Giriş yapmadınız.
Selam kızlar !
Gazetemiz uzun bir aradan sonra tekrar sizlerle buluşacak.
Bu yeni sayımızda sizlere de yer vermek istedim.
Şiir , söz , dizi senaryosu veya hikaye yazanlar varsa başvurabilirler.
Başvurmak için gerekenler :
1. Facebook adresimizi beğenin : OhMyDollz Türkiye
2. Yazacağınız türü söyleyin.
3. Yazacağınız yazının konusundan kısaca bahesdin.
Ayrıca kimlerin yazmasını istediğini de seçebilirsiniz. Kullanacağınız oylar ile en beğenilenler gazetemizde yayınlanacaktır.
Haydi kızlar durmayın. Bu görevde yer almak isteyenler acele edin.
Yazacağımız derken ? Hikaye mi ? yoksa bir konu mu ? Yani bir tür hakkın da mı ?
evet, yazacagınız şey ne olacak, hikaye mi dizi gibi bişey mi kısa öykü mü.. bunları söyleyeceksiniz.
dizi yazabilirim :)
Yazacağım hikayenin türü:Aşk olacak birbirlerini çok severken aşklarına engel olacaklar.
Konusu:İki kardeş var ama kardeş olduklarını bilmiyorlar büyük olanı kardeşini her yerde alıyor ama bulamıyor anne ve babasının katilinden intikamını fena alacağı için iki birbirini çok seven gençleri ayırıyor.Fakat ayırdığı kişinin kardeşi olduğunu bilmiyor.İki kardeş adeta düşma oluyor.
Son olarak düzenleyen omdtv (2012-10-30 19:42:17)
İlginç bir hikayeye benziyor. Ama yazım kurallarına daha çok dikkat et canım.
amylee yazdı:
İlginç bir hikayeye benziyor. Ama yazım kurallarına daha çok dikkat et canım.
abla zaten şimdilik böyle yazdım :)
hikayemi nereye göndericeğim
affecik yazdı:
hikayemi nereye göndericeğim
konuda açıkladım cnm, buraya yazıcaksın önce özet olarak kısaca.
Bende şiir yamak isterim konusu ohmydollz olabilir mesela.Gökçe abla sen ne düşünüyorsun ohmydollz ile ilgili şiir konusunda? haa birde facebook da sizi beğendim.Konumu da yazdım eğer beğenirseniz katılmak isterim.Sınıfın şairiyimdir de
maviboncux yazdı:
Bende şiir yamak isterim konusu ohmydollz olabilir mesela.Gökçe abla sen ne düşünüyorsun ohmydollz ile ilgili şiir konusunda? haa birde facebook da sizi beğendim.Konumu da yazdım eğer beğenirseniz katılmak isterim.Sınıfın şairiyimdir de
şiirini önce bana gönder, özel msj ile =)
evettt olmak isterim ama toplantıda aranıza bulunamam tabi toplantı falan olursa hastanede herzaman göz altında kalmam gerekiyormuşşş...
geçmiş olsun canım
Face adresi olmuyo nedense :s
omdtr@hotmail.com bu adresten ulaşabilirsin canım
Ben sayfanızı beğendim.Hediye içinde saol bu arada :) Bende yazmak isterim ama ben blog halinde yazmayı seviyorum.Yani bir hikaye değilde mesela,ohmtdollzda anket yapabilirim.Ve bunu bu yazıda dile getirir,sizlere ve üyelere açabilirim.Veya röportaj yaaparım.Ama gerçekten katılmayı isterim...
kinq1 yazdı:
Ben sayfanızı beğendim.Hediye içinde saol bu arada :) Bende yazmak isterim ama ben blog halinde yazmayı seviyorum.Yani bir hikaye değilde mesela,ohmtdollzda anket yapabilirim.Ve bunu bu yazıda dile getirir,sizlere ve üyelere açabilirim.Veya röportaj yaaparım.Ama gerçekten katılmayı isterim...
güle güle kullan canım. özel mesaj ile bana ulaş.
seni gokçe seni:omd:
king1 e eşya gonderiyon hani bize hani bize hani bize birde mesajlardan soylemesini istiyosun seni hayin
(darılma ha şaka yapıyorum kızınca çk tatlı oluyosun :D
ard arda 2 kz yorum yaptım 3 değil kızmassın dimi???
Ard arda 2 mesaj yazmak yasaktır canım bak kaçıncı diyişim bu. Lütfen tek mesajda diyeceklerini yaz yoksa seni ve böyle yapanları forumda geçici engellemek durumunda kalacağım. Facebook kampanyamda sayfamı beğenenlere 1 hediye gönderiyorum, o yüzden öyle dedim. Fikirlerini beğendiğim için de özel mesaj göndermesini istedim.
amylee yazdı:
Ard arda 2 mesaj yazmak yasaktır canım bak kaçıncı diyişim bu. Lütfen tek mesajda diyeceklerini yaz yoksa seni ve böyle yapanları forumda geçici engellemek durumunda kalacağım. Facebook kampanyamda sayfamı beğenenlere 1 hediye gönderiyorum, o yüzden öyle dedim. Fikirlerini beğendiğim için de özel mesaj göndermesini istedim.
şaka yaptım tmm bundan sonra yorum bile yazmam meraklanma!!!
Agrasifliğin lüzumu yok canım sana düzgünce açıklamasını yapıyorum. Yorum yazman veya yazmaman beni zaten ilgilendiren bi durum değil.
amylee yazdı:
Agrasifliğin lüzumu yok canım sana düzgünce açıklamasını yapıyorum. Yorum yazman veya yazmaman beni zaten ilgilendiren bi durum değil.
tmm işde sen herşeyi anlıyosun ama bence şakadan anlamıyosun ve sevgiden!!!
hem bu arada snn şimdi neden sürekli bizimle ilgilendiğini şimdi daha iyi anlıyorum
Son olarak düzenleyen gaza32 (2012-11-03 18:38:56)
gaza32 yazdı:
amylee yazdı:
tmm işde sen herşeyi anlıyosun ama bence şakadan anlamıyosun ve sevgiden!!!
hem bu arada snn şimdi neden sürekli bizimle ilgilendiğini şimdi daha iyi anlıyorum
Moderatör olduğum için ilgileniyorum canım. Sorularınıza anlamadıklarınıza cevap verip size yardımcı olmaya çalışıyorum. Başka sorun veya sıkıntın varsa sorabilir, paylaşabilirsin. Ama bu muhabbetin yeri burası değil =)