Giriş yapmadınız.
Guzelmis formaa :D Bizimki sey rengi tobe ya :D
Cizimlerde supeeer yeriiimm♥
giysi tasarımların iğrenç ve ötesi
Son olarak düzenleyen sokak73 (2011-10-14 18:53:05)
zeynep114 yazdı:
Guzelmis formaa :D Bizimki sey rengi tobe ya :D
Cizimlerde supeeer yeriiimm♥
Haha :D Anladım rengini Zynep :D
Teşekkür ederriiiim♥
:DD♥ Ayrıcaa o igrenc ve otesi diyeen sen yapta goreliim ,)
zeynep114 yazdı:
:DD♥ Ayrıcaa o igrenc ve otesi diyeen sen yapta goreliim ,)
Boşver cnm uğraşma ;)♥
Ben angelina jolieden bi tasarim istiomm .p Tom Rieder kıyafetlerinden olsun :D Tabanca falan .pp :D
Bahar0707 yazdı:
Ben angelina jolieden bi tasarim istiomm .p Tom Rieder kıyafetlerinden olsun :D Tabanca falan .pp :D
Tamam abla :D En kısa zamanda yapıcam ♥
Heyecanla bekliyorum
sni tanımasamda tasarımların güzel tbrkler:applau:
İnanamıyorum yaa.Senin mesleğin olmalı bu :* Bende istiyoruuum.Muhteşem yüzyıl elbiseleri ile Hürrem Sultan'ı yaparmısın (:
HeYKeL yazdı:
sni tanımasamda tasarımların güzel tbrkler:applau:
Teşekkür ederim :)
elinamm yazdı:
İnanamıyorum yaa.Senin mesleğin olmalı bu :* Bende istiyoruuum.Muhteşem yüzyıl elbiseleri ile Hürrem Sultan'ı yaparmısın (:
Çok teşekkürler canım. Ama daha önce söyledim okul olduğu için tasarıma hiç vaktim olmuyor.Son olarak Bahar ablanın isteğini yapıcam.Artık istek almıyorum.Ama boş zamanım olursa yapabilirim.Bundan sonra daha farklı şeyler yapmayı planlıyorum.Hep ünlülerden,sanatçılardan gitmeyeceğim artık :)
Kartanesii yazdı:
elinamm yazdı:
Çok teşekkürler canım. Ama daha önce söyledim okul olduğu için tasarıma hiç vaktim olmuyor.Son olarak Bahar ablanın isteğini yapıcam.Artık istek almıyorum.Ama boş zamanım olursa yapabilirim.Bundan sonra daha farklı şeyler yapmayı planlıyorum.Hep ünlülerden,sanatçılardan gitmeyeceğim artık :)
Bende tasarım yapıyorum ama seninkilerin tırnağı bile olamaz tatlım yinede sağol (:
elinamm yazdı:
Kartanesii yazdı:
elinamm yazdı:
Bende tasarım yapıyorum ama seninkilerin tırnağı bile olamaz tatlım yinede sağol (:
Çok teşekkürler canım ya :) Böyle yorumlarla ben çok çok mutlu oluyorum :)
birkandyg yazdı:
Bi insan nasıl bu kadar muthıs olur kiii ♥♥ Bunları çizen , O ellleeeeeere kurbann ♥
Dimiiii yaaa♥
zeynep114 yazdı:
birkandyg yazdı:
Bi insan nasıl bu kadar muthıs olur kiii ♥♥ Bunları çizen , O ellleeeeeere kurbann ♥
Dimiiii yaaa♥
Oy bebeklerim benim ♥ Teşekkür ederim asıl ben size kurbaaan olıyımm ♥
Bahar0707 yazdı:
Heyecanla bekliyorum
Ablam istediğiin Biraz acele oldu umarım beğenirsin. :) Yorumları bekliyorum
Son olarak düzenleyen Kartanesii (2011-11-05 11:56:40)
Wohuww süperr olmuşşş ♥
Bahar0707 yazdı:
Wohuww süperr olmuşşş ♥
Teşekkürler ablam♥ Buydu dimi söylediğin ?♥
Acaba tatlim sana resim versem sen cizebilir misin :)
Resim:
Ayakkabi vs. istedigin gibi yap tatlim.
Herhangi bir sorun cikarsa tatlim lutfen mesaj at.
-Tesekkurler.
Son olarak düzenleyen canumcanum (2011-11-06 01:42:22)
Kartanesii yazdı:
elinamm yazdı:
Canım elinamm ın isteğinide yapmamıştım.Şimdi seninkini yapsam haksızlık olur.Artık istek almıyorum.Kusura bakma bitanem
Son olarak düzenleyen Kartanesii (2011-11-06 09:04:58)
Sanssizim of :( Ama harikasin sen canim haklisin okul falan var ama
neyse sorun degil tatlim :) Genede cok tesekkurler*
canumcanum yazdı:
Sanssizim of :( Ama harikasin sen canim haklisin okul falan var ama
neyse sorun degil tatlim :) Genede cok tesekkurler*
Çok teşekkürler tatlım Evet bu sene derslerim ağır olduğundan yapamıyorum tasarım.Ama yazın kesinlikle yaparım inşallah tmm ? :) Rica ederim bu arada.