Giriş yapmadınız.
teşekkürler kızlar fikirlerime katıldığınız için :)
Son olarak düzenleyen gaza32 (2012-02-12 07:32:09)
bir fikrim daha var ama ohmydollz tamamen değişmesi gerekiyor Fikrim: 6. fikrimle beraber ohmydollz gerçek hayattaki gibi olacak bir sürü caddeleri ve her mağazanın kendine ait bir mağazası bulunacak oh my games' de bizim evlerimiz ise Büyük bir sürü odaları olan bir binada olacak 36 tane odalarımızdan açık olanların ışığı yanacak kapalı olanların ise kilitli olacak kapıda ok çıkınca odamıza girebileceğiz(yürüyerek:) koltuklarda,sandalyelerde,yataklarda ok çıkınca ise oturup, yatabileceğiz ohmydollz sanal moda oyunu gibi olacak
ama çokta eylenceli de olacak...!!
çok güzel fikirler keşke öyle olsa:norm:
hepsi çok güzel bence
teşekkür ederim canım birde gerçekleşebilse bu fikrim bundan sonra ohmaydolluzu hiç sıkılmadan oynayabiliriz :D
phenguzelimm yazdı:
ohmydollz modörörlerini hic sevmiyorum ilgilenmiyorlar hep yok sili yok engelleyin diyorlar hiç uyarmıyorlar şikayetçi oldugumuz dollzu hep bizi suclu buluyorlar hep engelle bilmemnne yap diyorlar ilgilenmiyorlar! ohmydollzun yarısını tanıyorum ve hepsinede soylicem bu sitenin ne kadar rezil ve başıboş oldugunu !!
evet canım oyle evt snde haklısın ama madorotorlerinde elinden gelen bişi yok her şikayetçi olanla ilgilenemezler ya bu yüzden engelleyin diyorlar canım madorotorlükde kolay bişi değil yani birazda onları anla madorotorlükde çk iş olur bilmiyorum ama :D hepsiyle ilgilenemiyorlar bazı küfür eden kişiyle ilgilenemiyolar ama bazende bş olduklarında uyarıyorlar :D
pdg yazdı:
fikir coook icraat yook!!!!!!!!!!11111:aomd_mdr:
aynen canım katılıyorum :D :D
ya ben selencik arakadaşımla gaza 32 arkadaşımı destekliorum y mesela odalar çok pahalı düşmesini istiyoruz tamam 100 e flan indiriosunuz ama alamıoruz yani 50 feez olabilir ayrıca oh my gamesde genişletilebilir moderatörler DUYUN SESİMİZİ... XD
cerenhanim yazdı:
ya ben selencik arakadaşımla gaza 32 arkadaşımı destekliorum y mesela odalar çok pahalı düşmesini istiyoruz tamam 100 e flan indiriosunuz ama alamıoruz yani 50 feez olabilir ayrıca oh my gamesde genişletilebilir moderatörler DUYUN SESİMİZİ... XD
canım bence en iyi 75 feez olsunn çünkü 150 feeze alanlara haksızlık olur bnce:D ama kabul edebileceklerini sanmıyorum :D
-YENİ FİKİRLER GELDİ.....!!!!
Bence dollzumuzun kafasına tıklayınca sağ tarafda maceralardada çıkan şekil değiştirme gibi olacak: gülen yüz,
ağlayan,
üzülen,
kızgın,
şaşgın,
goz kırpan,
aşık olmuş(kalp şeklinde gozler),
düşünceli,
ve daha fazla yüz ifadeleri olsun bizde bunalrdan birine tıklayalım dolluzumuz bu ifadelerden kullanabilsin :D
-kafa altı olarakda (dolluzumuzun vücudu)
kafa ozelliklerine gore olacak yani üzgünse başı eğik olacak başı nereye eğikse elleri ve kollarıda oraya gitmiş olacak işte buna gorede kafa ozellikleride dollzun vücuduna uyacak :D
Hepsi hepsiii süpeerrr. alkışlıyoruum
gaza32 yazdı:
bir fikrim daha var ama ohmydollz tamamen değişmesi gerekiyor Fikrim: 6. fikrimle beraber ohmydollz gerçek hayattaki gibi olacak bir sürü caddeleri ve her mağazanın kendine ait bir mağazası bulunacak oh my games' de bizim evlerimiz ise Büyük bir sürü odaları olan bir binada olacak 36 tane odalarımızdan açık olanların ışığı yanacak kapalı olanların ise kilitli olacak kapıda ok çıkınca odamıza girebileceğiz(yürüyerek:) koltuklarda,sandalyelerde,yataklarda ok çıkınca ise oturup, yatabileceğiz ohmydollz sanal moda oyunu gibi olacak
ya sanalika gibi oldu :)
Clarissa yazdı:
gaza32 yazdı:
ama çokta eylenceli de olacak...!!ya sanalika gibi oldu :)
yok cnm sanalika :
evlerimiz ise Büyük bir sürü odaları olan bir binada olacak 36 tane odalarımızdan açık olanların ışığı yanacak kapalı olanların ise kilitli olacak
boyle bişi varmı??? hem ohmydollz daha güzel ve üyelik bin kat daha güzel işde sanal moda oyunu gibi olck :D her mağazanın kendine ait bir binası olck :D
gaza32 yazdı:
Clarissa yazdı:
gaza32 yazdı:
ama çokta eylenceli de olacak...!!ya sanalika gibi oldu :)
yok cnm sanalika :
evlerimiz ise Büyük bir sürü odaları olan bir binada olacak 36 tane odalarımızdan açık olanların ışığı yanacak kapalı olanların ise kilitli olacak
boyle bişi varmı??? hem ohmydollz daha güzel ve üyelik bin kat daha güzel işde sanal moda oyunu gibi olck :D her mağazanın kendine ait bir binası olck yani sanalka gibi bişi değil bnde biliyorum sanalikayı cnm <3 :D
Ben okları diyorum:)
:D tmm cnm
slm cnm :D
gaza32 yazdı:
cerenhanim yazdı:
canım bence en iyi 75 feez olsunn çünkü 150 feeze alanlara haksızlık olur bnce:D ama kabul edebileceklerini sanmıyorum :D
yani haklısın ama moderatörlerin düşünüceklerini biliorum ;)
5. fikir stardoll'da da var.O olmasın bnce :,9
3crayz yazdı:
5. fikir stardoll'da da var.O olmasın bnce :,9
stardolda varmıydı :( olsun ya bizde farklı yaparız :D
Fikirler çok hoş Dergiyi zaten düşündük kızlar ama oyundaki sorunlardan dolayı yapamadık sorunlar bir yana oyunu çok kişi bıraktı bu yüzden şuan için erteliyoruz gazete için çok iyi fikirlerimiz var zaten
Son olarak düzenleyen atlatic (2012-11-30 18:59:08)
uzun zamandır sabırsızlıkla bekliyoruz gazeteyi her zamanki gibi gazetede bizim için geçen emekleriniz için çok teşekkür ederiz ....:)
Güzel canım .
gaza32 yazdı:
1.Fikir:
Victoria Secret'ın mankenlerinin taktığı büyük kanatlarından olmasını istiyoruz.
2.Fikir:
Sihirli dolaplardaki bazı kyafetler beğenilmiyor onları yenileseniz daha iyi olacağını düşünüyorum mesela:
Meslek Kıyafetleri
Peri Kyafetleri
eğer beğenirseniz ve madorotorlerde beğnirse yapılmasını çok istiyorum!
3.Fikir:
Mağazaya girdiğimiz zaman sağda(solda) bir kız çıkıp konuşma balonunun içinde HOŞ GELDİNİZ........HANIM!
mağazaları gezip beğendiğiniz kyafetleri en uygun fiyata alabilirsiniz. diyecek.
4.Fikir:
Oh My Games oyunundaki Dans oyunundaki kızın,kendi dolluzumuzun oynamasını isteriz!
5.Fikir:
OHMYDOLLZ DERGİSİ'nin olmasını isteriz. Bu derginin kapak kızı bizlerden biri olmasını istiyoruz,bunun içinde bir yarışma olsun bu yarışmayıda madorotorlere bırakıyorum :)
tabi beğenirseniz...
6-)Bir fikrim daha var ama bu çok uğraşmalı ve çok şey değiştirilmesi gerekir...
Fikrim:
Oh My Games'de bir kaç tane daha caddeler olmalı, mağazalar orada olacak ve bizim dollzumuz caddelerde ve mağazalrda dolaşabilecek, bazı kafelerde olacak kafede oturup, arkadaşlaımızla sohbet edebileceğiz.
Relooking yerine Oh My Games de kuoför yeri olup, saçları oradan alınacak,
Bölelikle Ohmydollz daha Eğlenceli olacak!
1,2,6 . Fikrin yürürlükte !