Giriş yapmadınız.
benim bu yeni fikirler hakkında görüşlerim şöyle kendimiz kıyafet tasarlayacağız ve belirli bir paraya mağaza açacağız ismini koyacağız ve orada tasarladığımız kıyafetler satılacak ancak bunu herkes yapabilecek yani ayrıcalık olmayacak.Her dollzun mağaza açabilecek kadar parası olunca mağaza açabilecek.Umarım fikrim dikkate alınır
bu oldukça mantıklı bir fikir peki düşüncelerine göre mağazadan satın alınan kıyafet parası nereye gelip gitcek
bencede kendimiz mağaza yapabilelim, bu çok iyi bir fikir , bunun gerçekleşmesini rica ediyorum.
aslında dediğiniz mantıklı ama ohmydollzun mağazasıyla aynı yerde olmamalı. bence, pazar olmalı ve bizim tasarımlarımız pazarda satılmalı parasının 1 bölü 4'ü Oh mydollza 1 bölü 4'ü ohmydollzdan satın aldığımız satıcıya (yani Ohmydollz'a) kalanı bize gelmeli.
Özür dilerim ama fikiriniz hiç mantıklı değil! Olursa bunu çok çok geliştirmiş iyi tasarımcılar yapabilmelidir. Herkes abidik kubidik rasgele mağza açarsa ohmydollzun hali ne olu?
gelena yazdı:
Özür dilerim ama fikiriniz hiç mantıklı değil! Olursa bunu çok çok geliştirmiş iyi tasarımcılar yapabilmelidir. Herkes abidik kubidik rasgele mağza açarsa ohmydollzun hali ne olu?
Katılıyorum sana canım bence de biraz saçma . Böyle bir şey olsa herkes kafasına göre mağazalar açar içine saçma saçma tasarımlar koyarlar . Hem saçma tasarımları bi yana atta oyunun tasarımcıları falan çok zorlanacak çünkü senin yaptığın tasarımı oyunda sanal hale getiren onlar herkes mağaza açacaksa bütün tasarımları sanal hale getirmek çok uzun ve yorucu olur .
bu fikirde şöyle diyor belli bir paraya gelince mağaza açılabilecek ve ayrıca yöneticilerden izin istenecek.Böylece yapılan tasarımlar yöneticiler tarafından onaylanacak
gelena yazdı:
Evet canım katılıyorum ama şölede olabilir,tasarım yarışmasında kimler seçilirse onlara o hak verilebilir :)
evet son yazılan mantıklıymış zaten benm düşüncemde şöyleydi bu kadar fazla mağaza açılmamalı diye düşündm sonra gez gz bitmz
FAKAT KENDİMİZE MAĞAZA AÇARSAK BİLMEM KAÇ TANE MAĞAZA OLUR. BENCE UYGUN DEĞİL.
mağaza açabilmek para değil yetenek ister, ayrıca bu gerçek oldu ve Amerikan OMD versiyonunda Hayley77 arkadaşımız yeteneği sayesinde HALES mağazası açıldı feerik ekibi tarafından
amylee yazdı:
mağaza açabilmek para değil yetenek ister, ayrıca bu gerçek oldu ve Amerikan OMD versiyonunda Hayley77 arkadaşımız yeteneği sayesinde HALES mağazası açıldı feerik ekibi tarafından
Peki ya biz? Yapamaz mıyız?