Giriş yapmadınız.
arkadaşlar bana okul (lise) için giyim, saç şekli için yardımcı olur musunuz?
Bence saçını yandan ör ; ama köylü gibi olma Biraz güzel tokalar tak :D Eteğini asla kısaltma afedersiniz ama sürtük muamelesi yersin Bendne bu kadar
serbest kıyafetsiniz değilmi? benim önerim şık olmak uğruna dikkat çekmek uğruna saçma sapan şeyler giyme spor giyin yada cool takıl kot üstüne güzel bir bluz bul aşırı kasma okulda hoş olmaz zaten saçlarını açık bırakabilirsin tokalarla yandan tutturabilirsin perçem kahkülün falan varsa değişik şekillerde örebilirsin
gamzemo yazdı:
serbest kıyafetsiniz değilmi? benim önerim şık olmak uğruna dikkat çekmek uğruna saçma sapan şeyler giyme spor giyin yada cool takıl kot üstüne güzel bir bluz bul aşırı kasma okulda hoş olmaz zaten saçlarını açık bırakabilirsin tokalarla yandan tutturabilirsin perçem kahkülün falan varsa değişik şekillerde örebilirsin
cnm serbst kıyafet değl..
ama yine de sağol
bella30bella ve gamzemo tşkler
Serbest kıyafet olursa bana kalırsa öğrenciler tıpkı defile gibi yapacakalr . Eminim
bence de ama inş serbst olmaz
Son olarak düzenleyen emocuyuz (2013-07-22 19:20:08)
cok guzel anlamli bisey beyendim harika:aomd_bravo:
İyiymiş
herkeze çoq tşk ama biraz daha yardımcı olur musnz? biraz daha tavsiye istiyorummm
Son olarak düzenleyen emocuyuz (2013-07-22 20:53:19)
Benden bu kadar :D
bnm önerim okul formanı giy saçını ör.
Canım youtube den okul saç modelleri yazıp
oradan videolu anlatımları izleyebilirsin :)
çoq tşk
Atkuyruğu dışında saça saç demem :)
Bende lise ikiye geçtim.( Kahretsin ki) Okul formanı giyeceksin zaten, etekse tam dizinde iyidir azıcık daha yukarıda da olabilir. Benimki öyle mesela. Çok kısaltma yada çok uzun olmasın çünkü kezban derler. Ideal boy dizin hafif üstü bence. Üzerine giyeceğin forma da uzun olsun kısa hoş durmuyor. Düğmeleri varsa sakın sonuna kadar ilikleme bi tanesi açık kalsın. Saçlarının açık hali hoşsa hep açık gidebilirsin. Değilsede at kuyruğu olabilir. Arada duzlestirirsin ama çok fazla değil. Iki haftada bir mesela? Sakın makyaj yaparak gitme. Belki çok az bi kalem. Çorabın muz olsun ve çok fazla tenini göstermesin hocalar kızıyor ^^ Benden bu kadar tatlım. Umarım yardımcı olabilmişimdir :D
çok tşk ederm cnm çok yardımcı oldnuz
esah yazdı:
Ben okul icin herzaman basit ve tatli olmaya calisiyorum ...
Aynen canım bende öyle okula gidiyoruz yani düğüne değil :D ama yinede her yerde olduğu gibi okulda da bakımlı olmak lazım :)