Giriş yapmadınız.
Moderatör ihtiyacı yok
Çarkıfelek mi gelir başka bir süpriz mi bilemem ama bitince gelir
bekleyin görün
Pffffff... yiter yhaaaaaaaa...
İSYAN eDİORUM xD Biri Bana SÖleSn GidERm xD
giDErim Söleİn x@@@@@
bnnnde isyan edioree ama tıNlaan yoqqigidicew hea buoyundan ooolmii bule..
Kızlar ne gitmesi sizsiz buranın tadı mı olur
Hep birlikte bekleyip görücez
cahtmey yazdı:
Nilay'cığım forumu kışkırma lütfen
nilayy kız kıskırma bizi xDD taaam beqleyelim bare..
comedygirl yazdı:
cahtmey yazdı:
Nilay'cığım forumu kışkırma lütfen
nilayy kız kıskırma bizi xDD taaam beqleyelim bare..
yha arkadaşlar bnce herkesn sadece bir kez kendi kıyafetni tasarlasın 1 tne sadece yıl basında olsun ;) hea bu arada şole oryantel şeyleri olsun yöresl kıyafetler olsun ama rock rap lkıyafetleri felan olsun xD hea bide gunluk kıyafetler olsun balo kıyafetleri balolar olsun mesela bir dollz sevie geçnce balo yapılsın xD olmasmı katılan vrmı bna ? mesela chatt e balo olur xD
popstars yazdı:
yha arkadaşlar bnce herkesn sadece bir kez kendi kıyafetni tasarlasın 1 tne sadece yıl basında olsun ;) hea bu arada şole oryantel şeyleri olsun yöresl kıyafetler olsun ama rock rap lkıyafetleri felan olsun xD hea bide gunluk kıyafetler olsun balo kıyafetleri balolar olsun mesela bir dollz sevie geçnce balo yapılsın xD olmasmı katılan vrmı bna ? mesela chatt e balo olur xD
oryantel dansına, rap rock tarzına , baloya göre kıyafet zaten var cnm. chat odalarında en fazla 10 kişi olabiliyor. arkadaşlarınla beraber bi kutlama yaparsınız o ayrı. ama her bir dollz sırf 1 seviye atladı diye balo yapılırsa oyun kapsamında , baş edemeyiz güzelim =)
Ben seviye 31 deyim 31 kere balo düzenlensin istiyorum :D:D
aa Doğru .. balolar Felan OlaBİlir Oyunda Parti Doğum Günü PaRtileri Falan :))
Hangi birimizin partisini düzenlicez?Kargaşa çıkar bu fikri unutun;)
hyr bence parti olsun herkes sadece ark. listesinde ekli olabilenleri çağırabilsin veya sifreli olabilir sifreyi arkadslarına yollar sadece ark. arasında bi parti olur..
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
GüleLim xDDD
sulemem tabuuuu sen teq basına oyunu bozarsın oyundakileri birbiriyle kavga etmesini sağlarsın xDD yok bea olasydı bile sensiz parti olurmu??