Giriş yapmadınız.
Sayfalar: 1
Ya şimdi bi arkdaşım rüya görmüş olay şu biz dersane olrak tatile gitmişiz o denizden çıkmış bnm yanıma gelmiş bi bakmiş bnm yanımda onun eskiden hoşlandığı çocuk , çocuk ona kötü kötü bakmış arkadaşım beni çağırmış konuşmak için çocuk bnm kulağıma eğilip bişey fısıldamış sonra beni yanağımdan öpmüş bende gülmüşüm sonra arkadaşımda hadi gel artık bişey konuşmamız lazım falan demiş ilk havadan sudan bişeyler sormuş sonra bana demişki kulağına eğilip sana ne fısıldadı? orda uyanmış anlamını çok merak ediyor tabi bende ediyorum yorumlamanız biraz zor olucaktır ama :D
Canım bu rüya aldatılmaya yorumlanır...
Rüyayı görenin bütün gününü stres, sinir harbiyle agresif geçirmesine sebeptir. sevgili bütün gün hiçbir şekilde anlayamayacağı sebeplerle terslenir. rüyayı gören etkisinden kurtulana kadar daha önce kıllandığı tüm durumları yeniden gözden geçirir. uyku halinde görülen bir kabus bütün günün daha büyük ve gerçekçi bir kabusa dönüşmesine neden olur.. hoş değildir.
Rüyada aldatılmak :
Birini aldatmak hak yolu terk etmeye; Biri tarafından aldatılmak Allah'ın yardımı ile muvaffakiyete delalet eder.
Baska bir kimseyi kendisinin aldattigini gören, tüccarsa zarar eder, memur veya isçi ise maasi kesilir, hasta ise hastaligi artar.
BiLmiyorum yaw çok karışık :/
bu rüya aldatılmadır bilmem ama hoşlandığı çocuk seni seviyosa rüyasında sana ve arkadaşına kötü şeyler olabilir ama bunu bilerek söylemiyorum sadece rüyasıyla ilgili bişey.
Son olarak düzenleyen Aselya (2013-04-24 16:32:11)
bende bilmiyorum ama intrnette yazıyor :D :D
:D
gaza32 yazdı:
Rüyayı görenin bütün gününü stres, sinir harbiyle agresif geçirmesine sebeptir. sevgili bütün gün hiçbir şekilde anlayamayacağı sebeplerle terslenir. rüyayı gören etkisinden kurtulana kadar daha önce kıllandığı tüm durumları yeniden gözden geçirir. uyku halinde görülen bir kabus bütün günün daha büyük ve gerçekçi bir kabusa dönüşmesine neden olur.. hoş değildir.
Rüyada aldatılmak :
Birini aldatmak hak yolu terk etmeye; Biri tarafından aldatılmak Allah'ın yardımı ile muvaffakiyete delalet eder.
Baska bir kimseyi kendisinin aldattigini gören, tüccarsa zarar eder, memur veya isçi ise maasi kesilir, hasta ise hastaligi artar.
bencede çok haklı
gaza32 yazdı:
Rüyada aldatılmak :
evet haklısın
Rüyaların tersi olur canım :D
Ehehehehe
Sayfalar: 1