Giriş yapmadınız.
Arkadaşlar şunu belirtmek isterimki STARDOLL adlı oyunundaki özelliklerin bize yenilik olarak gelmesini istiyorsunuz..! ama ohmydollz bana göre stardoldan daha düzgün karısık olmayan bir yapıya sahip..! paramızı bir tıkla kazanıyoruz..! Pekiya Stardoll ? bu yüzden bnce stardollda bulunan özellikleri yenilik olucak sınıfa koymayın ..!
1. Bnim için bu madde çok önemlii ..! tekrar tekrar yazıyorum ..! ohmydollza en çok girenlere ödüller verilsin ..! bunu prensen1 den belirtmiştim..!
2. Bence defilede oy kullanma kalksın ,! Şu, qözler önündeki haketmeyen kazanıyor qenelde ..! çünkü baska dollz acıp oy veriyorlar..!bnce kurucu flan seçmeli dereceye giricek dollzları,
3. Bnce sanal bir ortam olsun magazalrı gezebilelim mesela okuan maqazasına sanal olarak yürüyerek girelim..! veya araba alabilelim ve arabamızla gidelim satıcılarla konusalım herkesin bahçeli evi olabilsin mesela hemşire hastanede hastaya baksın flan filan spr olur yazarken hayal ettimde :D
Şimdiden olumlu veya olumsuz kararlarınız için sqolun ..! :)
en çok girene oy verirlerse bnim evim ödülelrle taşar:D neyse gzl en çok 1. ve 3.firini beğendim 2.de eh yani:D
3. fikir süpeer
Tşkür edrmm..! Bqendieinize Çok Svindim..!:)
bence 2ci ve 3cu fikirler cik dogru
bnce 3 süperr ilgilenin lütfenn
3 çok güzel. Öyle bişey olsa herkez kayıt olr omd'a :D
3 fikir süperrrin süperi yani harikulade:D
ben beğendim