Giriş yapmadınız.
bence dollzların farklı farklı durus sekilleri olmalı =)) kıyfetlerde ona göre sekil alsınn bence cok iyi bi fikir bi dusunun derim =)
hic kimse ilgilenmiyomu konuyla
Son olarak düzenleyen biriciq (2010-09-06 22:48:29)
bencede cok guzel farklı duruş şekilleri olsa çok iyi olurduu
nihaha bencede spr cok kotu duruor dollzlarımız
yeni duruşlar , kıyafetlerin tamamının yeni versiyonlarının yapılması demek. çok uzun iş.. yapılır mı bilmiyorum ama çok ümitlenmeyin derim
amylee yazdı:
yeni duruşlar , kıyafetlerin tamamının yeni versiyonlarının yapılması demek. çok uzun iş.. yapılır mı bilmiyorum ama çok ümitlenmeyin derim
Aynı görüşteyim
amylee yazdı:
aSlında doğru söylüyor...
bence olmalı sonucta cok urasmak gerekirsede yapılmalı oyunun kalitesi artar diye dusunuyorumm
Bence saçma uğraşılmaya gerek yok ha kolunu açmış ha beline koymuş..Birde elbiselerimizide ona göre alıcaz elim belimdeyken aldığım elbiseyi elimi uzatırken giyemicem hadi bakalım git tekrar bi 25$$$ biriktir bi daha al.Pff gerçekten saçma
cahtmey yazdı:
Bence saçma uğraşılmaya gerek yok ha kolunu açmış ha beline koymuş..Birde elbiselerimizide ona göre alıcaz elim belimdeyken aldığım elbiseyi elimi uzatırken giyemicem hadi bakalım git tekrar bi 25$$$ biriktir bi daha al.Pff gerçekten saçma
aldığımız kıyefetler ona gore sekil deyistirsin diyorum :S bence saçma deyil :S emeğe ve dusunceye saygı
bence gayet mantıklı dusunulmus neresi saçma
onu uğrasıncaya kadar ohohooo xS boşuna heveslenmeyn bu konuyu düsünmezler bile ;)
biriciq yazdı:
aldığımız kıyefetler ona gore sekil deyistirsin diyorum :S bence saçma deyil :S emeğe ve dusunceye saygı
hayvanların bile hepsi animasyonlu değil. kıyafetler şekil değiştirecek öyle mi ? fazla hayalperest oldu bu =)
iyi madem =(
biriciq yazdı:
seweet-elenora yazdı:
bence gayet mantıklı dusunulmus neresi saçma
Tabiki saygı gösteriyorum.Saygı gösterip cevap yazıyorum.Ama burası adı üstünde fikirler bölümü sizin için mantıklı olabilir benim için saçma.Büyütülecek bir konu değil.
bence dolzları istedimiz şekil yapalım.dolzlar kötü düruyor.
cahtmey:LÜTFEN GEREKSİZ SMİLEY KULLANMAYINIZ!
Son olarak düzenleyen cahtmey (2010-09-09 17:12:33)
bencede cok daha iyi olurdu hiç deyilse elleri kolları falan hareket etseydi
Giyisiler zor olucağı icin coktan kabul edilmemişti bu fikir...