Giriş yapmadınız.
Arkadaşlar bence kullanmadığımız eşyaları satabilmeyiz.2. el eşya mağzası açılsa kullanmadığımız eşyaları orda normal fiyatının altında satsak çok güzel olur.Böylece bağzı arkadaşlarımız kullanmadıkları eşyaları loftlarının kenarlarında saklamaktan kurtulurlar ve azda olsa $$$ kazanmış olurlar, bağzılarıda istedikleri eşyaları daha uygun fiyata alma olanağı kazanırlar.Bence çok güzel olur , tabi karar sizin... :)
Süper fikir
eed olabilir :)
cahtmey yazdı:
2.el eşya işine sıcak bakmıyorum ama eşya satımı olmalı
aynı şey işte kulanmaktan sıkıldığmz eşyaları satıcazz :))
iyi fikir ama bu fikir daha önceden de sunulmuş ve yasaklanmış diye duymuştum
amylee yazdı:
iyi fikir ama bu fikir daha önceden de sunulmuş ve yasaklanmış diye duymuştum
ben daha önce görmediğim için sunmuşdm belki bu sefer kabul ederler :) Sonuçda bence çok mantıklı ve bi çok kişinin işine yarıyacak bir fiqir.Oyunuda geliştirir.Kabuledilmemesi için bi sebep yok aslında :))
bencede çok mantıklı kesin böle bişi olmalı
eet bole birsey olmalı herkesin loftunda esya satma die birşey olsun ve herkes burdan gelip normal fiyatınn altından alabilmeli olsa gsl olrrr...
Son olarak düzenleyen comedygirl (2010-09-22 19:36:19)
aaa ayhnn yha super bir fikir yazanı kutluorum walla super bir dusunnce mantuklu xDéé
Ben yinede 2.el satışa karşıyım zaten herkes kendine oy vermek için yeni hesaplar açıyor birde eşya satımı için hesap açıp eşya alıp kendine uygun fiyata satar ve oyun içinde haksızlık olur.
yhaaaaa o zamn feezle alma olsun 2. el esyalarrııı ltfnnn yhawww ???..
cahtmey yazdı:
Ben yinede 2.el satışa karşıyım zaten herkes kendine oy vermek için yeni hesaplar açıyor birde eşya satımı için hesap açıp eşya alıp kendine uygun fiyata satar ve oyun içinde haksızlık olur.
Moderatörümüz doğru söylüyor. Gerekli açıklama yapılmış oldu Elif sayesinde. Bu yüzden bu konu kapanıyor kızlar.