Giriş yapmadınız.
Bildiğimiz gibi üst üste saçlar moda. Bu moda için bir renk belirlemelisiniz. O renkte Relooking'den saç seçin ve alın. Sonra o renkte 1-3 peruk alın ve saçınızın üzerine takın. Bende bu modayı uyguluyorum. Ama sadece 1 peruk üzerinde. Normalde Relooking saçım siyah , orta uzunlukta ve hafif dalgalı. Ben normal saçımın üzerine Oquan'dan siyah çok hafif dağınık bir iki saç örgülü peruk aldım ve şu anda onu kullanıyorum...
tesekkürler ama bişey sorcam saç rengimin aynısı olan renkte peruk bulamıyorum bulursan söylermisin?????
Bir mağaza var adını çıkaramıyorum. Ama saçın sarı falansa peruğu daha açık veya daha koyu tonlarda alabilirsin.
ya perukları ben bulamıyoruum
okuan mağzasında aksesuar bölümünde güzel ve çok peruk var hayatım:d
asdfghj
üst üste takmak yerine sade kullanabileceginiz birçok güzel peruk var bence ..
߀n qeneLde rocK tarzı felan severim veya kırmızı şeyler hayatı yansıtıyo resmen modaya hakim olmak lazım
bende gnelde vampr tarzı şyler (krmızı, syah, koyu renkler) sverim moda bnm için kımızı ve syahtan ibaret
tibim nasıl animeler gibi olmaya çalışıyorum ve oyunda yeni degilim :) yardım edebilirmisiniz :)
Pinklive yazdı:
okuan mağzasında aksesuar bölümünde güzel ve çok peruk var hayatım:d
Evet ben hep oradan peruk alıyorum :D Yani hep değil de ihtiyacım olduğunda hep ilk oraya bakıyorum :D:D
Avril'in saçlar çakkisel çakkk xdxdxd