Giriş yapmadınız.
Sayfalar: 1 2
Ben bir türlü konuşulacak bir kıyafet,aksesuar (vs) bunlar gibi şeyler bulamıyorum.Lütfen yardımcı olun.Amylee ve cahtmey abla lütfen siz de yardımcı olun..
Aynen bende bir türlü popüler olamıyorum.Yardıma ihtiyacım var.
Ben çözüm içn bu konuyu açtm :D
popüler olmak istiyorsanız, oyunu sürekli oynamanız gerek
Amylee abla çok doğru söylüyor :D
Teşekkürler arkadaşlar iyiki bu konuyu açmışım.amylee abla bir şey sorabilir miyim?
Ltfen cevap yaz..
Sürekli oyunu takip etmelisin.çevreni geliştir arkadaşlar edin..gerçek hayatta da popüler olmak istiyorsan sadece kendin ol ve cool takıl ;)
TŞK :)
HADİ HERKES BİŞEYLER YAZSIN YAF
zayn6 mraba :)
canım popüler olmak için dollzunu geliştir melisin tarzını ' da sevdir melisin (bence cnm:)
Bence herkesle (İyi olan herkesle) arkadaş olup herkes tarafından sevilmelisin.. Ya da benim fikrim bu :)
Arkadaşlar çook teşekkürlerr
fake olma mesela ;) ve feyksin
benn ohmyaysegul dollzum çalındı bu dollzdayım
Geri aldım hdi herkes bişyler yazsnnnn
ohmyaysegul yazdı:
Geri aldım hdi herkes bişyler yazsnnnn
çok sevindim cnm :D
Tşk canmm ;)
Kendin ol fakelik yapma ben herşeyimle kendimim 12 yaşındayım yaşımdan utanıp yaşımı büyültmüyorum istanbulda oturuyorum taaa elin almanyalarında amerikalarında yaşadığımı söylemiyorum çünkü benim türkiyem hepsine taş çıkarır ama özentiler böyle yapıyor işte ne yaparsın
Ewt ben dğru söylüyorm adım doğa 16 yaşndayım istanbul esenevler-avcılar da oturuom :D
Eee bşiler yazın yaaa
bende bu soru varim yaa...
banne yazdı:
Bende popular olmak istiyorum ama ogrenciler icin..Cunku mudur icin yonetmenler icin zaten tanitici iym,yani televizyon'larla ciktim gazetelerle,kitaplarda falan,bilgisayar'da...Ama ogrenciler icin'de popular olmak istiyorum
esah yazdı:
banne yazdı:
Bende popular olmak istiyorum ama ogrenciler icin..Cunku mudur icin yonetmenler icin zaten tanitici iym,yani televizyon'larla ciktim gazetelerle,kitaplarda falan,bilgisayar'da...Ama ogrenciler icin'de popular olmak istiyorum
e tabi ki CNM ben yardim ederim sana bunu icin...<3 seni seviyoruuummm .<<<3
Sayfalar: 1 2