Giriş yapmadınız.

#1 2011-11-01 15:14:07

kedicagla
Membre
Gönderen: İstanbul
Kayıtlı: 2011-07-29
İletiler: 1303

...Bence...

Bence dollzlar koltuklarına otursun:),eşyalarımız çok az lütfen eşya getirin:),herşey çok pahalı indirim yapalım,dollzların üzerine kendi seçtikleri kıyafet dışında giysi takılmasın,görevler her hafta olsun,hediye puanı olmasın para biriktirip alalım,seviye geçmek için daha ucuz kıyafetler olsun:D
Eğer yorum yaparsanız çok mutlu olurum iyi yada kötü:)

"Neden, biliyor musun? Ben sana içimi açmıştım."

#2 2011-12-20 12:07:29

Ancien joueur winx888
Invité

Re: ...Bence...

kedicagla yazdı:

Bence dollzlar koltuklarına otursun:),eşyalarımız çok az lütfen eşya getirin:),herşey çok pahalı indirim yapalım,dollzların üzerine kendi seçtikleri kıyafet dışında giysi takılmasın,görevler her hafta olsun,hediye puanı olmasın para biriktirip alalım,seviye geçmek için daha ucuz kıyafetler olsun:D
Eğer yorum yaparsanız çok mutlu olurum iyi yada kötü:)

bence haklısın.Ayrıca feez i yüklemeyelim örneğin ohmygames de 250 puanın var onun bir kısmını feez le değiş.Ayrıca işler için çok az para var.Örneğin bir top model(1. seviye) 4$$$ alıyor mantıksız bence.10$$$ olmalı

#3 2012-01-08 08:52:41

2crayz5
Membre
Gönderen: Uzay
Kayıtlı: 2010-05-26
İletiler: 414
Websitesi

Gereksiz bence senin seçtiğin elbisede üstünde kalmaz ozaman hediyeler feezle olmasa iyi olur zaten maliyetsiz şeyler $$$ ilede alınabilir yani ... applau

'Şahsın üslub-u beyanı , şahsın timsal-i şahsiyetidir.
Ben ise :

gördüğünüz veya işittiğiniz gibi , halli müşkil bir muammayım ''

#4 2013-07-24 00:18:06

bella30bella
Membre
Gönderen: İstanbul
Kayıtlı: 2010-08-24
İletiler: 1324

Yani Hande'cim katlıyorum. Bu aralar da baktığımda hep doll'arımız koltuğa otursun falan yazıyor :D Ne bu merak :D

've already dead in thirty-five minutes

Board footer