık oyunları forumundayken açlık oyunları RPGsi yapmıştık. Ilk orada denedim ve çok eğlendim. Oyun şöyle;
Katılmak isteyenler ilk olarak kendilerine bir karakter yaratıyor. Işte isim soyisim filan koyuyorsun. Mesleğini,hobilerini,fobilerini,yaşadığı yeri,belirgin özelliklerini,dış görünüşünü(bunun yerine internet bulduğunuz herhangi bir fotoğrafta olabilir.) yazıyoruz ve bir karakter kartı oluşturuyoruz. Katılan herkes bunu yapmak zorunda.
Daha sonra kişiler ikişer ikişer gruplaniyor(bu gruplar olayların gidiş yönüne doğru değişiyor zaten.) Sonra ışte hikaye gibi yazıyorsun.Mesela ben başladım diyelim. Karakterimin ismi Rosalie Ivy Dorrin suan attım bu ismi xd Işte Yine kabuslarla uyandı Rosalie. Kalkıp kocaman dolabinin önüne geçti ve en sevdiği renk olan mor bi elbise seçti gibisinden. Bu kadar kısa olmuyor tabi. Sonra mesela ben karakterimi mağazaya götürüyorum yazdıklarımla sende oraya getiriyorsun ve orada tanıştırıyoruz. Böyle gidiyor. Olayların gidişati oyuncularin yazdıklarına bağlı. Herkes bi olay çıkarabiliyor. Ama çok eğlenceli bişey. Aklınız yatarsa daha açıklayıcı bi tanıtım koyarım buraya. Bu sadece üstü kapalı bi anlatım :D
RPG'yi açıklamak zorunda kalmadığım için çok mutluyum teşekkür ederim...
Hiç önemli değil tatlım :D Pek anlatamadım aslında.
Bu arada RPG'yi bilen birini görmek beni gerçekten çok mutlu etti..
Gerçekten böyle düşünmene çok sevindim. Teşekkür ederim. ^_^
Ahahah farkettim :D Zaten ben gidiyorum,sende şizofren gibi kendi kendine konusmayacaksan -ki bu ihtimali düşünmek istemiyorum :D - başlık bizden kurtuldu. Iyi geceleeeer :D
kızlar bunu teneffüs bölümünde başlatabilirsiniz
Pekiiiiii İlgilendiğin için çoook teşekkürler :D Umarım katılım olur :D
O zaman ben Teneffüs bölümünde başlatıyorum bu konuyu.
amylee yazdı:
kızlar bunu teneffüs bölümünde başlatabilirsiniz
rosaliena yazdı:
Pekiiiiii İlgilendiğin için çoook teşekkürler :D Umarım katılım olur :D
O zaman ben Teneffüs bölümünde başlatıyorum bu konuyu.
OhMyDollz'da RPG
Istersen sen başlat :D Daha bilgilisin bence bu konuda :D