Giriş yapmadınız.
1.Fikir:
Victoria Secret'ın mankenlerinin taktığı büyük kanatlarından olmasını istiyoruz.
2.Fikir:
Sihirli dolaplardaki bazı kyafetler beğenilmiyor onları yenileseniz daha iyi olacağını düşünüyorum mesela:
Meslek Kıyafetleri
Peri Kyafetleri
eğer beğenirseniz ve madorotorlerde beğnirse yapılmasını çok istiyorum!
3.Fikir:
Mağazaya girdiğimiz zaman sağda(solda) bir kız çıkıp konuşma balonunun içinde HOŞ GELDİNİZ........HANIM!
mağazaları gezip beğendiğiniz kyafetleri en uygun fiyata alabilirsiniz. diyecek.
4.Fikir:
Oh My Games oyunundaki Dans oyunundaki kızın,kendi dolluzumuzun oynamasını isteriz!
5.Fikir:
OHMYDOLLZ DERGİSİ'nin olmasını isteriz. Bu derginin kapak kızı bizlerden biri olmasını istiyoruz,bunun içinde bir yarışma olsun bu yarışmayıda madorotorlere bırakıyorum :)
tabi beğenirseniz...
6-)Bir fikrim daha var ama bu çok uğraşmalı ve çok şey değiştirilmesi gerekir...
Fikrim:
Oh My Games'de bir kaç tane daha caddeler olmalı, mağazalar orada olacak ve bizim dollzumuz caddelerde ve mağazalrda dolaşabilecek, bazı kafelerde olacak kafede oturup, arkadaşlaımızla sohbet edebileceğiz.
Relooking yerine Oh My Games de kuoför yeri olup, saçları oradan alınacak,
Bölelikle Ohmydollz daha Eğlenceli olacak!
bir fikrim daha var ama ohmydollz tamamen değişmesi gerekiyor Fikrim: 6. fikrimle beraber ohmydollz gerçek hayattaki gibi olacak bir sürü caddeleri ve her mağazanın kendine ait bir mağazası bulunacak oh my games' de bizim evlerimiz ise Büyük bir sürü odaları olan bir binada olacak 36 tane odalarımızdan açık olanların ışığı yanacak kapalı olanların ise kilitli olacak kapıda ok çıkınca odamıza girebileceğiz(yürüyerek:) koltuklarda,sandalyelerde,yataklarda ok çıkınca ise oturup, yatabileceğiz ohmydollz sanal moda oyunu gibi olacak
ama çokta eylenceli de olacak...!!
Son olarak düzenleyen gaza32 (2012-02-13 11:24:30)
1. Bence de olsa fena olmaz çok hoş onlar hem :D
2. Katılıyorum bazıları gerçekten çok kötü değişmesi çok iyi olur :)
3. Bence gereksiz hem fazlalık olur hemde bu şeyden dolayı mağaza kasabilir :)
4. Bence de olsun yani olmasa da olur ama olsa da fena olmaz hani :D
5. Zaten Gökçe ablanın gazetesi var bunun için ayriyeten dergiye gerek yok ama gazetemiz bazı mağazalardaki kataloglar gibi olsa hiç fena olmaz :)
Yani kısaca 3. fikir dışındaki tüm fikirlerin hoşuma gitti :)
gazetemiz çok çok gelişecek. söz weriyorum size
:DD Tüm fikirler çok qüzel.. En sonuncusu İse Daha dikkat çekici... bnimde bir arzum var bn defilede 1. olmustum fakat tarzı kötü olan üyelikler ilk 3 te 1. hakketmiyor bnce katılıcak olanlar .. oyun kurucuları tarafından seçilsin.. ltfen!!:DD Kendilerine oy verirken kazanmasın sıralamaya girmez die kötü olanlara oy verilio ve sorun ortada.. Şimdiden Anlayışınız İçin Teşekkür Ederim.:DD
2-4 ve 5'e katılıyorum ama Dergi Pazar Günü çıksın ve kapak resmi haftalık doll yada loft notu en çok kimin yüksekse o kapak kızı olabilir :D
OhmyGames'deki oyunlar artabilir :D
Son olarak düzenleyen destk32 (2011-11-09 13:21:05)
hepsi cok güzel: hepsinin olmasını istıyorum modoreterler uygun gorurse olsun bence:new:
Son olarak düzenleyen feridenaz (2011-11-09 13:49:50)
yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar.
inş. madorötörlerde beğenir :)
5. Zaten Gökçe ablanın gazetesi var bunun için ayriyeten dergiye gerek yok ama gazetemiz bazı mağazalardaki kataloglar gibi olsa hiç fena olmaz :)
canım ben öyle demek istememiştim:)
günlükdeki gibi, çevirilen sayfaları olan, renkli bir OHMYDOLLZ dergisi..!
gaza32 yazdı:
canım ben öyle demek istememiştim:)
günlükdeki gibi, çevirilen sayfaları olan, renkli bir OHMYDOLLZ dergisi..!
Bende öyle diyorum zaten sayfaları çevrilen ama bunun Gökçe ablanın gazetesi üzerinde uygulanması daha mantıklı olur yani dediğinin aynısı sadece yeni bir dergi oluşturulmadan :)
hmm tamam canım :)
6-)Bir fikrim daha var ama bu çok uğraşmalı ve çok şey değiştirilmesi gerekir...
Fikrim:
Oh My Games'de bir kaç tane daha caddeler olmalı, mağazalar orada olacak ve bizim dollzumuz caddelerde ve mağazalrda dolaşabilecek, bazı kafelerde olacak kafede oturup, arkadaşlaımızla sohbet edebileceğiz.
Son olarak düzenleyen gaza32 (2011-11-12 22:27:25)
gaza32 yazdı:
Fikrim:
waow diyorum başka bişi demiyorum lütfen bu fikir gerçekleşsin YALVARIYORUMMMM!!
ohmydollz modörörlerini hic sevmiyorum ilgilenmiyorlar hep yok sili yok engelleyin diyorlar hiç uyarmıyorlar şikayetçi oldugumuz dollzu hep bizi suclu buluyorlar hep engelle bilmemnne yap diyorlar ilgilenmiyorlar! ohmydollzun yarısını tanıyorum ve hepsinede soylicem bu sitenin ne kadar rezil ve başıboş oldugunu !!
bnm bir fikrim var 1 günlüğüne odalar 20 feez olsun
sarah nasıl para kazanıcak diye bir soru soruldu bana ve 1 güncük olsun ondan bişey olmaz dedim
acaba odalar 1 günlüğüne 20 feez olabilir mi hemen alıcam da
bence madorotorler kabul etmez canım ama fikrin yinede güzel:)
Son olarak düzenleyen gaza32 (2011-11-13 21:55:19)
prensen1 yazdı:
:DD Tüm fikirler çok qüzel.. En sonuncusu İse Daha dikkat çekici... bnimde bir arzum var bn defilede 1. olmustum fakat tarzı kötü olan üyelikler ilk 3 te 1. hakketmiyor bnce katılıcak olanlar .. oyun kurucuları tarafından seçilsin.. ltfen!!:DD Kendilerine oy verirken kazanmasın sıralamaya girmez die kötü olanlara oy verilio ve sorun ortada.. Şimdiden Anlayışınız İçin Teşekkür Ederim.:DD
Bu Oyun Demokrasi İle Yönetiliyor. :D
bence amylee modoretor olsun cunku en guzel fikirler onda yarsmalar onda gazete onda hersey onda hep de herkez tarafindan sevilio ilgi veriyor bence bir dusunulsn derim favorilerim bahar0707 ve amylee ikisi yeter de artar bile:)
fikir coook icraat yook!!!!!!!!!!11111:aomd_mdr:
ama ya bir kampanya gelisn
Moderatörlere sesleniorum yeni şeyler yapın birçok fikrimiz var evet gerçekden de bize yardım ediyorsunuz ama yenilikler yeni şeyler çıkaramasmısınız
mesela oh my games renklensin ne zmndır chad açılmıor açılmasını sağlayın yeni şeyler çıkarın
evet katılıorum yeni şeyler istioruz
bence gaza32'nin dedikleri doğru bende olmasını çok istiyorum:aomd_bravo:
cnm 6, fikiR süPer bende böyle bi yenilk paylaşamk istiodm zateen
bence hariha fikir kafe kuaför ve cadde fikrini çok beğendim
phenguzelimm yazdı:
ohmydollz modörörlerini hic sevmiyorum ilgilenmiyorlar hep yok sili yok engelleyin diyorlar hiç uyarmıyorlar şikayetçi oldugumuz dollzu hep bizi suclu buluyorlar hep engelle bilmemnne yap diyorlar ilgilenmiyorlar! ohmydollzun yarısını tanıyorum ve hepsinede soylicem bu sitenin ne kadar rezil ve başıboş oldugunu !!
hayır ellerinden geldiğince yardım ediyolar sen bundan şikayetçiyim dediğinde atamazlar ya:) omd de kullanıcı kalmz:) başıboşsa oyunu oynama cnm rezilde değil oyunumuz