Giriş yapmadınız.
bence chat yaparken kişilein yazdığı konusma baloncuğunun ustune sikayet et butonu olsun boylece kimse haksızlığada uramamıs olr =)
Birde Sohbet Geçmısı oLsun Herkes bırden hurra yapnca bırbırımınz yaptkLarını okuyamıyoruz .d
cok iyi olur bencede bu uygulama baska sitelerdede oliyo =)
irkonemm yazdı:
Birde Sohbet Geçmısı oLsun Herkes bırden hurra yapnca bırbırımınz yaptkLarını okuyamıyoruz .d
Eveeett bunu bende istiodum :D
cahtmey yazdı:
irkonemm yazdı:
bir sürü oda var. kalabalıktan çıkıp boş odalara geçerseniz konuşmalarınız karışmaz =)
amylee yazdı:
cahtmey yazdı:
irkonemm yazdı:
bir sürü oda var. kalabalıktan çıkıp boş odalara geçerseniz konuşmalarınız karışmaz =)
Ben ısrarla istiorum valla bi an başka bişeyle ilgilenmem gerekiyor o ara biri bişey yazıo görmüyorum kalıyor:D
cahtmey yazdı:
amylee yazdı:
cahtmey yazdı:
Eveeett bunu bende istiodum :Dbir sürü oda var. kalabalıktan çıkıp boş odalara geçerseniz konuşmalarınız karışmaz =)
Ben ısrarla istiorum valla bi an başka bişeyle ilgilenmem gerekiyor o ara biri bişey yazıo görmüyorum kalıyor:D
bencedee çokk gerekk
gercekten guzeL bi fikirr =)) iLgilerinize tsk ederim =)
bu fikir ne zaman uygulamaya geçer
eed sperr fikirrr
bencEde
esyalarımızı satalım silmek yerine bu fikri degerlendirmenizi istiyorum ilgilenirseniz sevinirim ???????????????