Giriş yapmadınız.
Sayfalar: 1 2
sizce aşk denirr? hiç birine aşık oldunuzmu??
aşk hem güzel hem kötü.
birine aşık olrsun onsuz nefes alamazsın.
her nekadar karsndakındn fazla sevme densede malesef insan kalbine engel olamıyo. :(
aşık oldum hemde cok asıgım ama ask hem cok acı hemde cok güzel bişey
yani AŞKIMIN AŞKIYIM AŞKIMA AŞIĞIMM
bunları düşünmen çok güzel herkez bir gün hayatının aşkını yaşıcaktır elbette
ins herkesin gercktn asık oldugu kişi hayatının aşkıdır. ve sevgiyi hak eden biridir
hiç aşık olmadım çünkü hep aşktan kaçmaya çalıştım
aşk eğer elde edemiyorsan her gün ağlamaktır .. O.o
hiç aşık olmadım hep aşktan kaçmaya çalıştım dedim ama sanırım bu sefer aşk beni yakadı.... aşık oldum galibaaa ne yapcam beeeen??? ufff yardım edin nooooooluuur yaaaaağ aşk yakaladı beniii
eğer sende seviyorsan... peşini bırakma. :D
zaten ben seviyorum onuu hem deçokk,o beni BIRAKMASIN,SEVSİN
ne güzel işte ... :) Bence oda seni seviyordur...
inva yazdı:
hiç aşık olmadım hep aşktan kaçmaya çalıştım dedim ama sanırım bu sefer aşk beni yakadı.... aşık oldum galibaaa ne yapcam beeeen??? ufff yardım edin nooooooluuur yaaaaağ aşk yakaladı beniii
aşktan kaçamssn bak o yakalms seni :)
dur artk . kendini aşka ve aşık oldugun kişiyi sevmeye bak canım :))
tuqbaaa yazdı:
inva yazdı:
aşktan kaçamssn bak o yakalms seni :)
dur artk . kendini aşka ve aşık oldugun kişiyi sevmeye bak canım :))
çok doğru... :)
Ben aşk nedir bilmiyorum ama Bence; aşık olduğunuz kişiyi daha çok sevmeye çalışmayın onun yerine
aşık olduğunuz kişiyi kendinize aşık etmeye çalışın :)
Aşk tek bir kişiyle bir ömrün mutlu geçmesidir
Aşık olmamı
Karşılıklı
Ama ortalıkta öyle çok görüşmüyoruz ay
AŞK SEVDİĞİNİ KANINLA YAZABİLMEK
ONUN ÜZÜLMESİNE ZAMAN VERMEMEK
EN ÖNEMLİSİDE KARŞILIKLI OLARAK SEVMEKTİR.
AŞK UMUTTUR
KARANLIĞA IŞIKTIR.
BENDEN BU KADAR...
AMA BİZ AŞKIMIZI AŞIĞIZ DEMEYLE DEĞİL YAŞAYARAK GEÇİRELİM
tanımı olsaydı aşk olmazdı dermişimm
tamam gerçeği söylüyorum hergüne unuttum diye başlayıp onu göremeyince telaşlanınınca unutamadığını anlayıp niye unutamıyorum ben bunu! diye isyan etmektir
mesela benim gibi erkek düşmanı ve feministim diye geçinen birinin bile yakalanabileceği türden illet bir hastalıktır kendisi üstelik panzehiri falanda yok :)
ve ben sırf inadımdan ona hayır dedim...demek zorundayım sandım...şartlar bunu gerektiriyordu...ben ona inanmamayı seçtim...belkide inanabilmeliydim...
ben panzehirimi kendim kırdım attım...
aman siz siz olun bunu yapmayın...
Son olarak düzenleyen derya9 (2012-02-06 13:51:59)
İnva'cım ben aşk hikayemi yazacağım yeni konu açıp orda benim taktiklerimi uygulayabilirsin;)
aşk insanı körelten tek şey:D
kuzimin adında birine aşık oldum ve çocuk accayip yakışıklı:D mavi gözlü,bronz tenli,siyah saçlı,uzun boylu,hafif zayıf,çarpıcı bakışları olan biri aşık oldum ona
kedicagla yazdı:
kuzimin adında birine aşık oldum ve çocuk accayip yakışıklı:D mavi gözlü,bronz tenli,siyah saçlı,uzun boylu,hafif zayıf,çarpıcı bakışları olan biri aşık oldum ona
Allah Kolaylık Versin.Benim Gibi Hep Rabbi'ne dua et.Israrla,istekle!!
kesha49 yazdı:
kedicagla yazdı:
kuzimin adında birine aşık oldum ve çocuk accayip yakışıklı:D mavi gözlü,bronz tenli,siyah saçlı,uzun boylu,hafif zayıf,çarpıcı bakışları olan biri aşık oldum onaAllah Kolaylık Versin.Benim Gibi Hep Rabbi'ne dua et.Israrla,istekle!!
:D biz çıkıoruz:D dün başladıkxD
kedicagla yazdı:
kesha49 yazdı:
kedicagla yazdı:
kuzimin adında birine aşık oldum ve çocuk accayip yakışıklı:D mavi gözlü,bronz tenli,siyah saçlı,uzun boylu,hafif zayıf,çarpıcı bakışları olan biri aşık oldum onaAllah Kolaylık Versin.Benim Gibi Hep Rabbi'ne dua et.Israrla,istekle!!
:D biz çıkıoruz:D dün başladıkxD
Ne güzel keşke benimkide yanımda olsa:'(
kesha49 yazdı:
kedicagla yazdı:
kesha49 yazdı:
Allah Kolaylık Versin.Benim Gibi Hep Rabbi'ne dua et.Israrla,istekle!!:D biz çıkıoruz:D dün başladıkxD
Ne güzel keşke benimkide yanımda olsa:'(
üzülme:D anaokul arkadaşım şu anda yanımda değil özel sebep var yani biraz aklınızı zorlayın:(
ama hala unutamadım ilk öpücüğümü:)
aşıl oldum ama hiç bir aşk gerçekleşmedi
İlk aşık olduğm gün nedense çok endişelendim acayip çikolata yemeye başladım 1-2 günde 30 kilodan 32 kiloya geldim ya o beni sevmiyosa die endişelendim o yüzden bir daha hiç aşık olmak istemyiorm bir çocuk bana aşık olmuş beni izliyor ama ben aşık olmak istemediğim için kaçıyorum :D bana her baktığında karın ağrısını bahane ediyorum bu yüzden çocuk benimle konuşmadan önce bir rahatsızlığın var mı diye soruyo ama sevmiyorum işte napabilirimm
Sayfalar: 1 2