Giriş yapmadınız.
Dayanamıycam devam ediyorum
Dakikalarca öpüştük. Beni bırakmaya niyeti yoktu galiba. Beni öyle sıkı tutmuştu ki, kımıldayamıyordum, çok güçlü benim Jack`im
Aniden bir ses duyduk. Biri kapının önündeki vazoya çarpmıştı.
_Jack, bizi gördüler.
_Boşver aşkımm, anın tadını çıkar. Ve yeniden dudağıma yapıştı.
Yine ses geldi ve biri mutfak kapısının önünde yere düştü.
Bu Rose`du. Bizi görmüştü. O an ikimizde çok utandık. Jack Rose`u görünce sonic hızıyla arka kapıdan bahçeye attı kendini. Rose ayağa kalkıp odasına koştu kıkırdaya-kıkırdaya. Bahçeye gittim. Jack yerde oturmuş, kafasını kaldırmış gökyüzünü izliyordu. Yanına gittim, elini tuttum
_Jack çok kan kaybediyorsun.
_Sen yanımda olduğun sürece bana hiçbir şey olmaz aşkım.
Sarıldık ve bahçede uyuya kaldık...
Uyandığımda Jack yanı başımdaydı. Gözlerinin içine baktım. Yanağıma bir öpücük kondurdu.
_Günaydın aşkımmm.
_Günaydııın.
_Uyurken seni izlemek muhteşemdi meleğim.._ Sonra öpüştük...... Aşığım ya bu adama. O mavi gözlerine baktıkça daha da aşık oluyorum ona....
Son olarak düzenleyen vusaledoll (2012-08-17 15:02:01)
vusaledoll yazdı:
_Hayır.. Dur..
_Nasıl yani?
_Ama o beni terketti. Artık sevmiyorum onu.
Ben çok şaşırmıştım. Ne diyeceğimi bilemiyordum.
_Iııı...
_Şeyy....
_Neyyy?
_Yok ya bişey, boşver.
Ve Jack inanılmaz bir hızla mutfağa gitti. Aklıma çeşitli düşünceler geldi. O da beni seviyor mu? Off..
Mutfaktan "çlık çlıık" diye bir ses geldi. Mutfağa koştum. Yerde cam parçaları vardı, Jack`in eli kesilmişti. Hemen sargı bezi getirmeye koştum. Ama Jack kolumdan tutup " Gerek yok. Yani sargıya falan gerek yok.. " Bunları diyip yere çöktü Jack. Elleriyle kafasını tutmuştu. Bişeyler fısıldıyordu. Yanına oturdum.
_Şey.. Ben özür dilerim Jack.
Jack kekeleyerek -Özür dilemene gerek yok. Yani.. Offf Lanet olsun...
_Ne oldu Jack?
Jack ellerimi tuttu ve -Ben sana sırılsıklam aşığım Alice. Ve dudaklarıma yapıştı. İtiraz etmedim tabi. Ben de onu seviyordum.
Heyecan katak ve sevglsi Chirsaa gelip çok dram heyecan verici anlar yaşıcaklar derken bak hikaye bozul sen yzünden :D :D :D :D :D şaka yptım iyi gidiyo ;)
:D
Jack:Alice...
alice:Efendim ja... demeden dudaıma yapıştı
Onu ittim Jack ne yapıyorsun bir şey demedinn kısık sesle tabiii
Jack:Tekrar öptü
Onu yine ittim
alice:Jack noluyo yaaa
Jack:Sen bir şey yapma
Alice:Anliyamadım??
Dedim yine dudağıma yapıştı Allah Allah benim jack ime noldu dedim
O sırada Rose geldi gözlerrini büğükçe açtı kaşları çatmıştı ağzı açıktı gözünden yaş akıyordu ağlıyordu Çünki o da Jack e....
Aselya yazdı:
:D
Jack:Alice...
alice:Efendim ja... demeden dudaıma yapıştı
Onu ittim Jack ne yapıyorsun bir şey demedinn kısık sesle tabiii
Jack:Tekrar öptü
Onu yine ittim
alice:Jack noluyo yaaa
Jack:Sen bir şey yapma
Alice:Anliyamadım??
Dedim yine dudağıma yapıştı Allah Allah benim jack ime noldu dedim
O sırada Rose geldi gözlerrini büğükçe açtı kaşları çatmıştı ağzı açıktı gözünden yaş akıyordu ağlıyordu Çünki o da Jack e....
Demin gülüyordu ama :D İzin verelim aşklarını yaşasınlar rahat-rahat :)
Benim jack ime ne oldu dedim. Jack hala öpüyordu beni. Jack aniden beni kucağına aldı ve "Yehuuu" diye bağırarak koşmaya başladı. :D Evin etrafında tur attık.
_Jack napıyorsun yavaş. :)
_Yukarıya bak sevgilim.
Yukarı baktım. Bir hava balonu vardı. Ama sadece balon değildii. :D
_Jack inanmıyoruumm. :)
_Doğum günün kutlu olsun aşkım. :)
_Jack seni çok seviyoruum. Aşkım beniiiiim :) Ne ara yaptın bunu?
_Sen orasını düşünme aşkım, seyret sadece. :)
Balondan sarkan plakette "Seni seviyorum aşkım. Doğum günün kutlu olsun" yazıyordu. Evet bugün benim doğum günüm. Rose`dan öğrenmiş galiba. :) O da ne? Gökten çiçek yağıyor. Her yer çiçek oldu. :) Ve balon yere indi. Jack koşarak balona bindi. Az kalsın düşüyordum kucağından ama benim güçlü Jack`im izin vermedi. :) İkimizde oturduk. Ve balon uçmaya başladı.
_Jack inanılmaz bir adamsın. Nerden öğrendin doğum günümü?
_Rose`a sordum, öğrendim. :)
_Yerim seni yaaa :)
_Asıl ben seni yerim :) Öpüştük....
Elime uğur böceği konmuştu. Bir dilek diledim ve uçtu. :)
_Ne diledin?
_Söylemeem. Gerçekleşmez sonra.
_Tamam aşkım. :)
Balon evin önüne indi.
_Teşekkürler dostum.
_Önemli değil Jack.
Jack yine beni kucağına aldı ve balondan indik.
_Jack çok teşekkür ederiim. Süper bir maceraydı.
_Senin için bu bile az aşkım..
Ve yine öpüştük :)
O sırada Engin bey bahçeye çıktı ve bizi gördü.
_Jack! Alice!
Son olarak düzenleyen vusaledoll (2012-08-17 18:53:21)
Devam ediyorum kimse yazmıyor.
Engin beyin sesini duyduğumuzda ne yapacağımızı bilemedik. Jack kafasını kaşıyarak "Iııı efendim biz.." derken ben araya girdim: "Iıı Engin amca..". Engin beyin deminki kızgın ifadesi değişti ve gülümseyerek:
_Utanmayın çocuklar. Biz de sevdik, aşık olduk zamanında. Aşktan utanılmaz.
_Engin amca :)...
Engin amca elini Jackin omzuna koydu ve biraz eğilerek:
_Bak, Ben Alice`i kızım gibi severim. Onu üzersen karşında beni bulursun.
_Efendim, Alice`yi çok seviyorum ben. Hiç bir zaman üzmem onu. İçiniz rahat olsun.
_Biz yarın İstanbula dönüyoruz.Alice sana emanet.
Jack tamam dercesine kafasını salladı.
_Bu arada Alice, doğum günün kutlu olsun. İyi ki doğdun.
_Teşekkürler Engin amca. :)
Engin bey içeri geçti. Biz yine öpüştük. :) O sırada bir araba gelmişti bahçeye, biz hiss etmemiştik. Sonra arabadan bir adam indi.
_Alice! Demek sevgili oldunuz ha !
Bu Kevin`dı................
Son olarak düzenleyen vusaledoll (2012-08-20 14:40:51)
_Burada ne arıyorsun kevin
_aşkımızı
_Ben jack i seviyorum defol buradann kevin
Jack araya atıldı
_Alice yeter seni sevmiyorumm artıkk
_Jack ne diyors...
_Sus!
_Kafayı mı yedin??
_Seni hiç bir zaman sevmedim Alice sana hiç bir şey hissetmiyordum !
_Peki o zaman neden bunu yaptın
_Neyiii?
_aşkımızı??????????????????????????????????????????????????
_Ney aşkı
_Hafızanı mı kaybettin aptal deyip baaşına vurdum
_Hafızamı kaybetmedim sadece seni üzmek için yaptım bunu bak anladın işte hala bana inanmıyorsundur ben Chirsaa yı sevyorum
_n n n n...
_aşkımızı
Jack araya atıldı
_Jack ne diyors...
_Sus!
_Kafayı mı yedin??
_Neyiii?
_Ney aşkı
_Hafızamı kaybetmedim sadece seni üzmek için yaptım bunu bak anladın işte hala bana inanmıyorsundur ben Chirsaa yı sevyorum
_n n n n...
Ya Aselya neden böyle yapıyorsun? Ben bunları evlendirmek niyetindeyim, sen işi bozuyorsun. Lütfen böyle yapma. Rica ediyorum. Mantıken uymuyor zaten. İzninle değiştirmek istiyorum.
_Kevin???
_Evet Alice, ben. Sen gelmeyince ben geldim ama sen kendine yeni birini bulmuşsun bile. Jack, ben seni Alice`le sevgili ol diye mi gönderdim?
_Ben bana verilen görevi yerine yetirdim. Söylediklerini aynen Alice`e ilettim. Ama aşkıma engel olamadım. Biz bir-birimizi seviyoruz Kevin. Lütfen git.
_Alice, ya benim olacaksın, ya da toprağın.
Kevin silah çıkardı ve Beni nişan aldı. O sırada Jack önüme atıldı ve kurşun ona değdi... Sonra da bana vurdu.. Galiba Kevin kendini de vurdu. Sonrasını hatırlamıyorum.
Gözlerimi açtığımda hastanedeydim. Kafamı yana çevirdim ve Jack`i gördüm. Ölmemişti. Yaşıyordu. Gücümü topladım ve "Jack!" dedim. Jack kafasını çevirip bana baktı gülümseyerek.
_Aşkım..
_Jack... Seni çok seviyorum. Çok teşekkür ederim. Çok teşekkür ederiim.
Elimi ona uzattım. Elimi tuttu ve zorla da olsa ayağa kalktı. Yanağıma bir öpücük kondurdu. :)
Herkes burdaydı. İkiz kardeşim ve annem de. Öğrenmişlerdi ilişkimizi ve maceralarımızı :)
_Kevin öldü mü?
_Evet, öldü. Yani kurtulduk aşkım...
vusaledoll yazdı:
Aselya yazdı:
_Burada ne arıyorsun kevin
_aşkımızı
Jack araya atıldı
_Jack ne diyors...
_Sus!
_Kafayı mı yedin??
_Neyiii?
_Ney aşkı
_n n n n...Ya Aselya neden böyle yapıyorsun? Ben bunları evlendirmek niyetindeyim, sen işi bozuyorsun. Lütfen böyle yapma. Rica ediyorum. Mantıken uymuyor zaten. İzninle değiştirmek istiyorum.
_Kevin???
_Evet Alice, ben. Sen gelmeyince ben geldim ama sen kendine yeni birini bulmuşsun bile. Jack, ben seni Alice`le sevgili ol diye mi gönderdim?
_Ben bana verilen görevi yerine yetirdim. Söylediklerini aynen Alice`e ilettim. Ama aşkıma engel olamadım. Biz bir-birimizi seviyoruz Kevin. Lütfen git.
_Alice, ya benim olacaksın, ya da toprağın.
Kevin silah çıkardı ve Beni nişan aldı. O sırada Jack önüme atıldı ve kurşun ona değdi... Sonra da bana vurdu.. Galiba Kevin kendini de vurdu. Sonrasını hatırlamıyorum.
Gözlerimi açtığımda hastanedeydim. Kafamı yana çevirdim ve Jack`i gördüm. Ölmemişti. Yaşıyordu. Gücümü topladım ve "Jack!" dedim. Jack kafasını çevirip bana baktı gülümseyerek.
_Aşkım..
_Jack... Seni çok seviyorum. Çok teşekkür ederim. Çok teşekkür ederiim.
Elimi ona uzattım. Elimi tuttu ve zorla da olsa ayağa kalktı. Yanağıma bir öpücük kondurdu. :)
Herkes burdaydı. İkiz kardeşim ve annem de. Öğrenmişlerdi ilişkimizi ve maceralarımızı :)
_Kevin öldü mü?
_Evet, öldü. Yani kurtulduk aşkım...
ama hep mutlu anlaarmı olucak ya burda ne istersek yazıyoruz sana özelden bi mesaj atıcam okurssun X(
ama hep mutlu anlaarmı olucak ya burda ne istersek yazıyoruz sana özelden bi mesaj atıcam okurssun X(
Cevap yazdım cnm okurmusun?
vusaledoll yazdı:
Cevap yazdım cnm okurmusun?
okudum cevabını canım
vusaledoll yazdı:
![]()
Dakikalarca öpüştük. Beni bırakmaya niyeti yoktu galiba.Beni öyle sıkı tutmuştu ki, kımıldayamıyordum, çok güçlü benim Jack`im
![]()
_Jack, bizi gördüler.
Bu Rose`du. Bizi görmüştü. O an ikimizde çok utandık. Jack Rose`u görünce sonic hızıyla arka kapıdan bahçeye attı kendini. Rose ayağa kalkıp odasına koştu kıkırdaya-kıkırdaya. Bahçeye gittim. Jack yerde oturmuş, kafasını kaldırmış gökyüzünü izliyordu. Yanına gittim, elini tuttum
Uyandığımda Jack yanı başımdaydı. Gözlerinin içine baktım. Yanağıma bir öpücük kondurdu.
_Günaydın aşkımmm.
_Günaydııın.
_Uyurken seni izlemek muhteşemdi meleğim.._ Sonra öpüştük...... Aşığım ya bu adama. O mavi gözlerine baktıkça daha da aşık oluyorum ona....
Ne biçim fantezileriniz hala anlayamıyorum ya . Arkadaşlar Jane tehlikedeydi onları bulmaları lazımdı ayrıca Jackle Kevın aynı yaşta jack kevının kuzeni.jane bir kenara atılmış zaten. Sürekli aşk olunca hiç olmuyor... Bence...
crazychan yazdı:
vusaledoll yazdı:
![]()
Dakikalarca öpüştük. Beni bırakmaya niyeti yoktu galiba.Beni öyle sıkı tutmuştu ki, kımıldayamıyordum, çok güçlü benim Jack`im
![]()
_Jack, bizi gördüler.
_Günaydın aşkımmm.
_Günaydııın.
_Uyurken seni izlemek muhteşemdi meleğim.._ Sonra öpüştük...... Aşığım ya bu adama. O mavi gözlerine baktıkça daha da aşık oluyorum ona....Ne biçim fantezileriniz hala anlayamıyorum ya . Arkadaşlar Jane tehlikedeydi onları bulmaları lazımdı ayrıca Jackle Kevın aynı yaşta jack kevının kuzeni.jane bir kenara atılmış zaten. Sürekli aşk olunca hiç olmuyor... Bence...
Cnm Kevin`ı öldürdük, yani Jane tehlikede değil artık. Lütfen tüm yorumları okuduktan sonra cevap yaz. Ok? :) Zaten sürekli aşk olmuycak, kavgaları olcak ama hep birbirlerini sevcekler. :)
Hadi devam edin. :)
jane'ni buldunuz mu? hayır kevın'nı öldürdünüz ama siz öldürmeden önce ya jane'ni öldürdüyse? Jane yaşıyorsa bile psikolojik sıkıntıdan dolayı ya tinercilerle beraber yaşıyorsa?
Her neyse devam edelim ;) ...
Tamam Jane`den bahsedelim biraz. :)
1 haftaya taburcu olacakmışız. Evimi çok özledim.
Rüyamda Jane`i gördüm, Kevin onu öldürüyordu. "Janeee!" diye bağırarak uyandım. Jack uyandı.
_Ne oldu? Ne oldu? Bişeyin mi var canım?
_Jane!
_Jane mi?
_Jane! Kevin onu öldürmüş ola bilir. O ölmüş ola bilir.
_Ne?
_Hemen onu aramalıyım.
Hemen çantamı aldım. Telefonumu aldım. Jane`nin numarası olan kağıdı alıp aradım. Cevap geldi.
_Alo!
_Alo! Jane senmisin?
_Evet benim. Siz kimsiniz? Beni nerden tanıyorsunuz?
_Jane yaşıyorsun,yaşıyorsun.
_Kim olduğunuzu söylermisiniz?
_Ben Alice.
_Alice!
_Evet. Benim Jane. Kevin seni öldürdü sandım.
_Alice, Kevin nerde? Senin yanında mı?
_Şey.. Alice. O öldü.
_Nasılll? Öldü mü? Bu nasıl olur?
_Kendini vurdu.
_Neden kendini vurdu? Ne oluyor Alice?
_Ya bizi Jackle görünce bizi öldürmek istedi. Sonra kendini vurdu.
_Siz Jackle sevgilimisiniz?
_Iı şey evet.
_Hmmm.. Ben hemen geliyorum.
Ve telefonu kapattı.
_Alice ne oldu? Ne dedi?
_Geliyorum dedi ve kapattı.
_Ne? Geliyor mu?
_Evet. Geliyor.
Jack susdu. Onu öldürmeye kalkışmış biriyle yüz-yüze gelmek kolay değil tabii ki. İşler karışacak gibi...
Son olarak düzenleyen vusaledoll (2012-09-11 14:59:49)
Jane hemen geldi
_Jack nasıl olur da...
_Ben alice yi seviyorum efendim
_Şimdi efendi mi olduk jack
_Bütün bunları Alice için yapıyorum tamam mı? diyerek oeradan ayrıldı Bende:
OKula gitmemiz gerek... dedim
Jane:h-h-Heyy!!
Her 22-23 yaşındalar farkındaysan. Ne okulu :)
Hikaye çok iyi gidiyor
vusaledoll yazdı:
ya bahane olsun diye okul filan diyor :D
Aselya yazdı:
vusaledoll yazdı:
ya bahane olsun diye okul filan diyor :D
Ehehe :3