Giriş yapmadınız.
30 gün boyunca yayınlanmasına 450-550 gibi bir ücret ödüyorlar. Benim bir yakınım o işlerle ilgileniyor.Daha doğrusu onun ilgi & uzmanlık alanı.Bir reklam yayınlatmıştı. Tamı tamına üstteki değer kadar ödüyor.(1 ay için ) .Ama diğer kanallar farklı işte.Değişebilir .
bizler tek başımıza bu işlere girişemeyiz canım. yöneticiler ve sarah bilir.
Yani Firuze diymi?
reklemda çıkacağını düşünmüyorum çıksa büyük kanallarda çıkmaz mesela bnm gordüğüm kanal bir şarkı kanalıydı :D
Çıkmaz belki =) Ama biz yinede büyümeye devam ediyoruz. Fake üyelerde olsa sayımızı artırmamız lazım
fake üyeler çok biliyoruz, benim de oy kullanmak için bir sürü dollzum var mesela. böyle bile olsa, toplam dollz sayımız Us.omd'den fazla =)
evet çok yüksek, birde çevrim içi çok olsa daha iyi olacak :D
oyunda yenilik yapalım bence mesela çeşitli oyunlar düzenleyelim moda yarışmaları :)
Zaten Tasarım Yarışmaları Oluyor
tasRIM HARİÇ DOLLZLAR KENDİ KIYAFETLERİ İLE KATILABİLECEĞİ BİR YARIŞMA DİYORUM TTLM :D
Hmm güzel fikir :)
Ya fake iş hepsi =) Hep fakeler sayesinde geliştik . Bu bir açıdan iyi. Bardağın boş - dolu yanını düşünün .
ee farkımız olmalı :D fake de olsa :D :D
Us.omd 'de herkesin seviyesi ilerde. Bazıları macera biriktirip seviye geçmiyorlar. Onlarda seviye 1'i ara bul .[ çok zor ] . Onların sayısı az , fake hesap açmıyorlar tabii. Biz bu durumda daha ezik düşüyoruz.
neden ohmydollz oyuncularını ezik gorsünlerki hiçde katılmıyorum cnm sana
Ezik görmek ya da görünmek değil, bütün parasını bir oyuna yüklemek de aslında çok mantıklı bir iş değil. Fake hesaplarımın bir kısmının 5 odası falan açık, paralarını biriktirip oda maceralarını yapıyorum mesela. Kızlar herşey bizim elimizde, para biriktirip dollzumuzu geliştirebiliriz.
Ama insan dayanamıyor işte =) Harcayası geliyor,seviye geliştiriyoruz. Macera odaları açtırmıyorum
cnm dayanmalısınız mesela ben şuan 281 $$$ biriktirdim 2 ay bekledim
bekleyince oluyor :) ve bir dahaki macerayı bitirmek için maceranın gelmesini bekliyorum:)
Son olarak düzenleyen gaza32 (2012-12-02 10:51:32)
Ben sabırsızım. 5 dk önce 10 tl mi bitirdim. yiyecek almak için.
Son olarak düzenleyen 3crayz (2012-12-02 10:53:45)
bu oyunda tabii cok kisi olmaz bir ton gerzek var ben bile turklerden sogudum !
amylee yazdı:
Ezik görmek ya da görünmek değil, bütün parasını bir oyuna yüklemek de aslında çok mantıklı bir iş değil. Fake hesaplarımın bir kısmının 5 odası falan açık, paralarını biriktirip oda maceralarını yapıyorum mesela. Kızlar herşey bizim elimizde, para biriktirip dollzumuzu geliştirebiliriz.
ben baya bir biriktirdim 500 filan oldu o parayla bile 2 macera yapip 2 de odam oldu gercekten cok ugrastim ama isteyince oluyor simdi param azaldi ama hala biriktiriyorum sakın paraniz azaldi diye bitirmeyin ve biriktirin sonra isinize yarıcak
Son olarak düzenleyen selinntokat (2012-12-02 16:43:09)
bende harcamadan duramam ama diger bi dollzumun parasini biriktirdim sonra maceraya katildim ama en son etapa geldigimde param yetmedi ve bu yuzden 10 €'ya feez aldim ve babamin haberi yok haberi olsa cok kizicak biliyorum ama napiyim macerayi bitirmeseydim icim rahat etmiyecekti
miss84 yazdı:
bende harcamadan duramam ama diger bi dollzumun parasini biriktirdim sonra maceraya katildim ama en son etapa geldigimde param yetmedi ve bu yuzden 10 €'ya feez aldim ve babamin haberi yok haberi olsa cok kizicak biliyorum ama napiyim macerayi bitirmeseydim icim rahat etmiyecekti
Haha
Yenilikler yayınlanmaya başladı =) şimdilik İngilizce ama Türkçesi de Forumda Yenilikler kısmında yayınlanacak
evet reklam işi fena değil bende yakın arkadaşlarıma söyledim bakalım