Giriş yapmadınız.
genelde okullarda ve arkadaş çevrlerinde illa sesiz , ezilen ve havalı söz geçiren herkezi ezen kişiler olmuştur ..... ezilenlere tavsiyler ve kendinizden bahsederek yorumlarınızı bekliyorum ....
YAA okul çok kötü geçiyor bugün sevdiğim kişi beni ağlattı hiç arkadaşlarım da beni teselli etmedi ama işleri düşünce hemn peşime takılıyorlar can dan nefret ediyorum durmadan benle uğraşıyor lütfen ne yapmam gerek bana yardım edin
Son olarak düzenleyen luckuse (2012-03-12 12:07:13)
neden ağlattı seni :?
ben okulda sevilen biriyim:D herkez bni kıskanıyor bide panpalarına bişiler sölüyolar onlarda bana ve aylişiş ime bakıyor şule diye bir kız bni kıskandığı için aylini elimden almaya çlaıştı ama gösterdim ona gününü:D
havalı olmak için insanlarla iletişim içinde olun
onlara yakın olmaya çalışın (sülük olmayın da:D)
kendinize kötülük yapanlara cevap vermeyin sessiz olun sessizlik onun için en büyük kötülük
bir grup kurun yada kurmaya çalışın grubunuzdakiler 3 kişi olmalı 4. şahıs olayı bozuyormuş:)
tokalaşmanız olsun:)
daha doğrusu kendinizi ezdirmeyiin:)
dollzdergi yazdı:
neden ağlattı seni :?
durmdan bana karışıyor sanki beni rezil etmeye çalışıyor
ezdirme kendini unutma sn bu herkezden üstünsün
kedicagla yazdı:
yapamıyorum ki
luckuse yazdı:
kedicagla yazdı:
yapamıyorum ki
ben 4. sınıfa kadar ezik büzüktüm:) birden popüler oldum daha yeni yni:) sadece insanlarla birlikte olcn:)
sınıftaki insanların hepsi beni ezik görüyorlar o yüzden yapamıyorum arkadaşlarım var ama hepsi işi düşünce yanıma geliyorlar
luckuse yazdı:
sınıftaki insanların hepsi beni ezik görüyorlar o yüzden yapamıyorum arkadaşlarım var ama hepsi işi düşünce yanıma geliyorlar
sen onları taktığın için üstüne gidiyorlar bnce...
kedicagla yazdı:
luckuse yazdı:
sen onları taktığın için üstüne gidiyorlar bnce...
bilmiyorum ki ne yapmaya çalıştıklarını
o zaman şöyle yap onlara ihtiyacın yok muş gibi yap okula ders için geliyorsun , kendinde değişiklikler yap dış görünüş ve iç, herkeze en yakn arkin gibi davran sesin çok emin ve hep mutlu olsun .sen onlara gitme onlar sana hep gelsin , yürüyüşün bile kafa çevrilip tekrr tkrar bakılsın , insan ayırma herkezle konuş ... herkezden farklı bir şeylerin olsun , huylarını değiştirmeye bak .. özgüvenin süper olmalı iç,inden ben süperim ben harikayım çok havalıyım deyip dur . biri seni ezmeye kalkınca . bazen şakaya vurdur bazen avazın çıktınca bağır , bağzense bir laf söyle şakamı yoksa kapak mı belli olmasın ................Esprili ol.Sınıfta pek popüler olmayan kişileri bile güldür.Onlara da bi derecede yakın ol yani.Böylece herkesin sempatisini kazanabilirsin.Sınıf arkadaşlarının halini hatrını sor.Ama bunu yaparken rahat ol.Tabii gerektiğinde gizemli ve cool da takılman gerek ................................bunları dene sonra işe yarıyormu bir bakalım birde asla vazgeçme ve konuş konuş konuş....
tavsiye için saol
kendinden emin olman önemli:)
NE YALAN SOYLIYIM.....EZIK DIYILIM NE OKULDA NEDE DISARDA :) HERKES BENI SEVIYO......OKUKDADA HERKES BENLE TAKILMAK ISTIYOR...YANI POPURLERDE TAM SAYILMAM CUNKU 10 KISIYLE FELAN CIKMADIM......SADECE SEVILIYORUM VE EZIK DIYILIM BU BANA YETER
Hayatını dolu dolu yaşa.kendin ol.diğer insanları salla yeter ki sen mutlu ol.
popüler olamk 10 kişiyle çıkmak değil düzgün davranmaktır:)
Son olarak düzenleyen kedicagla (2012-03-21 13:44:11)
katılıyorum... düzgün ve gzl ahlaklı davran sen o zaman dikkat çekersin herkez sana hayranla bakar ama eğlencednde geri kalmadannn
aYNEN:
Son olarak düzenleyen luckuse (2012-03-27 11:53:09)
kızlar ben okulda popülerim ama daha çok popüler olmak istiyorum.sizce ne yapmalıyım? ayrıca yavaş yavaş popülerliğimi kaybediyorum.neyseki bu yıl orta okula başlicam popüler olamk için ilk günden ve devamlarda neler yapmalıyım?cvp bekliyorum...
Gençler :D
Kimseye korkak olduğunuzu belli etmeyin öncelikle. Sanki hiç birşeyden korkmuyormuş gibi davranın kafanız yukarda yürüyün. Sınıfımda bir tane kız arkadaşım var kendini çok piskopat bişey sanıyo ama değillll :D Bigün onunla kavga etmiştim, çok tersledim bağardım hiç sesi çıkmadı ondan sonra. Rahatsız eden erkekler olursa okulun müdürüne söyleyin kızları dövün :D Ben öyle yapıyorum müdürde çocukları dövüyo :D
Yaşasın kötülük :D:D
54sakarya yazdı:
Gençler :D
Kimseye korkak olduğunuzu belli etmeyin öncelikle. Sanki hiç birşeyden korkmuyormuş gibi davranın kafanız yukarda yürüyün. Sınıfımda bir tane kız arkadaşım var kendini çok piskopat bişey sanıyo ama değillll :D Bigün onunla kavga etmiştim, çok tersledim bağardım hiç sesi çıkmadı ondan sonra. Rahatsız eden erkekler olursa okulun müdürüne söyleyin kızları dövün :D Ben öyle yapıyorum müdürde çocukları dövüyo :D
Yaşasın kötülük :D:D
bencedeee!!
Okulda inanılmaz sevilen biriyim ama arkadaşlarıma bağlanmamaya çalışıyorum neden mi 5. sınıfa gidiyorum sınıflar ayrılıyor ve ben belki başka okula gidicem (inşallah gitmem) eğer gidersem arkadaşlarımdan ayrıldığım için çok üzülürüm küstüğümüz geceler ağladığım arkadaşlarımla ayrılmak içler acısı
ben okulda popülerim ve hiçte havalı davranmıyorum popüler olmak popülerlerin yanında dolaşmak değildir yada havalı davranmak. popüler olmak sevilmek demektir.yani kişiliğinle. benim kişiliğim:alıngan değilim insanları kırmamaya çalışırım,onlara yardım ederim,sırlarını kimseye söylemem, kısacası sadık bir arkadaş olurum empati kurarım küfür etmem genelde neşeliyim bazen espriler yaparım (komik olmasada gülerler) daha sonra bir hobim var:resim yapmak. resimlerimi herkes çok beğeniyor ve kendilerine de çizmemi istiyor. ayrıca öğretmenler tarafından da seviliyorum onlara mereba hocam demiyorum öğretmenim diyorum sonra nasılsınız iyimisiniz ve herkes de beni seviyor...
Son olarak düzenleyen bal10cuk32 (2012-06-09 22:53:14)
Ben okulda ve sınıfta öğretmenler arasında sevilen biriyim herkesdle arkadaslık kurabiliyorum ezdiğim kişilerde olmadı dnilemez .:D