Giriş yapmadınız.
selin yazdı:
brill yazdı:
selin yazdı:
Sena'nin ne yapip yapmadigida kardesin Damlaya dusmez ! ;)Kardeşimin senaya ne dediğide sana düşmez !
Sena'nin ne yazdigi sana ve kardesine dusmez okbye
Okbye derken :D Ergen olduğunu belli etmene gerek yoktu selin :) Daha fazla konuşmamanı rica ediyoyrum çünkü konuştukça batıyosun be güzelim :D
Pardon Kavganızı Kestim Ama Bunu Söylemeden Edemiycem :D Burada Bu Kadar Kavga Olmuş. Moderatörler Neden Hiç Cevap Yazmıyor ?
Evet Geçrekten De Öyle. Moderatörler Hiç Bir Soruya Cevap Vermiyorlar. Oyun Hepten Bitmiş.
bella30bella yazdı:
Evet Geçrekten De Öyle. Moderatörler Hiç Bir Soruya Cevap Vermiyorlar. Oyun Hepten Bitmiş.
agzini yerim sagol sende anladin moderatorlern olmadigini :)
brill yazdı:
selin yazdı:
brill yazdı:
Kardeşimin senaya ne dediğide sana düşmez !Sena'nin ne yazdigi sana ve kardesine dusmez okbye
Okbye derken :D Ergen olduğunu belli etmene gerek yoktu selin :) Daha fazla konuşmamanı rica ediyoyrum çünkü konuştukça batıyosun be güzelim :D
isine gelmiyo bebegim
selin yazdı:
brill yazdı:
selin yazdı:
Sena'nin ne yazdigi sana ve kardesine dusmez okbyeOkbye derken :D Ergen olduğunu belli etmene gerek yoktu selin :) Daha fazla konuşmamanı rica ediyoyrum çünkü konuştukça batıyosun be güzelim :D
isine gelmiyo bebegim
yeter artık kavga etmeyin.
Bütün sayfalara baktım 8 sayfayada ama nedense 1 tane bile moderator yorumu yok.. uğraşmak istemedikleri içinmi yazmıyorlar... yoksa gerçekten yoğun oldukları içinmi... Chat'la daha eğlenceliydi... fransızlar çok şanslılar bazen girip bakıyorumda bütün aktiviteler onlarda
chat teknik sorunlar yüzünden yüklenemedi. Hiçbir mod aynı sorulara sürekli cevap vermez canım :)
yeniden denesinler sorunu 1 yıldır halledemedilermi??
Malesef. olmayınca bıraktılar.
burjuvax3 yazdı:
bella30bella yazdı:
Asdfgkj :D Bak Amylee Cevap Vemiş. Neyse ; Konu Boşa Açılmış.O Kadar Hırsız Var. Başkasıyla Kanka luyo İşe Bak :S Of Artık Umrumda Değil.
Nasıl bırakırlar. bence biraz daha uğraşsınlar. o teknik sorunlar kalıcımıki?
Yükleseler zamanında yüklerlerdi canım. Yüklenemeyince bıraktılar.
Moderatör cevap verdi hayret . Umurunuzdamıydık ?
brill e katılıyorum.
bella30bella yazdı:
burjuvax3 yazdı:
bella30bella yazdı:
Asdfgkj :D Bak Amylee Cevap Vemiş. Neyse ; Konu Boşa Açılmış.O Kadar Hırsız Var. Başkasıyla Kanka luyo İşe Bak :S Of Artık Umrumda Değil.
aynen bunlar kafalarini yasasin gotlerinizi yirtin chat geri acilsin diye amk oyuna bile girmiyom uzun zamandir yazmiyom . neyse bye
selin laf kalabalığı yapıyorsun fazla konuşma!
Lütfen kavga etmeyiniz...
Daha düzgün konuşursanız iyi olur kızlar. Chat açılsın diye çok uğraştım, çok fazla birimle irtibata geçtim, fakat olmadı. Ben admin olmadğım için fazlasını yapamıyorum. Kusura bakmayın, bu konuda elimde olmayan sebeplerden ötürü yardımcı olamıyorum.
Amylee ablacım sen çok uğraştın ya çok teşekkür ederim.
Not: Lütfen amylee ablaya teşekkür edin çok uğraştıı :))
Son olarak düzenleyen liyana2 (2012-11-09 15:21:56)
Teşekküre gerek yok canım, rica ederim. İlgilenmek görevim
SENİ ÇOK SEVİYORUM AMYLEE ABLACIM
teşekkür ederim canım ben de seni ve tüm omd oynayanları seviyorum