Giriş yapmadınız.
“Ben güzelden anlarım” diyen erkeklere, “Bir genç kızın görünümünde nelere dikkat edersin” diye sorduk.
Ege Köklüçınar, 15
“Kızların tırnaklarını yemesini sevmiyorum. Sivilcelerinin olmaması erkeklerin tercihidir bence. Ayrıca kilolarına ve ciltlerine özen göstermeleri beni onlara çeken özelliklerden.”
Tarkan Taşkın, 22
“Kızlarda aşırı makyajdan hoşlanmıyorum. Doğal olduklarında daha çekici görünüyorlar. Tabii bakımlı olmaları da çok önemli. Ayrıca yüzlerindeki sivilceler hiç hoş görünmüyor! Bir erkeği kaybetmek istiyorlarsa siyah noktalarıyla mutlu mesut yaşayabilirler:)”
Alican Sökmen, 20
“Saç renklerini durmadan değiştirmeleri beni rahatsız ediyor. Tam alıştım derken saç renklerine bir bakıyorum ertesi gün farklı bir renkle karşıma çıkıyorlar! Tekrar ona alışmam uzun zaman alabiliyor. Bir de lütfen bebek taklidi yapmasınlar, göründükleri gibi davransınlar:)”
Berk Doğuş, 15
“Kısa saçlı kızları pek sevmem. Kızı kız yapan uzun saçtır
bence:) Bazılarının dişlerinin arası ayrık oluyor. Ondan da pek hoşlanmıyorum. Bir de bazı kızlar yüzlerindeki sivilceleri patlatıyor ya, bence kalan izler çok daha itici duruyor. Oysa teknoloji onlar için çalışıyor, hergün yepyeni bakım ürünleri çıkıyor.”
Muhammet Eraydın, 17
“Aşırı uzun tırnakları itici buluyorum. Ayrıca makyajlarının dozunu da kaçırmamalılar. Bazı kızlar, cilt bakımına hiç önem vermiyor. Özellikle burunlarının üzerindeki siyah noktalar hiç hoş durmuyor. Bunu bakımsızlık olarak nitelendiriyorum. Benim için el bakımı da çok önemli. Bu yüzden el kremi kullanmaları gerektiğini düşünüyorum.”
-alıntı-
hehe
Bence hepsi doğru solemiş :)
:)
doğru
Arkadaşıma hep diyorum Erkek Makyaj Sevmez! diye ama makyajda amacından taşıyor
aşırı makyaj insanı iğrenç yapıyor doğru çook doğru:)
Kız olmak gerçekten zor :D
tamamda ergenlik dönemi dediğin pis dönemde onlarında sivilcesi oluyor biz onlara ''ıyyy ehh pisss'' diyormuyuz teknoloji bize çalışıyor ama sizin hiç ihtiyacınız yok demi...
bende asiri makyaj sevmem
[img][/img]
valla ben kimsenin dediyi gibi olamam...cunku ben KENDIM GIBI OLMAYI SE4VIYORUM !
yani erkeklerin ne soylemesi benim icin viz gelir tis gider yani hic onemi yok :)))))) :D
derya9 yazdı:
tamamda ergenlik dönemi dediğin pis dönemde onlarında sivilcesi oluyor biz onlara ''ıyyy ehh pisss'' diyormuyuz teknoloji bize çalışıyor ama sizin hiç ihtiyacınız yok demi...
Katılıyorum cnm ergenlik döneminde ister istemez çıkıyor sivilce.Onlardada bazı değişiklikler oluyor.Ayrıca kendilerine hiç bakmıyorlar!!
=)
erkekler kızlarda doğallık ister bikere:) ne yapmacık nede çok salaş ortayı bulalım kızlar
superix yazdı:
hıhı:D
siz ergenlik falan diyonuz ama benim ablamin ergenlik doneminde hic sivilcesi cikmadi zaten simdiye kadar da hic sivilcesi olmadi bende birinden sordum kardesim ..3.. yasinda ancak yemek yiyodu bana su anlamsiz sozleri soyledi
temek temek tedik
Son olarak düzenleyen nuray516 (2012-03-03 13:31:33)
nuray516 her ergenin sivilcesi çıkmıyor abalnda çıkmamış oalbilir beki sende çıkar
Kız Olmaz Çok Ama Çok ZOR :d Bende Ara Sıra Kaçırıyorum Makyajı Ama İşte Olmuyo Sonuçda Kızıss :D
superix yazdı:
benc de kız olmak çok zor
benim icin zor diyil VALLAH :) bendede ergenlik donemindeyim SUKURLER OLSUN ne siyah nokta var nede sivilce
zaten ehrkezde çıkmıyormuş ergenlik pis dönem değil:)
Ben neredeyse hiç makyaj yapmam. Ancak bir sorun var ki ergenlik dönemindeyiz sonuçta, siyah noktalarım var burnumun üzerinde.İçime kurt düşürdünüz kızlar :) Neyseki bir-iki seneye siyah noktalarımda geçer.Ergenlik dönemi bitti biticek .
bnde ne siyah nokta ne sivilce hiçbiri yok kızlar!ayrıca her zaman doğalım arada sırada ruj ve göz kalemi sürüyorum o da dozunu kaçırmadan çok hafif yani ben gayet doğalım.okuldaki tüm erkekler peşimde
:)))
Kendimim kendim olarak kalıcam aslında söyledikleri doğru ben 11 yaşında olduğum için sivilcem yok siyah noktam yok saçımı hiç boyatmadım ve o kadar da "yuh" denilecek kadar uzun tırnaklarım yok makyaj ise hafif bir kalemden başka bir şey çekmem ama ojelerime kimse karışamaz :D bunun için tırnaklarımı orta boy uzatıyorum aydan aya kesiyorm :D