Giriş yapmadınız.
Türk serverinin diğer serverlerden eksiği ne chat olmayışımı hayır bunlar bizi durdurmamalı bence lütfen oyuna gerekli ilgiyi gösterelim sadece 6 kişi çevrim içi olmasın en az 100 kişi çevrimiçi olmalı bence!
katılıyorum canım. arkadaşlarımıza oyunu tavsiye edelim
Yönetici ilgilenmiyor galiba, türk serveri geri kalıyor herşeyden maalesef :(
Arkadaşlarıma tavsiye ettim :)
İnşallah oynarlar :)
devrim yapılması lazım kısacası ;)
Yaa birşey diyeceğim movie star planet deki gibi reklam yapılsa televizyonlarda ama olmaz imkansız gibi birşey
zaten bir ara yapılıyordu king tv de reklamını gomüştüm ohmydollz değil ama ohmydollzun yanında çıkan diğer savaş oyunu :D
reklam yapılsın !!
Bu şeye kesinlikle ama kesinlikle katılıyorum.Oyunumuzum duyulması için oyun kenarlarında,online oyun kenarlarında,televizyonda vs. şeylerde reklam yapılmalı :D
evet diğer oynadığımız oyun varsa oradakinlerede duyuralım!!!
süpersiniz kızlar, kesinlikle bu reklam sayesinde oyuna daha çok katılımcı gelir
Evet reklam süper fikir :)
o zaman ohmydollzda oynayan diğer kızlarada soyleyelim ki
onlarda yardımcı olsun ben mesaj yollamaya başlıyorum :D çok kişi oynarsa oyun daha zevkli ve eğlenceli olur.....:)
Son olarak düzenleyen gaza32 (2012-11-30 17:57:52)
gökçeck k.b bu 2.yorumum ama yazamadan edemeyeceğim şuan 42 açık dollza msj yolladım ve çok güzel cevaplar aldım :)
- Twitter'da 1.034 takipçim var . Bir tweet atarsam gider hepsi =) Katılıyorum.
-Evet canım çok ama çok haklısın tanıdığım herkeze öneriyorum :)
-sınıfımdakilere söylerim
çok teşekkürler kızlar...:)
bu msjlar yazdıklarımdan sonra 2 dkk içnde geldi boyle giderse çok kişi oynumuza katılacak
Son olarak düzenleyen gaza32 (2012-11-30 18:23:40)
harikasın canım =) ben de elimden geleni yapacağım. zaten bir facebook sayfamız var, profilimde yazıyor. oradan da daha fazla kişiye ulaşabiliriz. ohmydollz gazetemiz daha sık çıkar, yarışmalar düzenleriz, hediyeler yollarız. +2'ler ile de populasyonları çoğaltırız.
Harika
Heygirl gibi forumlarda konular açtım. İşinize yarar belki
bu kadarı yetmez ama televizyonlarda reklam yapılması lazım kesinlikle!
Tv Yapacak Para veya izin varmı ? Ben Fransa'ya teyzemin yanına gitmiştim. Televizyonlarında OhMyDollz'un reklamları yapılıyordu .
o kadar feez için para ödüyoruz yapılsın reklam türk tv de.
Show da olsun. İlgi çeker =))
xd :) arklarıma facede twitterda sınıfta oklda dershnede herkese tvsye edyrm.
kızlar bu sefer zor bişi istiyorsunuz :D show tvde rekklamı yayınlanacağını sanmıyorum o kadar para yoktur :D
vardır en azından bir haftalık yayınlansın :)
bencede tv'de reklam yapilsin ben fransiz tv'sinde gordumde yazildim
Birkaç kişiye mesaj gönderdim ve hepsi tamam dediler yani arkadaşlarına, akrabalarına, Facebooklarında paylaşacaklar :)