Giriş yapmadınız.
- Bence bazen kıyafetlerimizi kendimiz yapabilelim . Yani ben tasarlayalım demiyorum . Mesela siz bir tişört modeli hazırlayın ama üstünde hiç bir desen olmasın , sonra altına bir kaç desenle kol şekilleri koyun karpuz kol , kısa kol , uzun kol gibi ve bunlar seçenek olarak tişörtün altında bulunsun . Biz de bunları seçelim ve kendi tişörtümüzü hazırlayıp alalım . Ama bunu limited editions olarak yapın .
- Bir çok kişi ünlülerin kıyafetini istiyor bunla ilgili özel bir mağaza açılabilir ve bu mağazada üstünde ünlülerin ve filmlerin resmi bulunan kıyafetler satılabilir .
- Mağazalarda kıyafetlerin ve mobilyaların farklı renkleri için fazla yer harcanıyor ve bu yüzden bizim aradığımız şeyi bulmamız zor oluyor . Bunun için eşyaların altında renk bölümü de olsun ve burada renk seçenekleri olsun . Böylece aynı eşyanın farklı renkleri için yer harcanmaz .
- Odamızın dekorasyonunu değiştireceğimiz zaman hepimiz bazen yanlışlıkla kıyafetlerimize falan basıp düzeni bozabiliyoruz ve eminim bu hepimizin sinirini bozuyodur veya bazen tam tersi oluyor . Hatta bazende hiç bir şeyi değiştirmiycekken her şeyin düzenini bozabiliyoruz . Bunun için şöyle bir şey düşündüm odamızın altında yani evimizin göründüğü yerin yanında iki tane simge olsun birinde kıyafet olsun diğerinde eşyalar . Kıyafete bastığımızda sadece kıyafetlerimizi değiştirebilelim , mobilyaya bastığımızda da sadece mobilyaların yerlerini değiştirebilelim . İşimiz bittikten sonra kaydete basarız ve böylece neye basarsak basalım hiç bir şeyin yeri değişmez . Bence çok hoş olur ya sizce ? :)
Bunlar benim fikirlerim umarım katılanlar vardır . aklıma yenileri geldikçe bu konuya ekliycem
Lindasi çok iyi düşünmüşdün özellikle birinci fikrin çok mantıklı Umarım değerlendirilir
Teşekkürler canım inşallah . En az biri bile gerçekleşse çok mutlu olurum :)
bnde 1. fikre katılıyorum,olursa sevinirim.
Teşekkürler modlarımızı da bekliyorum :)
son madde hariç(olmasa da olur) hepsine katılıyorum çok iyi fikirler umarım gerçekleşirler destekliyorum
Desteklediğin için saol tatlım dediğin gibi umarım gerçekleşirler
evet tatlım son madde hariç hepsi iyi, bence olmalı, önceden bir fikirini bende düşünmüştüm :)
Çok teşekkürler canım :)
Yeni bir fikrim daha var :
- Bence ojeleri her değiştirdiğimizde para harcamayalım . Mesela bir oje alalım oje 3 kullanımlık olsun her kullanımda 1 hafta falan gitsin . 1 hafta bitince de normal tırnak rengine dönsün :) Böylece birden fazla oje alabiliriz . Ama bir oje sürdün diyelim onun süresi bitmeden başka bir oje daha sürersen diğerinin 1 haftalık süresi bitmiş sayılsın . Bunlarda 2 $$$ a satılabilir veya 3 $$$ a :)
evet çok haklısın bende sana katılıyorum bunlar olursa çok güzel olur
Katıldığın için teşekkürler canım :)
Katılan başka kimse yok muu ?
çok güzel fikir fazla fikir göz çıkarmaz:) hepsine katılıorum
Çok teşekkür ederim canım :)
Evet güzel fikirler son madde hariç.Oje fikride güzel :D
güzeller:doll_oeil:
Son olarak düzenleyen ulf (2011-10-02 12:39:12)
midilliseker yazdı:
Evet güzel fikirler son madde hariç.Oje fikride güzel :D
Teşekkürler bi'tanem oje fikri benimde hoşuma gidiyo :D
ulf yazdı:
güzeller:doll_oeil:
Teşekkürler canım :)