Giriş yapmadınız.
Feezler telefonla yükleniyor biliyorum.Bence feez veya banka veya her ikiside kaldırılmalı.1 tane oda 50$$$ olmalı.Bu sayede para biriktirip oda alabiliriz.Kimse odasız kalmaz.Maceraların sonunda(bazılarında) 150 feez istiyorlar.Ama bazılarının feez i olmuyor.Bence bu 100$$$ olmalı.Feez kaldırılmalı.Yorumlarınızı bekliyorum.
cnm fikrini beğenmedim çünkü biz zaten macerayı bitirecek 200 veya daha fazla parayı zor buluyoruz birde onun için 100$$$ veremeyiz ama 150 feez 30$$$ olduğu gibi maceranın 2.sine geçmek içinde 30$$$ kullanabiliriz yani 100$$$ fazla canım
Feezler telefonla yükleniyor biliyorum.Bence feez veya banka veya her ikiside kaldırılmalı.1 tane oda 50$$$ olmalı.
bundada aynı fikirdeyim ama bu fikrini çk beğendim :) yine 50$$$ yerine 30$$$ olabilir
Tavsiye etmiyorum odalar feezle olmalı yoksa oyunun bi anlamı kalmaz :)
54sakarya yazdı:
Kesinlikle Katılıyorum .
Peki herkesizn fikri bşkadr arkadşlr olmszlar aAMA ynede tşekkrler
54sakarya yazdı:
bence odalar feezlide olmamalı bedava olamlı yani herkezin tüm odaları açık olmalı sadece eşyaları kendimiz almalıyız bu konuda cimrilik yapmışlar biraz :D
:D Evet Zehra
Odaların feezle olmaması iyi olur...
Ama Sarah'ın işi bu yani feez lerden para kazanyor eğer feez olmasza Sarah para kazanamaz. Bu onun mesleği. Şöyle düşünün bu bir pazarcının bütün ürünlerini bedavaya verip zarar yapmasına benzer.
Bakın ben de gerçekten odaların $$$ ile alınmasını çok ama çok isterim ama Sarah'ı düşünün ve ona hak verin.
Son olarak düzenleyen liyana2 (2012-11-11 11:45:45)
54sakarya yazdı:
Ama bitanesi berra'm herkez yukleyemiyor (bnde dhl ) yni :d
54sakarya yazdı:
Evet. Fee'z olduğunda daha iyi oluyor. Parayla zaten bazı maceraları kazanabiliyorsun. Fee'zin de bir anlaamı olmalı bence. Katılıyorum.