Giriş yapmadınız.
bir şey sorabilirmiyim?.omd gazetesi çıkardığınızı anladım.ama şu anda amylee,atlatic,bahar0707,54sakarya vs. kişilercdede var böylece herkesin kafası karışıyor.bence bir dollz açıp sadece o gazete okutasa hatta adı gazeteci olabilir ama amylee abla yönetsin,o çok güzel reportaj yapıyor ünlülerle ilgili son haberleri söylüyor ve yakında sarah ilede belki reportaj yapabilir...!!
Son olarak düzenleyen ladyiana (2011-12-21 13:31:05)
amyle rica etsek boş zamanlarında gazete yprm msn :aomd_fan çünkü büyük hayranıyım bu gazetenin okuyom bi dahaki sayısı içn çok sabırsız oluorm bu arada öbür sayıda aslan burcunu yazar msn ? ve uyumlu oldugu burdcu :)
tek kelimeyle harika ....müthişşş.....
ben de beğendim ve çok güzel olmuş diğer sayıdada burak özçevit le bide murat boz< u yazarsan sevinirim bide benimlede röpörtraj yap
cok güzl olms canım ellnze salk :)
harika:aomd_bravo: tebrik edrim kim yaptıysa
ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN
2012 nerde kaldıııı?
Harika oLmuş bu gazete de her zaman ki qibi ... :) <3
çok güzel hazırlamışsın bayıldım
ssssssssssüüüüüüüüüüppppppppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrr:aomd_bravo:
çok güzel olmuş ellerinize sağlık hikaye nin devamını sabırsızlıkla bekleyeceğim :)
cok guzel olmus kutluyorum:aomd_bravo:
evet çok güsel olmus tebrik ediyorum seni
buradan hernise ağlanbiliyomuyuz herenis görüyomu yorumları hernise bu yorumuu bild,r,nn lütfenn ela41 dollzumu kaybettim e-posta benim deil. giremiom giriş yapınca kullanıcı ismim: muya olarak geçiye neden bende bilmiomm dollzumuuu istiomm dolzumu istiom herneis duy beni yada sarah dollzumu istiyorum allah aşkına yardım edin allah aşkına allahaşkına:sad:
lubler ve erixx, bu konunun yeri burası değil.
Güzel ama daha çok şey koyun :)
Benlede roportaj yapsanız hani
Muhteşem