Giriş yapmadınız.
Evet chat geri gelsin eskisi gibi olsun!
chat geri gelsin chat geri gelsin daha fazla kişi çağırın!!
ewed ben 1 sen oyuna girmedim birde ne göriyim chate yok çok gıcık oldum lütfen ohmydollz görevlileri sadeece türkiye serveri böyle snrm lütfen yetkililer bunu düzeltsinler şimdien tşkler
artık gelsn bi zthmt oyundan soğuyoruz chtsiz msjlasmadan baska hiç bişi yok...
meltemxderya yazdı:
Tmm haklısınız ama bir yerde amylee şöyle yazmıştı:
"Biz yüklüyoruz ama chatta bir sorun var.Elimizden bir şey gelmez , gelemez de.."
Lütfen anlayışlı olaalım.
Fransız serverinde yükleniyoda bizde mi yüklenemiyo ?
Ellerinden gelen en fazla şeyi yapmalarını istiyorum sadece . E oyuna biz para kazandırıyoruz her dakka feez alıyoruz bişeyler istemek de hakkımız değil mi ?
brill yazdı:
meltemxderya yazdı:
Tmm haklısınız ama bir yerde amylee şöyle yazmıştı:
"Biz yüklüyoruz ama chatta bir sorun var.Elimizden bir şey gelmez , gelemez de.."
Lütfen anlayışlı olaalım.Fransız serverinde yükleniyoda bizde mi yüklenemiyo ?
Ellerinden gelen en fazla şeyi yapmalarını istiyorum sadece . E oyuna biz para kazandırıyoruz her dakka feez alıyoruz bişeyler istemek de hakkımız değil mi ?
katılıyorum!!! chat geri gelsin!!
CHAT!CHAT!CHAT!FRANSIZLARIN NE AYRICALIĞI VAR ? AA DOGRU OYUN KURUCUSU FRANSIZ OLDUGU İÇİNMİ ? CHAT'IMIZI GERİ İSTİYORUZ!!!!İLGİLENEN OLURSA EMİNİM ÇOK SEVİNECEĞİZZ!!CHAT!CHAT!CHAT!!!
CHAT GERİ GELSİN LÜTFEN HAKSIZLIK
Chat Fransız server ında varken burada yok . Chat siz bu oyun sıkıcı oluyor . Küfürler yüzünden chat i kapattınız haksızlık . Görgü kurallarına uymayanlara bir ceza yöntemi uygulayabilirdiniz mesela . Bu benim kendi fikrim . Chat i istiyoruz =(
evet istiyoruz chat olmadan oyun sıkıyor
Boşuna yazmayın bütün herkes gitmiş oyundna neyin kafasını yaşıyosunuz macerayı bile yapamadım ikidebir hata veriyor kusura bakmayın ama bu oyun bitti sayon omd'liler bundan sonra girenler sadece mesajlar ve yorumlar kısımı için girer :)))))
Bende tam sizleyim!
Tchat olmali burada.
Firuze yapmiyor
oyun mahvoldu yani kısacası modütör seçilsin yeniden bence!! katılanlar!!:
2crayz5 e katılıyorum
Hande Bencede oyun bitti artık stardoll oynuyorum full . Nefret ederdim bağımlısı oldum diyebilirim . Grgü kuralları yüzünden kapatldı ama moderatörlerin asıl görevide bizle ilgilenmekti . Şikayetleri artık kabul etöiyolar . Çalınan dollzları geri alamıyolar . İlgilizlik son safhada . Hala bi moderatör bişey yazmadı konuya ! Herkes nerdee ?
Dediğim gibi bitmiş herşey okullar başladıktan sonra bende girmem bazı arkadaşlar için giriyorm sizde girmeyin chatın açılmasını istiyorum ama çok geç bazı şeyler için anlamanız lazım bunu :( (Sarah'a bizim mod olarak geçinen kişilere selam ve sevgilerimi yolluyorum bisktrgidin :D)
2crazy5 dollzun kapanabilir modlara küfür ettin .p :D
Hande'ye alkış :
tamam kızlar dağılabilirsiniz :ASD:AS:DSad
Bencede Chat açılmalı
bence bu konuda sayfa 100 olmalı .p
Chat Olmayınca Omd'n Tadı Kaçtı. Oyunda Online Sayısı Azaldı. Chat Geri Gelsin.