Giriş yapmadınız.
Selam kızlar !
Umarım soğuk havalara rağmen iyisinizdir !
Sabah uyanınca aklıma ufak bir soru takıldı, sizce görevin sonunda verilebilecek en güzel hediye ne olabilir ?
Tabiki görevin sonundaki hediyeler derken odadan başka bir hediye demek istedim !
Hepinize iyi günler !!!
Dünyanın 7 harikası hediye olabilir bence :D Odalarımdan birince çin seddi olmasını isterdim ya da sokağımda bir taç mahal görmek beni çok mutlu ederdi .pp
Dollzumuzun duruşunu değiştirebileceğimiz bir özellik olabilir . Bastığında başka bir duruşa geçsin . Biz bu özelliği kazandığımızda kıyafetlerimize de aynı özellik gelebilir böylece o duruşa geçtiğimizde üstümüze giyecek kıyafetimiz de olur .
Ya da hareketli bir oda takımı (yatak odası-oturma odası-mutfak vb.) Yani mesela yemek odası olursa çekmeceler açılıp kapanabilir , açınca içinden kıyafetler sarkabilir sonra yatağın üstündeki nevresim takımı açılıp kapanabilir :)
Bir görevin sonunda bence en güzel hediye 600$$$ olabilir:fete:
Görev sonunda oyunlar için jeton verilebilir. :) Her görev sonunda 1 jeton :)
1 dolu kıyafet ve hareketli ev eşyaları bide katlanan yatak:D
bence görev sonunda 1000ŞŞŞ hedye olsun ve 10 elbise 10 takı ve 5 oda hediye gelse ya:aomd_mdr:
bence ben 1000 lira para isterim bide 20 elbise isterim
saçmalamayın kızlar 1000 şşş ile 5 macerayı kolayca bitirirsinz kim yapar bunu bence dollz modelimizin modeli değiştirebiliriz yada renklerini değiştireceğimiz mobilyalar olabilir ;)
8 $$$ +HEDİYE KUPONU:)
Son olarak düzenleyen kader105 (2012-03-23 18:37:05)
bence Administrateur ''firuze'' yani seninle webcam da görüşme olabilir bn seni çok merak ediorum çnkü :) yada feez hediyesi sonra onu arkadaşlarına ekleme ev eşyaları kıyafetler takılar
atlatic yazdı:
saçmalamayın kızlar 1000 şşş ile 5 macerayı kolayca bitirirsinz kim yapar bunu bence dollz modelimizin modeli değiştirebiliriz yada renklerini değiştireceğimiz mobilyalar olabilir ;)
ewt çünkü 1 macera 200$$$ fazla olmuyorr..
lindasi adli dollza katiliyorum elbiseleri yalniz verdiyiniz dolapda tutuyor ya da sakliyoruz oyle bir dolap olsun ki istedigin kiyafet mesela gomlekler icine katlanip koyula bilsin
Dollzlarımız hareketli olabilir.
Bence firuze ablamız resmini çekip macera sonunda firuze resimli duvarkağıdı olarak kullansın yada sadece görev sonnda değil mağzalardada satışa sunlsun ama öyle 30 40 $$$ değil de 50 60 $$$ a firuze ablamız ancak bunu hakeder
bence yanına arkadaşının bir dollzu verilsin ;)
Bence 10 $$$ lik bir meslek olabilir
maceradan gelen kyafetlerin rengini değiştirdiğimiz gibi ohmydollzdaki tüm kyafetleri oyle değiştirmek :D
bence kkonuşan papağan gelsin dollz sahibi istediği sesi ona kaydetsi nsüper olurdu :D
bence dollzlarımıza küçük haraketli figürler yüklensin
Bahar0707 yazdı:
Dünyanın 7 harikası hediye olabilir bence :D Odalarımdan birince çin seddi olmasını isterdim ya da sokağımda bir taç mahal görmek beni çok mutlu ederdi .pp
Baharcım Çok Doğru Konuştun. Dünyanın 7 Harikası Hediye Olabilir. Bence Çok İlgi Görür.
Bence 150 feez yada cok guzel bir elbise bekliyom
Herkesin yapableceği 3 bölümlü bir macera yapın ödülü 40 feez olsn
Feez olabilir