Giriş yapmadınız.
yaa ben ten rengimi koyulaştırmak istiyorum ama bi ton koyusunu seçtiğimde çook koyu oluyo bu seferde zencilere benziorrm LÜTFEN bi açık tonu daha olsuuun
yani en açık ten renginin biraz dahaa koyuusuuu
bence de animasyonlu saçlar süper olur
evt relooking de animasyonlu saçlarda olsun
çok güzel:doll_oeil:
witchesma yazdı:
yaa ben ten rengimi koyulaştırmak istiyorum ama bi ton koyusunu seçtiğimde çook koyu oluyo bu seferde zencilere benziorrm LÜTFEN bi açık tonu daha olsuuun
yani en açık ten renginin biraz dahaa koyuusuuu
bronz yni:)
bence ten renklerinde değişik renkler olsun ve animasyonlu saç reni değişik olabilir:news:
Valla Bencede İyi Olur Tatlım :)
Arkadaşlar Bence Ünlülerin Sacları Bide Daha Makyaj Farlar Flan Onları Coğaltalım Derım
prettygirl32 yazdı:
relookingde bnce ünlülerin saçları olsun ve bnce yeni uzun göz alıcı saçlar gelsin kızlar için iyi olur
bnce detekleyen yorumuna destekliyorum yazsın
katılıorum..
bence relooking'de kendi saçlarımızı saç parçalarıyla renklerini ayarlayarak yapalım
Sizce iyi mi
prettygirl32 yazdı:
bnce relookingde şöyle bir şey de olsun özel bir bölüm olsun orada kendi saçını yapabilesin ve bu özel olduğu için maliyeti olsun örneğin bukleler 2şşş düz kakül 1 şş gibi... bilmiyorum bnce süper olur kendi saçınız,
ve de şaçı ayarlayabilmek için özel bölgeler olsun şeklini değiştireceğimiz şaçın bölgesi hafif beyaz olsun ön izlemeli filan
bencede guzel olur:)
amylee yazdı:
kesinlikle katılıyorum. animasyonlu saçlar çok ilgi görür.
Gökçe Abla Bence Gayet Güzel Fikir. Animasyonlu Saçlar İlgi Görür. Ohmydollzda En Çok Kullanılan Saç Stili Olabilir. Bence Bunu Bir Gözden Geçirin..
Zaten yaptılar ki caqqnım. Sen biraz qeç qalmışınn.
Relooking e her hafta yeni saç modelleri gelse çok tutmayan ve satın alınmayan eski saç modelleri şöyle bir ortadan kaldırılsa sıkmaya başladı birde yeni saç modellerinin görülebileceği ayrı bir sayfa olsa :D neyse iyice saçmaladım susuyorum..
Bence saçmalamadın çok güzel olurdu perukla kaldık ortada olsun peruklar güzel :D
meltemxderya yazdı:
bence relooking'de kendi saçlarımızı saç parçalarıyla renklerini ayarlayarak yapalım
Sizce iyi mi
bence güzel olur
Simli ruj olabilir :)
Saçımızı kendimiz tasarlayabiliriz örneğin: at kuyruğu ona kahkül,perçem vb. şeler ekleneblir bu :)))
evet hepinizin fikirleri çok güzel ama hiç birinin gerçekleştiğini grmedm :( lütfen fikirlerimizle iglinirmisiniz
en kısa süre içinde ilgilenirler tahminimce :D
Simli ruj iyi diil. Ama animasyonlu spr olur :P
selif yazdı:
Bence saçmalamadın çok güzel olurdu perukla kaldık ortada olsun peruklar güzel :D
:D:D
bence makyaj kısmının biraz geliştirilmesi gerekiyor mesela eyelenırımsı birşeyler koyulabilir ?