Giriş yapmadınız.
lütfen yardım edin kızlar !
Giyinimine dikkat etmen, şık giyinmen lazım :D
Çok fazla şımarık olmamak suretiyle ucundan şımarıklık :D
Arkadaş ortamlarına girmek, bol bol arkadaş edinmek :D
Kendini ağardan almak :D
-Beni geçen sene okulda herkes tanırdı, popüler diyebiliriz. Beyaz gömlek üzerine kot ceket giyince çok havalı bulurlardı beni:P Ama popüler olmak bazıları tarafından kıskanılmak ve başının beladan çıkmaması anlamınada gelmektedir :D Hergün biriyle kavga ederdim :D Pek güzel birşey değil aslında :D
Son olarak düzenleyen 54sakarya (2012-05-30 15:29:09)
sempatik olmalısın sana uzaktan bakıldığında bile gülünmeli esprilerinle en huzursuz ortamı mutlu etmelisin
kızlar çok saolun ama bnm daha fazla öneriye ihtiyacım var yhaa
kesinlikle yarayan birşey bir grup kur grubundaki kişiler senden ezik olsun ve sen hep onları yönet benim bir grubum var ve çok seviliyorum ve çok popülerimm
popular olupda napicaksin???POPULAR OLMANIN OKULDA TANINMANIN SADECE 1 SHEYI VAR OKULUN TUM ERKEKLERIYLE CIKMALISIN TANINMAK ICIN artik karar senin bak popular olucakmisin olmucakmisin
kritikdurum yazdı:
popular olupda napicaksin???POPULAR OLMANIN OKULDA TANINMANIN SADECE 1 SHEYI VAR OKULUN TUM ERKEKLERIYLE CIKMALISIN TANINMAK ICIN artik karar senin bak popular olucakmisin olmucakmisin
aynen tatlım. ama popüler olmak için diğerlerinin söyledikleride doğru
saçmalamayın okulun tüm erkekleriyle çıkmakmış iyi misiniz yaa siz ?? Popler olmak makyaj yapıp palyanço olmak değil bir kişiyi sevip okula hükmünü sürdürmektir!
kritikdurum yazdı:
Canım öylesine popüler değil başka birşey diyorlar ;)
kritikdurum yazdı:
Şimdi bende anlamadım ne dediğini :D
191yaren191 yazdı:
kritikdurum yazdı:
Şimdi bende anlamadım ne dediğini :D
Benim mi canım? bu arada alıntı yapa tıklarsan o alır yazılanları :D Senin kopyala yapıştır yapmana gerek yok canım :D
saolun kızlar!başka fikri olan varsa lütfen yazsın.bu arada erkeklerin gözünde nasıl kusursuz olurum?
punkbarbie yazdı:
saolun kızlar!başka fikri olan varsa lütfen yazsın.bu arada erkeklerin gözünde nasıl kusursuz olurum?
Çok fazla yüz vermemelisin, erkeklerle fazla konuşmamalısın ki çok konuşan kızlara başka birşey söylerler ve bu sizi kötü kız yapar. Herkesin içinde bağarmamalısın, küfür etmemelisin.
sizleri seviyorum kızlar bu yıl ortaokula başlayacağım ve bunlar çok işime yarayacak sizleri öptüm muckss bye
Hm.. okuLda popüLer oLmak için çok beLirgin bir özeLLiğin oLmaLı. MeseLa bir ikizin oLsa seni herkes tanır ama bu iyi bir popüLerLik oLmaz. Onun dışında sanatsaL çaLışmaLar yaparsan, çok güzeLsen ve tarz giyiniyorsan popüLer ( fame diyebiLiriz =) ) oLursu.
giyimine dikkat et ve dürüst olmak gerekirse neşesiz bir yeri mutlu et herkese yardımlar et onlarla iyi geçin onlrı kıskanıp kimseye kötülük yapma herkese iyilik yap böylece okulda bile olmazsın televizyona çıkarsın kısacası: Populer Leydi derler :D yardım edebildiysem sevinirim
191yaren191 yazdı:
saçmalamayın okulun tüm erkekleriyle çıkmakmış iyi misiniz yaa siz ?? Popler olmak makyaj yapıp palyanço olmak değil bir kişiyi sevip okula hükmünü sürdürmektir!
Dediğini çok beğendim ve katılıyorum.
Valla ben yanımdakini sevdim herkes kıskandı en yakın düşmanım bile onu seviyo!!!
merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum benim 1 sımıftan beri sevdiğim 2 kişi var biri bana seni seviyorum dedi ama diğeri hiç bir şey soylemedi ve ben ona seni seviyorum dedim zaten oda okuldan ayrıldı ama bana seni seviyorum diyen hala seviyor ve ben ne yazıkkı okulda hep bağrıyorum ve küfür edip erkekleri kızlarla dövüyoruz ya ben ne yapmalıyımm
Seviyorum diyenle çık ama bence hiçbirini yapma yaşımız bunlar için küçükk
191yaren191 yazdı:
Aynen canım katılıyorum sana :D Bunları yaparsan canım okulda popüler olmassın adın çıkar adının neye çıkacağınıda soylemiyim artık :D
havalı ve arkadaşları çok olan biriyle takıl havalı ol çok değil ama:D asla yamanlaşma hep kibar ol sempatik ol daha çok etek tarzı giysiler giy en önemlisi asla kendini ele verme ok:)
gaza32 yazdı:
191yaren191 yazdı:
Aynen canım katılıyorum sana :D Bunları yaparsan canım okulda popüler olmassın adın çıkar adının neye çıkacağınıda soylemiyim artık :D
siz ne diyonuz size bir şey sölicem bizim serviste bir kız var 7 kişiyle aynı anda çıkıyor:D
stray yazdı:
gaza32 yazdı:
191yaren191 yazdı:
siz ne diyonuz size bir şey sölicem bizim serviste bir kız var 7 kişiyle aynı anda çıkıyor:D
evet bazıları oyle yapıyor benimde tanıdığım bir erkek var 5 kişiyi bir arada idare etmiş ve aralarından en çok gizem diye bir kızı çk svmiş bu gizem oğrenmiş 5 kişiyle aldattığını çcukdan ayrılmış çocukda çk sevdiği için kndini intar etmeye çalışmış
Hadi tamam okul eteklerimiz tbii ki mini ama mini olmayanlar ne yapacaklar?
Ben Kendi Yöntemlerim İle Denedim Ve Oldu Canım. Şimdi Okulun En Havalıları İle Takılma ! Resmen Özentiliktir ! Ve Seni Kullanırlar ! En Popülerin Zayıf Yanlarını Güzelce Bir Bul ! Kendi Hatalarını Düzelt .! Sonra O Kızın Zayıf Yanlarını Ve Hatalarını Ortaya Çıkar. Azcık Cesaretli Ol ! O Sana Ne Yapabilir ki ? Yapsa Yapsa Rezil Eder , Dedim Ya Azcık Cesaretli Ol ! Herşey Cesaretle Başlar ! Saçlarınla Bol İlgilen 3 güne 1 banyo yap ! Altın Gibi Parlar ,! Bide Okulda Fazla Mini Giyme ! Hocaların Disiplininde Küçüklerin Dilinde Dönüp Durursun ! Ama Birinde Converse Varsa Kesinlikle Almıyacaksın . ! Özenti Dİye Damgayı Yersin ! Kimsede Olmayan Ve Pahalı Ayakkabıları Al ! Nike Olmasın ! Çok Kaba ! Adidas Tercihimdir ! Ben Adidas Kulanıyorum ! Sonra öyle 20 tllik Çantalar Alma 80 tllik felan al ! Benim Çantam 82 tl ve adidas ! Kolej'e Gidiyorum . Bide Şu 18 tllik üçgen kalemlerden al ! süper olur bol şans canım