Giriş yapmadınız.
Merhaba Arkadaşlar,
Ben birini sevdim, ona sevdğimi söyledim ama en kötüsü şu :
"En yakın arkadaşım da onu seviyo!"
Söyler misiniz ne yapmam lazım?
Hatta bunların hepsini neredeyse rüyamda gördüm...!
Rüyam ise şu :
Okuldaydık.Yerime oturdum.Öğretmen sevdiğim çocuğu yanıma oturmasını söyledi.(Sınıfın en çalışkanı olduğum için anneler benim yanıma çocuklarını koymak için çabalıyor.) O sırada arkadaşım itiraz ediyor , kıpkırmızı oluyor.Tenefüste konuşalım diyo bana.Ve o sırada rüyam bitti.
2-4 hafta sonra benim başıma aynı şey geldi.Tenefüste ise onu sevdiğini söyledi.
Bu sözden , bu sinirden sonra , onla hiç konuşmadım ve okula daha süslü , daha çalışkan olarak geldim.1 ay sonra karne günüydü o gün ona sevdiğim çocuğa sevdiğini söyledi.
Sinirden patladım sevdiğime facebook' u olmasını söylüyorum.Arkadaşım ekli olmadığı için konuşabilrdik.Ama itiraz ediyo.
Son olarak düzenleyen meltemxderya (2012-08-06 00:32:58)
peki o çocuk snden hoşlanıyormu cnm?
Seviyorsan arkadaşına kaptırma o çocuğu bence canım
gaza32 yazdı:
peki o çocuk snden hoşlanıyormu cnm?
Ben de ondan olmaya çabalıyorum bu lafı.
Bu sene onun yanında oturduğum için çok çabaladım ama olmadı.
floraszk yazdı:
Seviyorsan arkadaşına kaptırma o çocuğu bence canım
Cnm aslında pek iyi de arkadaşım sayılmaz. Ama söylemesi ayıp arkasından konuşmuyum ama çok pis kız. Bide beni kıskanıyo. Çabalıyorum ama:
"Yok ben onu seviyom. Yok ben onu okula ilk geldiğim günden beri seviyom.."
Sinir oluyom ama çabalayacam...
Peki arkadaşlar teşekkürler ama sevdiğim çocuk için neler yapmalıyım? nasıl davranmalıyım ve sevdiğimi ona itiraf edip onu bana nasıl çekerim?
Bana kalsa git yüzüne söyle derim. Seviyorsa zaten belli eder. Çık karşısına "seni seviyorum" de. Ayna karşısında çalışabilirsin, her zaman bunu yapmışımdır ben
floraszk yazdı:
Bana kalsa git yüzüne söyle derim. Seviyorsa zaten belli eder. Çık karşısına "seni seviyorum" de. Ayna karşısında çalışabilirsin, her zaman bunu yapmışımdır ben
Hahaha deniyecem xD
Cnm yorum yapanların hepsi haklı.bi dene benimki oldu vallaha.
xmeltemxx yazdı:
Cnm yorum yapanların hepsi haklı.bi dene benimki oldu vallaha.
Hahahaha
canım bence sen hep iyi ol arkadaşın gibi gıcık olma erkekler hep gıcık kızları kulanırlar ama iyi ve hoş kızlara ya aşık olurlar yada hoşlanırlar :D kibar ve olgun duracaksın :)
gaza32 yazdı:
canım bence sen hep iyi ol arkadaşın gibi gıcık olma erkekler hep gıcık kızları kulanırlar ama iyi ve hoş kızlara ya aşık olurlar yada hoşlanırlar :D kibar ve olgun duracaksın :)
Zaten herkes diyo konuşman büyük kadınlar gibi diye. Sevdiğime de hep ole diolar.
floraszk yazdı:
" Seviyorsa zaten belli eder " lafınla şimdi aklıma geldi cnm başıma onun yüzünden çok olay geldi.Sevdiğim çocuk beni kıskandırıyo.Gel senle tenefüste oyun oynayalım diyom yok diyo bir bakıyom başka kızla oynuyo! Ama sık sık romantik anlar oluyo.
Örneği şu:
Matematik dersinde ikimiz de doğru bilmiştik. aynı anda kulaklarımıza söyleyelim dedik söyledik tam kafalarımızı çekiyoruz azcık ta olsa dudağı yanağıma değdi
Daha çok olay oldu aslında bu daha ne ki ? ? ?
peki arkadaşın olan kız senin onu sevdiğini biliyor mu?bir de çok yakın arkadaş değilseniz salla gitsin.kaptırma o çocuğu!!
meltemxderya yazdı:
floraszk yazdı:
" Seviyorsa zaten belli eder " lafınla şimdi aklıma geldi cnm başıma onun yüzünden çok olay geldi.Sevdiğim çocuk beni kıskandırıyo.Gel senle tenefüste oyun oynayalım diyom yok diyo bir bakıyom başka kızla oynuyo! Ama sık sık romantik anlar oluyo.
Örneği şu:
Matematik dersinde ikimiz de doğru bilmiştik. aynı anda kulaklarımıza söyleyelim dedik söyledik tam kafalarımızı çekiyoruz azcık ta olsa dudağı yanağıma değdi
keşke opseydin :D :D :D :D :D :D
:d
Sen bence o kıza şeytanlıqını qöster
meltemxderya yazdı:
Merhaba Arkadaşlar,
Ben birini sevdim, ona sevdğimi söyledim ama en kötüsü şu :
"En yakın arkadaşım da onu seviyo!"
Söyler misiniz ne yapmam lazım?
Hatta bunların hepsini neredeyse rüyamda gördüm...!
slm vay canına aynı şeyi hissediyoruz ben bir çocuğa ağşığım en iyi arkadaşımda onu seviyor
bazen birbirimize o beni seviyor gibi şeyler söylüyoruz ama bu arkadaşlığımızı bozmuyor
yani siz tartışıyormusunuz ama dikkatli ol en iyi arkadaşını kırma ama kazanmasını izin verme erkeğin dikkatini çek bir o zaman vaz geçebilir benim en iyi arkadaşım vazgeçmeye başlıyor
ama kırıcı bir şekilde değil aman dikkat et tatlım!
Zaten vazgeçti çok teşekkür ederim.
meltemxderya yazdı:
floraszk yazdı:
Örneği şu:
o zaman bu çocuk senden hoşlanıyor ama belli etmemeye çalışıyor ve kaçıyor senden :D:D
bu yüzden onu kıskandırmalısın canım sınıfda ki başka erkeklerle konuş ve onlarla ilgilemeye çalış bakalım ne yapacak :D
gaza32 yazdı:
meltemxderya yazdı:
floraszk yazdı:
Örneği şu:
Daha çok olay oldu aslında bu daha ne ki ? ? ?o zaman bu çocuk senden hoşlanıyor ama belli etmemeye çalışıyor ve kaçıyor senden :D:D
bu yüzden onu kıskandırmalısın canım sınıfda ki başka erkeklerle konuş ve onlarla ilgilemeye çalış bakalım ne yapacak :D
Hoşlanır inşallah bu arada sevdiğimi dün söyledim !!!
meltemxderya yazdı:
gaza32 yazdı:
meltemxderya yazdı:
Örneği şu:
Daha çok olay oldu aslında bu daha ne ki ? ? ?o zaman bu çocuk senden hoşlanıyor ama belli etmemeye çalışıyor ve kaçıyor senden :D:D
bu yüzden onu kıskandırmalısın canım sınıfda ki başka erkeklerle konuş ve onlarla ilgilemeye çalış bakalım ne yapacak :DHoşlanır inşallah bu arada sevdiğimi dün söyledim !!!
oww ne yaptı peki???? yüz ifadesi nasıldı canım (böyle şeylere nedense çok meraklıyımdır çokda iyi anlarım arkadaşlarım hep benden tavsiye ister....:)
gaza32 yazdı:
meltemxderya yazdı:
gaza32 yazdı:
o zaman bu çocuk senden hoşlanıyor ama belli etmemeye çalışıyor ve kaçıyor senden :D:D
bu yüzden onu kıskandırmalısın canım sınıfda ki başka erkeklerle konuş ve onlarla ilgilemeye çalış bakalım ne yapacak :DHoşlanır inşallah bu arada sevdiğimi dün söyledim !!!
oww ne yaptı peki???? yüz ifadesi nasıldı canım (böyle şeylere nedense çok meraklıyımdır çokda iyi anlarım arkadaşlarım hep benden tavsiye ister....:)
Hiç bir tepki vermedi aksine gözleri biraz parladı :)
Uu